Uzjel Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 512px wspomniałaś o możliwości przybliżania. Wyobrażam sobie potrzebę pokazania takiego elementu w jakiejś wiadomości - wtedy powinien być większy. Do samego tileseta Ja używam 128px, i to jest według mnie minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Super, bardzo dziękuję :D to rozwiewa moje wątpliwości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 No gmclany, kolejna próba nabazgrolenia tła. Jak Wam teraz to się widzi? Wersja wstępna lasu, nie zwracać uwagi na klony drzew i kamieni, później dodam więcej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 30 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Taki plakat kółka teatralnego dziwna sprawa, niby rzecz jasna stylowo i na czasie, bardzo mistycznie i w ogóle, ale ta lewa strona, hmm... jakiś mój wewnętrzny głos szepcze mi, że jest tam coś zgoła kiczowatego, ale nie wiem co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Taki plakat kółka teatralnego A gdzie wesoła i smutna mimika? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 30 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 fixed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 No gmclany, kolejna próba nabazgrolenia tła. Jak Wam teraz to się widzi? Wersja wstępna lasu, nie zwracać uwagi na klony drzew i kamieni, później dodam więcej wersji. Dużo lepsze, widać że się postarałeś :) Pasuje całkiem nieźle. @CzołgKrymski No to nawet bardziej przyciąga wzrok dziwna sprawa, niby rzecz jasna stylowo i na czasie, bardzo mistycznie i w ogóle, ale ta lewa strona, hmm... jakiś mój wewnętrzny głos szepcze mi, że jest tam coś zgoła kiczowatego, ale nie wiem co Noo nie wiem sam, w zamyśle miało być wenecko ale wyszło kiczowato jak zawsze xD Zresztą wymyśliłem nowy plakat już docelowy: Wycinki ciał pochodzą z przegenialnie zrobionej serii zdjęć policyjnych z Australii z 1920 roku: http://www.npr.org/sections/pictureshow/20...ralian-mugshots Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Damn, niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Wojzax , pomysł bardzo fajny, chyba o prawa autorskie w tym przypadku nie trzeba się martwic, prawda? Graczoholik, jest duzo lepiej, co prawda myslalam ze to jakies grzybki nie kamienie, takie okrąglutkie i fioletowe, ale to bardzo fajny element. Aha, śmiesznie, ze swiatlo na drzewach pada z innej strony niz na kamyki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 31 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 nawet nie wiem co miałem na celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 No gmclany, kolejna próba nabazgrolenia tła. Jak Wam teraz to się widzi? Wersja wstępna lasu, nie zwracać uwagi na klony drzew i kamieni, później dodam więcej wersji. cienie od krzaków i kamieni mają się nijak do cieni drzew, uporządkuj skąd pada światło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 @UP - Ja wiem wiem wiem, spokojnie. Chodzi mi o same rysunki, ogólny wygląd tła. Cienie się uporządkuje, robiłem to na szybkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 No i mnie naszło na te match, to sobie rysuję, 512x512, a tu docelowe 128x128px, mniejsze być nie może. Postanowiłam wykorzystać wczesniejszy motyw syrenki, na razie mam tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Wspaniałe kolory! Nie lubię takich gier, ale zagrałbym tylko po to żeby obejrzeć grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 3 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 nieziemsko odrzucają mnie takie łączenia gradientu z konturami, koncept jak typowe candy crushe, nic urzekającego, a ba, nawet obrzydzałoby to trochę grę. Po prostu no tak zwyczajnie, że bolą oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 nieziemsko odrzucają mnie takie łączenia gradientu z konturami, koncept jak typowe candy crushe, nic urzekającego, a ba, nawet obrzydzałoby to trochę grę. Po prostu no tak zwyczajnie, że bolą oczy Cóż, ma być raczej komercyjnie, więc robię typowe diamenciki. Chcę by były schludne. A co do gradientu i konturów, to w sumie nie czaje obiekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 może spróbuj z konturami, które nie są czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ćwiczę mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 @UP - Jak dla mnie dobrze, tylko wg mnie ten cień na jej dekolcie jest za ciemny i za wyraźny, za bardzo się odznacza przy jej 'niezacienionej' skórze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Wydaje mi się że to nie cień a pusty fragment:D Mi się to bardzo podoba, masz plusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Hahaha, że ja tego nie zauważyłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Uwagi? I która wersja lepsza, z czarnym cieniem czy bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Zdecydowanie z:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Moje pierwsze pseudo-GUI. Wiem, że słabe. Nigdy wcześniej nie robiłem czegoś takiego. Mam duże problemy z wymyśleniem jak to ma wyglądać. Zrobić - nie ma problemu, zrobię lepiej lub gorzej. Ale wymyślić, zaprojektować - to jest dla mnie wyzwanie. Duży problem miałem ze zrobieniem okienek na broń, w końcu się poddałem i walnąłem jakieś głupie czarne kwadraty. Macie jakieś wskazówki, rady? Albo może po prostu jestem mało kreatywny i mam słabą wyobraźnię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 edit.Bardzo fajne, co powiesz na podobne kola jak mana/zdrowie tylko mniejsz albo kamienne dłonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Kamienne dłonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Otwarte kiedy jest pusto i trzymające przedmiot kiedy jest w inv, taki luźny pomysł- kula mana/health wygląda trochę kamiennie- możnaby całość przerobić na styl wykuty w kamieniu.Luźny pomysł:D Nie mam pojęcia jakby to wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 postać do mojej gry na ligę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Te rumieńce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Jedna z rzeczy, których nie zdążyłem dodać do gry ligowej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi