Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Fajne te ludziki :) Grałbym w gry z taką grafiką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Wojzax stary repie , dobre te graficzki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 dziękuję, to tutaj macie z nowym budyneczkiem, trochę nieskończonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Czekałem aż drzwi się otworzą...nie otworzyły się ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ja czekam tam na jakiegoś assasyna skaczącego po tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 A też coś wrzucę :-) @Wojzax kozackie, @Chell pobaw się kolorkami i pocieniuj i będzie w pytę :-) @IamVader aż mnie tyłek boli jak widzę powiększone pikselki, 2x to jest maksimum, nie więcej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wojzax mam nadzieję, że robisz już na tym kaskę robiąc jako grafik przy jakichś gierkach, zamiast postować prace tylko na gmc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 nie słuchaj nikasa, rysuj tylko dla nas B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 szpaq bardzo dobre, im niżej zjeżdżałem tym lepiej, a ta ostatnia pracka chyba najlepsza. Czy to ołówkiem? Wojzax mam nadzieję, że robisz już na tym kaskę robiąc jako grafik przy jakichś gierkach, zamiast postować prace tylko na gmc. niee, raz próbowałem z Uzjelem z tą szczelaninką samolotową i uznałem że robienie tak na masówkę grafik nawet za pieniądze to jest frustująca sprawa. Wolę takie rzeczy robić hobbystycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Dzięks, tak to ołówki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Bawię się :P Wingsem 3d: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Nie jest to może jakiś super-hiper-mega dobry model, ale ja jestem z niego zadowolony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Najlepsze glitche tylko z całego tileseta :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 @szpaq: bardzo fajne, te tekstury przybrudzone ładniutkie. @Mateusz Nejman: hmm, chyba trochę nieprzemyślane połączenie między drewnianą częścią a metalową, also trochę za gruby profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Moje wczorajsze dziecko, szkoda że brzydkie wyszło ale pierwszy raz robiłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 niezłe, planujesz z tego sobie jakąś obudowę zrobić czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Mnie sie wydaje ze to troche mniejsze. Przydaloby sie cos do skali. Moneta. Puszka. BANAN.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 To ma wymiary 100x75mm do niczego nie jest mi potrzebne. Pierwszy raz to robiłem więc nabazgrałem jakieś rysuneczki z dwóch stron płytki. Tak to w programie wygląda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jakiś konwerter? Mikro? EDIT Dobra, głupie pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Prawdziwy projekt właśnie przed chwilą wytrawiłem. Wyszło zdecydowanie lepiej jakościowo niż to poprzednie. Więc jednak warto było zrobić sobie testową próbę. Tylko kurde jest problem z wierceniem wiertłem 0.9 mm. Jedno mi się już połamało na 2 dziurce xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Do wiercenia fajnie mieć trochę jakiegoś smarowidła, szczególnie na mniejszych wiertłach. Ewentualnie można do tego używać frezarki z frezem 90 stopni i z bardziej "ostrymi", testowane, ale wymaga wprawy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 polecam kątnicę stomatologiczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 200k obrotów, ło ja cie. Tym to bym wszystko wywiercił :D Tylko pewnie moment jest do kichy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 tak bym jeszcze nie wrzucał ale wyjeżdżam na weekend to tego nie skończę teraz, a tak może będę miał motywację skończyć to po weekendzie (pierwszy raz tablet wyciągnąłem od listopada : o ) rysuję siebie ale fajnego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Tylko pewnie moment jest do kichy. Musi być na tyle duży żeby nie zatrzymało się pod oporem kości, jaką jest ząb. Strzelam, że by starczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 http://i.imgur.com/asjpIRW.jpg http://i.imgur.com/jhOHawN.png Ah te problemy z zarostem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Dużo nie zrobiłem, ale śmieszny efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Widziałem Twoją poprzednią pracę na pixeljoint.com. Dziergaj, dziergaj. Dobrze Ci idzie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 na tej pierwszej klatce są w sumie dwa kolory a i tak jest piękne. czemu tak nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi