Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Lipca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Proszę B) , zrobiłem to tak: Myślałem, że robienie wzorków jest o wiele trudniejsze, a robi się je w miarę łatwo. #Wojzax: Szkoda, że bohaterzy są na podstawkach, wygląda to jak gra planszowa. Nie pasuje mi również sposób w jaki rycerz trzyma miecz, wydaje mi się, że lepiej wyglądałby jak trzymał by go nachwytem, a nie podchwytem. + Odbicia świateł na wszystkich postaciach, wyglądają miernie. PS. Mam nadzieje , że rzeczka animowana. Tak, miało to wyglądać na planszówkę. Rzeczkę zanimuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 W takim razie ok. Z drzewkami o wiele lepiej to wygląda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Odświeżę temat: Edit: Miał być szybki szkic wykonany kredką, ale coś mnie pokusiło, aby pobawić się długopisem. W sumie mogłem tego nie rysować na kartce w kratkę :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Up +1 Dawno nic nie wrzucałem, ani nie pisałem :( Proszę oto moja pierwsza grafika do nowego projektu - ork bohater/siepacz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Użyłeś tak dużo kolorów, a dałeś tak mało szczegółów, za to powinieneś dostać +1 :D i zwiększyłbym kontrast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hustawka Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ja bym nad tym jeszcze trochę jednak popracował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Bitwa Pabianicka, 7 wrzesnia 1939. Walka o dworzec kolejowy. 4. kompanii por. Feliksa Kanclerza wspierająca pułk piechoty "Wilków" odpierają kilkukrotne natarcia niemieckich dywizji zmotoryzowanych i pancernych, w kolejnych kontratakach dochodzi do krwawych starć na bagnety a nawet pięści. Obrońcy Pabianic zostali ostatecznie rozbici w niemieckiej zasadzce po otrzymaniu rozkazu wycofania się do Łodzi, miasto zostało zdobyte przez niemców 8 września. w sumie zapomnialem ze mam swoj temat od tego :P trudno niech bedzie tu raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jest spoko ale rysując już coś o naszym mieście mogłeś jednak bardziej się postarać. A wiem, że potrafisz po tym jak dodawałeś inne prace. Działo takie dosyć niechlujnie narysowane. Poza tym i tak fajnie bardzo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Proszę cool.gif , zrobiłem to tak: >>Klik<< Myślałem, że robienie wzorków jest o wiele trudniejsze, a robi się je w miarę łatwo. No tak tą technikę znam ale twoja texturka raczej nie była robiona clonowaniem. Bo wzór jest bardzo wyraźny to nie jest jakaś randomowa papka jak na tym filmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Odświeżę temat: Edit: Miał być szybki szkic wykonany kredką, ale coś mnie pokusiło, aby pobawić się długopisem. W sumie mogłem tego nie rysować na kartce w kratkę :sleep1: Lepiej będzie zczarnobielić skan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Masz rację :-) Szkoda, że nie szkicowałem tego czarnym długopisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 //ch**owo jakoś wyszło, no ale nic, kiedyś się nauczę A ja powiem, że jednak za bardzo się świeci, wyszła trochę plastikowa, ale poza tym to wszystko ładnie się prezentuje ;) EDIT: I trochę te spodenki wyrwane z innego stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 ^ Twarz spłaszczona, mało detali: szyja przez to sprawia dziwne wrażenie. Nie pamiętam, czy wrzucałem. Próba przerysowywania kształtów "po swojemu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 wygląda jak filter cut-out z photoshopa, czy jakiś taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ano. Tym niemniej to nie filtr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 gdyby nie twarz to na kartce w kratkę ołówkiem by było git, ale jak już bawisz się w tablet czy coś w tym rodzaju to włóż w pracę więcej czasu*, po prostu nie śpiesz się, daj sobie czas na poprawki. * - to nie jest hejt. E: +nieproporcjonalny bark :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 gdyby nie twarz to na kartce w kratkę ołówkiem by było git, ale jak już bawisz się w tablet czy coś w tym rodzaju to włóż w pracę więcej czasu*, po prostu nie śpiesz się, daj sobie czas na poprawki. * - to nie jest hejt. E: +nieproporcjonalny bark :D Będe musiał się zaprzeć :) . Lubie rysować, ale szybko się zrażam jak mi coś nie wychodzi, następnym razem będe rysował jakąś panienke, może wtedy się uda. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Odświeżę temat :thumbsup: Uczę się modelować 3D w blenderze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Rękojeść (tak się to nazywa?) moim zdaniem nie pasuje do reszty. Ale tak ogółem fajne :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dzięki, jeśli chodzi o rękojeść to prawda, powinna być zniszczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Nie skończyłem jednej gry, a mam pomysł nad drugą. Tak wygląda jakaś tam sobie postać, bardziej wzór. Ponieważ wszystkie moje graficzki wyglądają paskudnie, postanowiłem robić piękną paskudę ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 a idź dziadygo, ja pierwszy zżynałem od Superbrothersów :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Nie zżynałem od nikogo chociaż możliwe, że podświadomie to zrobiłem ;x Ogólnie myślałem, że ktoś mnie posądzi o zżynanie od Ciebie (a tak nie jest, zaznaczam ;p). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Nie ma co tego nazywać "zżynaniem od superbrothersów", widziałem kilka osób robiących takim stylem, plus gra "Riot" ma podobny styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ostatnimi czasy wszystkie pikselowe grafiki tu wrzucane są w tym samym stylu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Na tym polega moda (czy tam dominanta), nie? Nie zdziwię jeśli za niedługo będzie dużo graficzek postaci, o krótkich nóżkach i rączkach i dużej głowie. Prawie, że chibi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 GBThief! Mockup czy już gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Top Hat powinien dodawać klasy a nie swagu. B) Wygląda klawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi