Threef Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Logo na bok, do tej samej kolumny co menu. I marginesy! Web design to sztuka wpychania marginesów gdzie się da. Ważne elementy większe marginesy, mniej ważne mniejsze. Nie baw się w zmianę rozmiarów czcionki i znajdź jakiś standardowy dobry krój. Najlepiej znajdź sobie coś na czym możesz się wzorować i zrób identycznie ze swoim logo i kolorami. Trzymaj się dobrego standardu i nie kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 tzn daj mi przykład jakiegoś dobrego i stylowego schematu według Ciebie. Sęk w tym, że właśnie staram się trzymać współczesnych trendów i schematów tj. bardzo ograniczony światłocień lub jego brak, proste bryły, ograniczona perspektywa, różnorodne, częstokroć wyblakłe kolory etc. Wszystkie internetowe giganty zaczęły się trzymać tych kanonów np youtube, facebook, Spotify (albo w ogóle w designie Win 8), a chyba te schematy najwidoczniejsze są w pracach Kurzgesagt i na nich staram się wzorować. U mnie nie ma nic wymyślnego, a wyśrodkowane logo w tych rozmiarach na pewno prezentuje się znacznie lepiej. edit: a gradienty to chuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 wyobraź sobie, że otwierasz sobie podręcznik do biologii, a tam jeb - cała strona bez żadnych marginesów o jakichś mitochondriach czy innych mitozach mejozach i dupozach i weź to czytaj walnij jakieś porządne marginesy i odstępy między krawędziami prostokątów a tekstem i od razu będzie niebo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 wyobraź sobie, że otwierasz sobie podręcznik do biologii, a tam jeb - cała strona bez żadnych marginesów o jakichś mitochondriach czy innych mitozach mejozach i dupozach i weź to czytaj walnij jakieś porządne marginesy i odstępy między krawędziami prostokątów a tekstem i od razu będzie niebo lepiej Jeju no, wiem. Tak tylko wrzuciłem cokolwiek nie dbając o formatowanie, żeby zobaczyć czy kolor czcionki pasuje. Luz w dupie, prawilna mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 diżajnowanie domostwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 W ogóle to woźniakowski to ja. A Radziszewo mój dom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 wut chińskie bajki @EDIT; bardzo ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Dziwnie dłoń wygioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 #prawiepixelart #MSPaint.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 dalszy ciąg moich bazgrołków do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 @Lion mega kozackie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 No niestety, komputer stary i słaby, gdy mam większe rozdzielczości to się wszystko tnie, dlatego takie malutkie. No i myszka jeszze na kulkę :') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Takie coś może na koszulki kto wie, wersja alpha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 dat chin tho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 @Lion mega kozackie :-) dzięki ^.^ takie tam obiekciki do gry ciąg dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Fragment nowego wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Hejka. Tak dawno nie rysowałam, ze się cofnęłam, kurde, niby się nie powinno zapominać, a jednak. Rysuje grafikę tower defence, albo co, sama nie wiem, budyneczki. Ale o ile mój monitor wyświetla dobrze, przerzucam na telefon i wszystko jest zielonkawe - woda jest zielonkawa, budynki mają zielonkawy odcień, czego na kompie wcale nie widać. Powiedzcie, czy u Was na monitorach ta grafika wydaje sie być cała monotonnie zielona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 tak, ale woda jest spoko, tylko budynki zbyt zielonkawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 tak, ale woda jest spoko, tylko budynki zbyt zielonkawe to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 No jest zielone, też to dostrzegam. Robi wrażenie pokryte mchem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Hejka. Tak dawno nie rysowałam, ze się cofnęłam, kurde, niby się nie powinno zapominać, a jednak. Rysuje grafikę tower defence, albo co, sama nie wiem, budyneczki. Ale o ile mój monitor wyświetla dobrze, przerzucam na telefon i wszystko jest zielonkawe - woda jest zielonkawa, budynki mają zielonkawy odcień, czego na kompie wcale nie widać. Powiedzcie, czy u Was na monitorach ta grafika wydaje sie być cała monotonnie zielona? ładne to są tilesy a nie takie paskudztwa jak moje :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Ech... Ten sam problem co 3 lata temu ze smokiem? :D Ten sam laptop? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Ech... Ten sam problem co 3 lata temu ze smokiem? :D Ten sam laptop? xD Tak :( co pewien czas wyskakują takie kfrzaczki. Bo o ile wszystko jest przesunięte o jeden ton, to nie przeszkadza, ale jak jeden kolor, który miał się wybijać i dawać kontrast się zlewa to jest lipa. Nauczyłam się, by wszystkie grafiki przesyłać na telefon i tam sprawdzać. Dzięki bardzo za rady, muszę zaraz pozmieniać te budynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r3se7ven Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Kaptur, barki, ręce, dłonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Kaptur, barki, ręce, dłonie? są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r3se7ven Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 są A nie lezą aby w oczy? Aby wszystko z nimi w porządku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Bliższa z dłoni jest trochę zbyt mała w stosunku do dalszej, może jeszcze coś z tym zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r3se7ven Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Bliższa z dłoni jest trochę zbyt mała w stosunku do dalszej, może jeszcze coś z tym zrobię. Grzecznie to ujmując. Bo obie ręce są za małe, obie dłonie, prawy bark jest za duży, cieniowanie na nim wykręcone, kaptur zbyt mocno zarysowany. No i nadgarstek lewej ręki... to jest parasolka czy ta pani pierwszy raz broń w ręce wzięła jak dziewica w rękę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi