Morro Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 >B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Taki tam bzdecik rozmyślam czy by czasem jakiś achivek do gry nie dodać, ale jako że nie były by online i raczej łatwe do zhakowania nie widzę zbyt dużego w tym sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Stare szablony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 cale szczescie ze stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 troche niedopracowane ale nie wiem czy dopieszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 grubo, Propuś, grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Propa, stare przysłowie głosi: Chciało Ci się? Przekozackie! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 no właśnie średnio mi sie chciało :) Nie moge jeszcze po urlopie sie w wir roboty tak do końca wkręcić :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 moja ulubiona kolorystyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 podoba mi się opcja z cieniem, klimatycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zrób normalne śmigła i będzie miodzio. BTW. robisz to z nudów, czy do jakiegoś projektu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Z nudów. Smigła będą jako osobny obiekt animowany już w samym GMie dlatego taki placeholder tam jest. Tak myślę że zrobię 3D wersję przykładu 1945 i potem ją wam tu wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Win98, paint i dwudziestominutowa nuda zmuszają do pixelowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Chyba nigdy nie zrozumiem twojej sztuki :( Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ej, ale akurat to drugie jest fajne, podoba mi się taki styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Bardzo sympatyczne :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RassTak Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 :lubieto: przyjemny styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 boshe, fajne. Ciepła kolorystyka rodem z wczesnych lat 20 i tych przerażających obrazków z pradawnych ilustrowanych bajek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 pomalowałem cały oddział widowmakerów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 I to sa takie figurki ze se stoja na biurku i nic nie robią czy to jakaś gra czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 gra, Warmachines and Hordes wygoogluj sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Nie widać jakoś idealnie szczegółów, ale ze zdjęć wyglądają na naprawdę starannie pomalowanych i z pomysłem (jeśli to twój pomysł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 świetne, tylko według mnie na niektórych za "gruboziarnisty" teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Styl (pojazdy,kolorystyka) trochę jak z Metal Sluga, albo zmyliła mnie moja zepsuta karta graficzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi