szpaq99 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Dzięki. To jest kartka, kiedyś tak robiłem, ale staram się omijać, aktualnie staram się robić jednym medium i nie mieszać, bo na żywo nie podoba Mnie się jak np. biały marker/żelopis się odróżnia od grafitu. Shil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Maja 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 fajne te świnki, ta w battle suicie kozack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Maja 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 @Shil, ćwicz na kompie, ja potrzebuję kogoś do gry ze świnkami i krowami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Maja 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 a ja pracuje nad ilustracją wprowadzającą do gloriousa edit: podmieniłem obrazek na bardziej finalną wersję gnysek i szpaq99 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 3 godziny temu, gnysek napisał: @Shil, ćwicz na kompie, ja potrzebuję kogoś do gry ze świnkami i krowami Róbcie na papierze zaraz jacyś Hipsterzy spopularyzują i cena 2x za produkt, bo bardziej Handmade @ANtY fajnie to światło wygląda. Wygląda bardzo dynamicznie. Shil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 @Anty bardzo spoko, wóz jeszcze taki sterylny, szprychy albo co w planach? Ale światło i kompozycja bardzo spoko i klimatycznie. @ Gnysku, ale mecha? Mój laptop ma 11 lat i się włącza 15minut, nie mam tyle czasu/cierpliwosci... Ale może się zmobilizuję ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Maja 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Jak się dobrze fabułe poprowadzi, to i na mecha świnki bym znalazł miejsce. W pewnym sensie to by nawet był dobry pomysł Zainwestuj w nowego laptopa jak będą promocje rat 0% w media, ja zawsze wtedy wymieniam jak spłacę poprzedni, obecny to mój czwarty albo wymień dysk na SSD, to też pomaga, jest dużo tańsze a można zrobić kopię 1:1 dysku i nie trzeba nic formatować. U mnie to przyspieszyło start Windowsa z 5 minut do 10 sekund. Shil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Cytuj Peppa w wersji Transformers To Ja wrzucę czaszkę: O wow ale to jest ładne, a próbowałeś tak robić długopisem? Ja kiedyś w czasach gimnazjum na lekcjach próbowałem cieniować sobie długopisem i też efekt super. szpaq99 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Dzięki, kiedyś próbowałem, ale to zbyt mozolne, i gorzej błędami potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Lipca 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Twarz z makehuman plus ręczne malowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Lipca 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Taki typowy styl dla jakiejś fajne indie-gierki gdzie postaci są lekko komiksowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Lipca 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Lipca 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 fajna stylóweczka ja sobie dłubie thumbnaile / szkice do jednostek z rasy Scarrów do gloriousa Nikas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Lipca 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Fajne toto, będzie wybór dodatków do stroju takich? Tymczasem zrobiłem model już cały, bez cieniowania chyba najlepiej się prezentuje. @EDIT: pierwsze próby animacji gnysek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Green Book? Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Taki tileset mały Saus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 bardzo ładne, ale nie widzę postaci na tym tle - nie przychodzi mi do głowy żaden styl, który by tu pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 No bez reszty świata przedstawionego trudno coś Sobie wyobrazić Pewnie jakieś ala Torchlight. Wojzax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Reklama jakiegoś barbera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Niet, tak po prostu skleiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Chyba antyreklama barbera xD tak czy inaczej przepiękna wizja, bardzo podoba się dla mnie. @EDIT: @EDIT: próby generowania losowego szpaq99 i Wojo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Listopada 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Takie rysuneczki co ostatnio robiłem @EDIT: Takie eksperymenty ze starymi graficzkami ;P szpaq99 i Chell 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 6 Lutego 2020 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Hej. Zatęskniło mi się za tą społecznością. Troszkę się na gmclanie wychowałem i był ze mną od początku gimnazjum, a teraz nadchodzi licencjat. A strona główna nadal PHP by Przemo, więc to takie moje okno w beztroskie dzieciństwo. Powoli sobie kształcę taką powiedzmy karierę freelancerską i ilustruję. Trochę to śmieszne jak sobie przypomnę jak bardzo nie miałem pojęcia o sztukach wizualnych te parę lat temu. Wszystko na czuja i po łebkach. Dzisiaj niby coś już więcej kojarzę i jako tako zrozumiałem znaczenie komponowania, walorowania, teorii kolorów, ale nadal cały materiał przed dodaniem waloru tworzę w PowerPointcie. I serio chciałbym żartować. Próbowałem się przenieść na Ilustratora jak każdy zdrowy na umyśle, ale cały czas narzędzia rysowania w power pointcie wygrywają. Głupia nostalgia, ale tak to jest. Jak przez całe życie będziesz malować na ścianie gównem, to nawet będąc zawodowym malarzem będzie Ci się lepiej i naturalniej pracować z gównem niż farbami. Poniżej zamieściłem parę ilustracji z ostatnich paru miesięcy. Screenshotowałem je sobie bezpośrednio w google dysku i strasznie ucierpiała saturacja kolorów nie wiem czemu. Jakby co są trochę żywsze i lepiej dograne. Na moim Behance to raczej widać: https://www.behance.net/womaszwomaac32 Parę z nich na zamówienie głównie do gazet i magazynów, w tym dwie pierwsze sprzed dwóch dni jeszcze. I parę dla siebie tylko. Ale przyznam, że mam te momenty, gdy mi się Game Maker przypomni i chciałbym kiedyś zrealizować jakiś projekt od początku do końca. Szkoda, że tak się w to w którymś momencie wkręciłem, a teraz to tylko echo przeszłości. Może kiedyś. Szkoda, że kulturka dawnych mikro hermetycznych społeczności na tematycznych forach już wymiera. Będę z uśmiechem gmclan wspominał, jak kiedyś zajrzę tu już ostatni raz. Fajne z was chłopaki były i dzięki wielkie za całą pomoc i wszystkie debilne dyskusje w jakie wdawaliście się z 14 letnim mną. Wojo i Chell 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 No hej. Ostatnio nawet o tobie wspominaliśmy Prace na poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Lutego 2020 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 kozak, Dawid i łapy mistrzowskie. chyba największa gmclanowa ewolucja artystyczna Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Lutego 2020 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 17 godzin temu, Czołg Krymski napisał: A strona główna nadal PHP by Przemo Nigdy nie korzystaliśmy z phpBB na GMCLANie, strona główna jest autorstwa Ranmy, 100% Ostatnio nawet przymierzałem się do modyfikacji kolorystycznej Boostrapa4, co by pasowała do frontu, no ale to daleka pieśń na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 7 Lutego 2020 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 1 godzinę temu, gnysek napisał: Nigdy nie korzystaliśmy z phpBB na GMCLANie, strona główna jest autorstwa Ranmy, 100% Nie no, rozumiem w pełni. To tylko skrót myślowy, bo jednak większość forum z tamtych lat łączyła wspólna myśl dizajnerska, a phpbb wiodło w tym prym 8 godzin temu, Threef napisał: No hej. Ostatnio nawet o tobie wspominaliśmy Prace na poziomie 8 godzin temu, Chell napisał: kozak, Dawid i łapy mistrzowskie. chyba największa gmclanowa ewolucja artystyczna Dzięki wielkie chłopcy, bardzo mi miło to słyszeć! Serio była jakaś o mnie wzmianka? O co chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Na Discordzie sobie wspominaliśmy ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Lutego 2020 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Lutego 2020 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 4 godziny temu, Chell napisał: co jest ku**a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi