szmalu Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Minimalistyczna reklama - w ten sposób chcą przyciągnąć klientów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Render nr. 2: Za bardzo się trochę kamienie powtarzają na wysokość i za dużo szczegółów w porównaniu do tawerny i teksturka jakby ktoś chciał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Lipny ten model :D Ale texturka git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Wątpię, żeby ktoś z takich krzywych kamieni wieżę budował :D Anyways, render numer 1 fajny, ten to tak już o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Moja praca: Klik, Rysowane myszką :jezor: Edit: Może komuś się przyda, grafika do mini-gry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Chętnie wykorzystam ten wychodek:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Moja praca: Klik, Rysowane myszką :jezor: Edit: Może komuś się przyda, grafika do mini-gry: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 łerk yn pragres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 NAPISAŁBYM TO CO NA GG ALE DOSTANĘ ŁARNA. PROBZ. ANTY MA OD TYGODNIA BONUS NA EXPA BO SKILLUJE WE WSZYSTKIM JAK POJEBAND. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Moja praca: Klik, Rysowane myszką :jezor: Edit: Może komuś się przyda, grafika do mini-gry: Naprawdę dobre,żeby machnąć jakąś mini-gierkę na tych graficzkach.Jak użyje to Cię dam jako grafik do autorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 stalingrad starałem się ze zdjęc i z filmów (stalingrad 1993, stalingrad 2013, wróg u bram) odwzorować topografie terenu, ale wyszło średnio. Za to namaziałem się jak debil ze śniegiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Grubo, świetny klimat. Mi się nawet bardziej podoba kompozycyjnie niż bitwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 mega, chyba najbardziej podobajaca mi sie twoja praca jedyne co mi sie nie podoba to geba pana po lewej, ale coz, nie kazdy rodzi sie piekny i gladki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 jedyne co mi sie nie podoba to geba pana po lewej Fight for motherpotato! Poza tą jedną twarzą jest ######ste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 bo to niemcy oni są wszyscy brzydcy :D ale macie racje, jego ryj jest jedną z paru rzeczy co mi też sie nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 początek rękawa, po pierwszej sesji. Ten kolor jest ale go nie ma bo nie skończyliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 ten zegar mi nie pasuje, tj wiem że on tam musi być i w ogóle ale na pewno da się go jakoś ładniej wpleść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 combo znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfMaciej Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Nowy design. Czekam na szczere, oraz poważne opinie. :^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 design czego? tatuaża? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfMaciej Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Pana Mikołaja :^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 o mój boże zabawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 OOOO JAAAAAAAAAAAA...mogę prosić o wersję w wyższej rozdzielczości? Zrobie sobie z tego plakat na ścianę :3 Jeśli pozwolisz oczywiście;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 combo znowu oooooojacie!! biorę na tapetkę :D najwyższa klasa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 takie tam pixel arty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nogi!!! :thumbsup: @Down: Druga animacja biegu z postacią pochyloną do przodu. <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 ładne, spróbuj zrobić coś jeszcze z ogonem tej pani (żeby choć trochę się ruszał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Na obrazku 4 i 5 niebieski ma różny odcień. ;) Tak poza tym to cacy. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nogi!!! :thumbsup: @Down: Druga animacja biegu z postacią pochyloną do przodu. <3 Raczej nie bedzie animacji biegu :P ładne, spróbuj zrobić coś jeszcze z ogonem tej pani (żeby choć trochę się ruszał) Zobacze co da sie zrobić Na obrazku 4 i 5 niebieski ma różny odcień. ;) Tak poza tym to cacy. :thumbsup: to dlatego że animcje były sklejone w rużnym czasie i wtedy jeszcze nie miałem ustalonych kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Które poprawne? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi