Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 te hełmy :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Propa, te dwie ostatnie prace chyba biją wszystkie inne(nie oglądałem całego tematu :D ), po prostu zaje*****!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No to co? Robimy składkę na drukowanie hurtowe arkuszy A1(A0)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Propa...ścian mi braknie;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Threef, dobry pomysł :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Świetna scena, dynamika, kolorystyka. Podziwiam Cię Propa, że chce Ci się siedzieć przy tak dużej ilości szczegółów. Podoba mi się efekt halo i pogoda. A i ta noga u dołu po środku:D Data wstawienia interesująca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dzięki :) @Shill oj bardzo rzadko się chce niestety :) dlatego jak już się chce to korzystam. A i nie wiem ocb z tą interesującą datą wstawienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 jedyne co mi przychodzi na myśl to spóźniony Smoleńsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 co do plakatów. Sam narazie wydrukowałem sobie smoka w wielkości 120x150cm i hmmm :) W sumie wygląda dobrze ale jednak trochę przesadziłem, o ile smok i lew czy drzewa nie straciły na jakości to ogień i woda nie są już takie ostre, więc polecałbym jakiś odrobine mniejszy format, myślę że 100x120 by było w sam raz, z husarią też bym nie szarżował lupą operowałem na mniejszym zoomie, z drugiej strony rozdzielczosc troche większa- wydrukuje jakoś za kilka dni zobaczymy jak wyjdzie. Acha i za wydruk tego 120x150cm dałem 40 zł ale szczerze nie wiem jak takiego olbrzyma wysłać żeby poczta nie pogniotła :) polecam raczej wyczaić w okolicy jakąś dobrą drukarnię a ja moge podeslac pliki w pelnej rozdzielczości jak ktoś chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Propa, progresy kosmiczne. Jeżeli mam się do czegoś przyczepić to może za mocne wygładzanie gdzieniegdzie, dodaj więcej ostrości co nada więcej detali ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dodaj jeszcze lens flare na hełmach i będzie miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Parę minut roboty i logo mojego domowego "studia" gotowe (ach, te młodzieńcze słomiane zapały) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Twój awatar przyprawia mnie o drgawki, nie wiem czy to tak miało być, czy co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 brak internetów robi swoje. Z serii "wal pędzlem gdzie popadnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 wersja nieocenzurowana: http://img16.imageshack.us/img16/4112/szkicvw.jpg Dodać więcej nieba na górze? Czy taki ciasny kadr jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 http://www.xojane.com/entertainment/female...t-the-same-time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 wersja nieocenzurowana: http://img16.imageshack.us/img16/4112/szkicvw.jpg Dodać więcej nieba na górze? Czy taki ciasny kadr jest git W tle widzę wpływy nowego Bioshocka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trupsoft Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Otwieram portfolio na stronce, moje prace można znaleźć pod linkiem na obrazku powyżej. Z czasem będę wrzucał nowe prace oraz jak uporządkuję kompa to dodam grafikę pixelartową (prawdopodobnie dzisiaj albo jutro). Pozdrawiam oraz zapraszam do oglądania ^.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Gdzie Nie jedz mojej księżniczki panie smoku?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trupsoft Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Projekt jest odłożony na bok ze względu na zupełny re-design. Aczkolwiek nie będę obiecywał że szybko zostanie zobaczony. Tymczasowo jest ponad moim czasem i obowiązkami, gdyż przerodził się w coś większego i konkretniejszego. Jest także tymczasowo ponad moje możliwości (graficzne jak i programistycznie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 r01-autoportret.jpg Powiedz, że ten kapelusz i różki pod ustami to ironicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trupsoft Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Powiedz, że ten kapelusz i różki pod ustami to ironicznie. Kapelusz owszem dla jaj, przeważnie swoją łysinę chowam pod kapturem albo zwyczajną czapką z daszkiem, aczkolwiek rzodkiewki pod ustami już od 3 lat sadzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Kapelusz to jeszcze jest ok, ale te różki, rzodkiewki czy jak to chcecie nazywać - cokolwiek dziwne są. :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Otwieram portfolio na stronce, moje prace można znaleźć pod linkiem na obrazku powyżej. Z czasem będę wrzucał nowe prace oraz jak uporządkuję kompa to dodam grafikę pixelartową (prawdopodobnie dzisiaj albo jutro). Pozdrawiam oraz zapraszam do oglądania ^.- Bardzo klimatyczna stronka, ale męczy mnie, po 5 minutach czuję, że mi wzrok siada, migają te szlaczki, zastanawiam się co jest tam napisane, może się już starzeję... Rysunki spoko, takie pure, bardzo uporządkowana kreska, przemyślana, chwali się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Różki imo lepiej by na brodzie wyglądały a nie pod ustami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Czy widać co to są te stwory po prawej? bo mam wątpliwości czy po zmniejszeniu widać cokolwiek :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 po lewej za cholerę nic nie widzę, ale po prawej jest konik morski i jakiś mrówkojad czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 nie no, to po lewej to głaz, jakbyś tam coś zobaczył, to poległabym już na całej linii ale widać, ze one są z krystzału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 widać. konik morski i jakiś golem na czterech łapach do jakiego to projektu? wygląda świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 fajneeee :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi