Matrix_ Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ja to z Gimpa korzystam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 W sumie przy pixelkowaniu nie ma jakiejś większej różnicy. Grunt to mieć wygodne i swobodne narzędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 "gmclanowy edytor" A cóż to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 chodziło zapewne o ten w gmie ;v ja też przeważnie z tego edytora, a jeszcze na starym sprzęcie to z paint.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 W photoshopie też można, pixelować można gdzie bądź, ale GMowy edytor wlasciwie nie operuje na warstwach, jak paint, wiec jak sie pomyli czy chce coś przekleić to mozna zjeść zęby. Dlatego statycznej grafy nigdy nie robilam e tym edytorze, ale za to ładnie animacje idą bo od razu efekt mozna ocenić... ja się ostatnio zarajałam grafiką do takich gier typu tiny tower, nie wiem jak się nazywa taki rodzaj gry... w sensie ze się ma tilesy pokojów, dostawia je, buduje wieze i tam sie schadzaja ludki i rozkreacaja jakis biznes, a my jako zarządcy dokładamy tilesy... no i że jestem na etapie marzenia o urlopie to sobie pomyslalam o tilesach tiny tower wymarzone spa... i zaczęłam narazie tak, nie mając pojęcia jakie powinny być wymiary i perspektywa :D Pierwsze trzy baseny to będzie jakby jeden room z upgradem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Shil, będę szczery i mam nadzieję, że jako grafik z wieloletnim doświadczeniem przyjmiesz to bez negatywnych emocji. W Twoich pracach od bardzo długiego czasu nie widzę żadnego progressu, weź się w garść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Shil, będę szczery i mam nadzieję, że jako grafik z wieloletnim doświadczeniem przyjmiesz to bez negatywnych emocji. W Twoich pracach od bardzo długiego czasu nie widzę żadnego progressu, weź się w garść! Zgadzam się, nie ma, nie szukam go bowiem, od długiego czasu jakoś nie mam weny by szukać nowych stylów czy sie dokształcać, wręcz przeciwnie, wracam do starych form, których rysowanie sprawia mi przyjemność... czy to starość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Super pomysł, ja bym proponował zrobić te pokoje w różnych stylach w różnej kolorystyce to da sto razy więcej fajności z grania. Co do jakości grafiki to moim zdaniem jest wspaniale. No i może jakieś lekkie animacje tych świateł byłyby spoczko bo nie byłoby to wszystko takie statyczne jak pokój będzie pusty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 a dla mnie jednak wygląda to zbyt "mdło". poza tym, kojarzy mi się ze starymi flaszówkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 a dla mnie jednak wygląda to zbyt "mdło". poza tym, kojarzy mi się ze starymi flaszówkami to raczej nie wygląda zachęcająco na tę chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 aż mi się simtower przypomniał i te chwile na 98 zarwane przy tym xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Kolejne elementy, nie wiem czy spójne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Kolejne elementy, nie wiem czy spójne. Ładne wszystko, tylko ta woda taka fujka. W ogóle ogarnąłeś już system podnoszenia rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 może mi się wydaje, ale te drzewa chyba są trochę off. no i woda też do poprawy, a reszta bardzo ładna, jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Woda to tak na razie tylko kolorystyczny placeholder. Nie ogarnąłem jeszcze podnoszenia, ale jutro się w końcu wyśpię to może mi się uda. @EDIT: Ogarnąłem, wystarczyło zrobić tak jak wymyśliłeś, przy podnoszeniu obiektów typu podłoga, sprawdzają one najpierw czy nie kolidują przypadkiem z którymkolwiek itemem lub ścianą :) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slythia Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 @Wojzax Świetnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 bardzo fajnie to wygląda, mi sie podoba kształt drzewek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Daaamn....każdy teraz survival robi? Kolejny next projekt do wyrzucenia :/ A tak poza tym to bardzo ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Nie mogę się skupić na jednym obrazku, to zly znak. Chciałam zapytac czy bez świateł lepiej czy z lampką? edit: dziwne, gmclan rozciąga obrazki i rozmazuje u mnie... wcześniej tego nie było... A spa tower robię dalej, ale ciągle się rozpraszam inną robotą, trochę zmieniam, by nie bylo mdlo, basen u gory i dolu to ten sam pokoj tylko upgrade: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Zdecydowanie z lampką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Zdecydowanie z lampką Popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Póki co szczyt moich możliwości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Kolejne elementy, nie wiem czy spójne. Hardest moon śmiechłem bardzo mocno :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Kolejne elementy, nie wiem czy spójne. Fajne, gościu wygląda jak boxer (☞゚ヮ゚)☞ ☜(゚ヮ゚☜) Ocena: [̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅] Boxer xD (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Marca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Fajne, gościu wygląda jak boxer (☞゚ヮ゚)☞ ☜(゚ヮ゚☜) Ocena: [̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅] Boxer xD (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง ─────────▄──────────────▄ ────────▌▒█───────────▄▀▒▌ ────────▌▒▒▀▄───────▄▀▒▒▒▐ ───────▐▄▀▒▒▀▀▀▀▄▄▄▀▒▒▒▒▒▐ ─────▄▄▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▄█▒▐ ───▄▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀██▀▒▌ ──▐▒▒▒▄▄▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▄▒▒▌ ──▌▒▒▐▄█▀▒▒▒▒▄▀█▄▒▒▒▒▒▒▒█▒▐ ─▐▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▌██▀▒▒▒▒▒▒▒▒▀▄▌ ─▌▒▀▄██▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░▒▒▒▒▌ ─▌▀▐▄█▄█▌▄▒▀▒▒▒▒▒▒░░░░░░▒▒▒▐ ▐▒▀▐▀▐▀▒▒▄▄▒▄▒▒▒▒▒░░░░░░▒▒▒▒▌ ▐▒▒▒▀▀▄▄▒▒▒▄▒▒▒▒▒▒░░░░░░▒▒▒▐ ─▌▒▒▒▒▒▒▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░▒▒▒▒▌ ─▐▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▐ ──▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▄▒▒▒▒▌ ────▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▄▄▄▀▒▒▒▒▄▀ ───▐▀▒▀▄▄▄▄▄▄▀▀▀▒▒▒▒▒▄▄▀ ──▐▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Postać fajniusia alee czegoś mi brakuje w tym otoczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 No dosyć pusto jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Marca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 > Pusto bo mało rzeczy < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Zrób bardziej dynamiczną kamerkę która nie podąża tak bezpośrednio za graczem co do pixela, tylko trochę się ślizga, czy jak to ująć i będzie megaśnie. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Ja mam teraz grafikę. Moja idlówka zmienia formę: http://gfycat.com/InfamousPerfectAntarcticfurseal Gfycat popsuł się i nie umiem ścieżki do gifa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi