I am vader Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Od kiedy zdolność rysowania to to samo co zdolność robienia gier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 19 Marca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 ten temat jest akurat związany tylko z oprawą wizualną, także sprawy programistyczne są tu poruszane szczątkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Marca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Hamster: Scenka w gospodzie wspaniała :) Chyba nie wrzucałem, a zrobiłem ostatnio nowy wzór na koszulki: Całość to spfotoszopowane mnóstwo różnych zdjęć w taki sposób że nie dojdzie się z których zdjęć korzystałem :D http://www.redbubble.com/people/wzzx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamsterMan Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 @Wojzax: epickie, przepraszam za ignorancje (że nie sprawdziłem kto jest dokładnie autorem), ale chyba Ty publikowałeś rok temu te grafiki złożone z sześciokątów foremnych (coś ala mapa do Osadników z Catany), wiecej detali ale czuć klimat. :D @Ignatus: Heh, bardzo chciałbym byc, ale niestety nie jestem profesjonalnym twórca gier, mam tylko 21 lat i świadomość, że najwyższy czas, żeby coś zrobić ze sobą :D @I am Vader oczywiście masz racje, wiadomo że cała ta akcja płynie na fali epickości Wiedźmina 3 i ja tylko jako pokorny fan oddaje tej grze hołd. Ale jesteśmy na forum o tworzeniu gier/indyków, więc mogę tylko powiedzieć, że równolegle rozwijam prototyp. Można by wiele słów powiedzieć teraz na ten temat, ale moze lepiej byłoby posłuchać pewnej firmy produkującej obuwie i "JUST DO IT". Zdaje sobię sprawę, że jeśli chodzi o projekty itd. to jestem tu nowy, ale to nie zmienia faktu, że ten cały projekt jest do zrobienia i myślę, że możemy to zrobić, jeśli jesteście chętni! Kto jest ZA!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 ZA! Wojzax, epic!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Marca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 wojzax: faktycznie coś zarabiasz na tych koszulkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Marca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 W ostatnim roku jakieś biedne 400zł z czego większość na mapie świata, ale robię to na razie tylko dla przyjemności, na fejsie lubi mnie z 10 osób także jest progres xD Zrobię niedługo jakieś ładne sesje zdjęciowe to może będzie większy fejm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Dawaj fejsa, bo lubię a nie lubię więc coś nie halo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Marca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 https://www.facebook.com/Wzzx-Arts-and-Stuf...682934/?fref=ts proszę :* https://www.facebook.com/koszulkifilozoficzne/?ref=hl to też moje to też można polubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 @Wojzax: epickie, przepraszam za ignorancje (że nie sprawdziłem kto jest dokładnie autorem), ale chyba Ty publikowałeś rok temu te grafiki złożone z sześciokątów foremnych (coś ala mapa do Osadników z Catany), wiecej detali ale czuć klimat. :D @Ignatus: Heh, bardzo chciałbym byc, ale niestety nie jestem profesjonalnym twórca gier, mam tylko 21 lat i świadomość, że najwyższy czas, żeby coś zrobić ze sobą :D @I am Vader oczywiście masz racje, wiadomo że cała ta akcja płynie na fali epickości Wiedźmina 3 i ja tylko jako pokorny fan oddaje tej grze hołd. Ale jesteśmy na forum o tworzeniu gier/indyków, więc mogę tylko powiedzieć, że równolegle rozwijam prototyp. Można by wiele słów powiedzieć teraz na ten temat, ale moze lepiej byłoby posłuchać pewnej firmy produkującej obuwie i "JUST DO IT". Zdaje sobię sprawę, że jeśli chodzi o projekty itd. to jestem tu nowy, ale to nie zmienia faktu, że ten cały projekt jest do zrobienia i myślę, że możemy to zrobić, jeśli jesteście chętni! Kto jest ZA!? Załóż temat, tam o tym podyskutujemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamsterMan Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Kilka dni przerwy ale w zamian już trochę kodu mam, czyli cały czas pracuję nad tym i popycham ten projekt do przodu - niezależnie co z tego wyjdzie. Co tu dużo mówić, pierwszy budynek i 8-kierunków już za mną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 O kurdełe zapowiada się naprawde ciekawie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Retro kartonik przesyłkowy z łakociami wzorowany na klimacie Grand Budapest Hotel w Gimpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 To jest piękne HamsterMan, zrób z tego tileset i możesz budować miasto. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 spojrzałem na obrazek, pomyślałem "grand budapest hotel", good job Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Jestem absolutnie dupny z rysowania więc uważam to za ogromny sukces. (Wiem, technicznie pasuje pod "nad czym obecnie pracujesz", ale chciałem całą kompozycję pokazać) (Also skalowanie gmclanu psuje :C ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Advanced Wars vs. Total War Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 całkiem przyjemne, takie przaśne, ale słodkie. Kolorystyka miło przygaszona taka, ale textura wody średnio mi się tu widzi. Raczej bezpieczniej byłoby dać zwyczajne lazurowe tło z losowo generowanymi białymi zanikającymi prostokątami, co by dały złudzenie odbicia słońca i takiej spokojności tafli, a i mogłoby się lepiej komponować. Ew woda mogłaby jednak trochę w zieleń wpadać. Ale ogólnie dobre wrażenie. Mockup tylko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jestem absolutnie dupny z rysowania więc uważam to za ogromny sukces. (Wiem, technicznie pasuje pod "nad czym obecnie pracujesz", ale chciałem całą kompozycję pokazać) (Also skalowanie gmclanu psuje :C ) przed gmclanowym skalowaniem mona lisa, a po skalowaniu paskudztwo z painta, znam ten ból :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 całkiem przyjemne, takie przaśne, ale słodkie. Kolorystyka miło przygaszona taka, ale textura wody średnio mi się tu widzi. Raczej bezpieczniej byłoby dać zwyczajne lazurowe tło z losowo generowanymi białymi zanikającymi prostokątami, co by dały złudzenie odbicia słońca i takiej spokojności tafli, a i mogłoby się lepiej komponować. Ew woda mogłaby jednak trochę w zieleń wpadać. Ale ogólnie dobre wrażenie. Mockup tylko? Tak, mockup, ale namawiam Sausa. Pomyślę nad tą wodą. Czy to ładne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ostatnio zainteresowałem się Pivotem, Polecam Tak mnie program ten cieszy, (Nie jestem Chwalipiętą) chcę się kiepsko zrobionym gifem pochwalić... Może być? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ostatnio zainteresowałem się Pivotem, Polecam Tak mnie program ten cieszy, (Nie jestem Chwalipiętą) chcę się kiepsko zrobionym gifem pochwalić... Może być? xD Nawet fajne dałbym ci za to [̲̅$̲̅(̲̅2οο̲̅)̲̅$̲̅] :red_bandana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Pivot jeszcze zyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 pamiętam, jak się bawiłem pivotem, próbowałem nawet robić animacje 3D żeby zaimponować kuzynom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 long story short, nigdy bym tu nie trafil gdyby nie pivot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Masowe nostalgnięcie, eh? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 az sobie poudaje ze to pivot.boo - w przerwie od animowania walk i parkurów popracuj nad eastingiem, zrób sobie kulkę spadającą najpierw 1 pixel na klatkę, później 2px/f, później 4px/f i zobacz sobie o ile fajniej to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 pamiętam, jak się bawiłem pivotem, próbowałem nawet robić animacje 3D żeby zaimponować kuzynom i co udalo sie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badu The Sheep Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 W sumie, czy modelowanie w programach 3d również można zaliczyć do malowania? Według mnie i tak i nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi