Wojo Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Bo to jest żałosne lekko :/ Bycie fajnym na siłę >Bedziom jesteś żałosny pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Dlaczego? Bo napisałem coś w obronie kreskówki? Good. Nie jestem już fanem, przeszło mi, ale nie uważam jej - ani jej fanów - za nic złego. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Miałem na myśli całokształt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 bla bla, ale spamujecie. Ładny koń, ale nie przemawiają do mnie koła, nie wyglądają zbyt dynamicznie. Chusteczka wystająca z pudełka jest straszna, wygląda jak blacha. Co do reszty, mam ambiwalentne odczucia, co to są te krążki na ceracie? Co do całego stołu - nie wszystkie rzeczy mam wrażenie rzucają cień, np. cerata na nogi stołu, nogi stołu na podłogę, ta wieża na ceratę - chyba ze jest bardzo jasny ten cień. I proporcjonalnie to chyba jest bardzo mała paczka na chusteczki, wydaje się być za mała w stosunku do stołu. @Exigo - wspaniałe to jest. Ciekawe, jak by było z kolorami. I ten tunel w innym dziale też ekstra, detal, kompozycja, światło, klimat. @Szmalu - co to jest Ty mi powiedz, nie umiem się nawet do tego ustosunkować. Mierzi mnie kolorystycznie, ale w sumie tego typu grafika może być taka krzykliwa. Ale nie wiem co to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Czerwca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 te kola to na 99% przypinki takie, kucokumpel tez takie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Sam nauczyłeś się modelować, czy jakiś kurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Według mnie lepszym efektem nie są modele lecz tekstury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Według mnie lepszym efektem nie są modele lecz tekstury. Ja tam myślę że to dzięki renderowaniu (Niestety który troszkę i tak nawalił bo nie chciało mi się dzielić ratusz na 2 cześć (alpha i solid) przez co musiałem go wyrenderować bez rzucania cieni :P) Sam nauczyłeś się modelować, czy jakiś kurs? tak sam się uczyłem plus jakieś randomowe filmiki z internetu gdy chce jakiś konkretny efekt uzyskać a nie umiem go wykonać :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Brakuje tylko dróżki z płatków kukurydzianych xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Brakuje tylko dróżki z płatków kukurydzianych xD Przecież jest, tylko ledwo widoczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Przecież jest, tylko ledwo widoczna. Faktycznie, gdy pogrzebałem trochę w ustawieniach monitora, wytężyłem wzrok... to coś tam widać. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Taka tam wersja beta okładki. Wiem takie o nie mam za bardzo pomysłu na nią jak macie jakieś pomysły co zmienić/poprawić chętnie wysłucham :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 teraz będę marudzić - ech, czcionka jest z innej bajki, zupełnie. Oko jest jedno i do tego dziwne, poniaste, nikt się na początku tego nie spodziewa, jeszcze oko jest zniekształcone mimiką - 10 minut patrzyłam się i zastanawiałam co to - daj oba, jeśli już. Teraz wygląda jak ucięte, jakbyś pokazał połowę rysunku. Naćkane rzeczy, z różnych stylów, trochę pixel, trochę to oko wektorowe, z jakimś niedbałym halo, ten fiolet taki mocny ... nie przemawia to do mnie. Może tą harfę/bramę dać symetrycznie po bokach, a po środku oczy, albo co. Albo w ogóle bez oczu, albo zrób je też pixelowe. Drugi projekt nieco lepszy, ależ też do końca nie wiadomo co to, to za pazurami jest już zupełnie nieidentyfikowalne. kompozycyjnie to leży - muszę przyznać że to nie jest dobra reklama dla tak ładnej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dzięki za opinie coś pomyśle zwłaszcza nad tymi oczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Czerwca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 mieszanka stylów wygląda nieestetycznie, a nawet ochydnie bym powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzynasty Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Też tak myślę, ale da się przełknąć. PS: Ktoś z adminów dodał dodawanie załączników, czy do tej pory nie widziałem tej opcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Lipca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Lipca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 aa nimacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzynasty Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 ziom ######sty, props, ale animacja jest za mało płynna, rozjedza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Oj coś z interpolacją jest nie teges... Wygląda trochę jak :psichix: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Też miałem napisać, że wygląda jak YXE xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Rysunek świetny. Animacja niestety lipna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Lipca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 wersja nowa i długa z obrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Podczas obrotu nie oddycha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Przecież widać że oddycha, tylko dużo wolniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Przecież widać że oddycha, tylko dużo wolniej. podczas = w trakcie, a nie po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Lipca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Morro, a ile razy westchniesz w trakcie obrotu? maksymalnie raz. Poza tym chyba obrót jest za wolno puszczony, bo widać niedoskonałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 wersja nowa i długa z obrotem jest gitara :thumbsup: tylko oddech mu spowolnij troche bo jak po bieganiu sapie (ten pierwszy, po obrocie dobrze oddycha) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Jak przyspieszysz obrót to się przestanę czepiać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi