propaganja Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Tyrion, szkoda ze nie książkowy (na tym etapie już bez nosa, z różnokolorowymi oczami od zawsze), ale narysowany elegancko. Najmniej podobają mi się włosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Zazdroszcze wam mozliwosci graficznych, i Propa nigdy nie przestanie mnie zadziwiac jego tatuazami... Ale pochwale sie fotografia, jak zwykle. W koncu jakiegos czleka zlapalem: http://poxiphoto.posterous.com/ Danke shon. Ide z powrotem na sporadyczne przegladanie tego tematu :P Ale bede czytal, i mylo myslal o osobach co spogladna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Nie moge już tego domęczyć nie chce mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 SPOILER ale to najlepsze, co widziałem twojego <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 jakby nie ta jej noga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 fajny klimacik, tak z minusów to woda chyba trochę za bardzo wyrenderowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 ANty do czego to? do tego rysunku wyżej? To nie woda, raczej taki lekkobłotowato-wilgotny piach :) a gość klęczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 a, o lol, teraz jak sie przyjrzałem to faktycznie klęczy, tam ciemno jest, no to cofam co mówiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Robie taki myk (to samo w poprzednim arcie zresztą) że nogi są zlane z cieniem żeby nie było widać stóp, taka o zgrabna metafora i motw z mojego snu :D Ale fakt musze odrobine rozjasnić przynajmniej lekko kontur od kolan w prawo bo bez przybliżenia centralnie tego nie widać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Niezbyt widać, żeby klęczał. Dopiero po zoomie. ;) Ogólnie pracka super, jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Nic specjalnego moje pierwsze zmagania z robieniem własnych backgroundów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 W czym tą texturę generowałeś i jak. Bo skyboxów jeszcze nie robiłem. edit: A w sumie to widzę że to color grid z blendera, ale nadal nie wiem jak wypaliłeś to z taką geometrią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Jest to grid nałożony na kule plus 6 kamer synchronizowanych z sobą z każdej strony (zrobiłem też z 1 kamery i 6 keyframow animacji ale na Renderach były małe glitche ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 O ciekawe na takie coś nie wpadłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Pomyślałem, że zrobię nowe avatary postaci do rune masters, zaczynam od knighta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 i speed painting: Anty rozjaśń odrobine prawe oko i będzie ######ście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ubrania wyglądają słabo , jego lewe oko moim zdaniem za małe . + taki szczegół , lampka świeci mu przy samej japie , dosyć intensywnie , nie powinna ona bardziej go rozświetlać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 świeci mu przy samej japie ale za japą, dlatego pół ryja oświetlone pół nie. Ubrania wyglądają słabiej niż reszta zgadzam się. a oko gdzie za małe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Lol, wszyscy olali PoxiPola :D. Mnie się te fotki w sumie podobają. Prosty motyw i trochę rubasznego uwodzenia :3. Lubię to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Uploaded with ImageShack.us i speed painting: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jee, skończyłem. Trochę się zeszło, z dużymi przerwami. Po za tym była masa problemów po drodze, m. in. przez lwią część czasu próbowałem rozgryźć czemu xsi nie exportuje mi uv. Pająk. 4966 trisów. Model do pobrania (link). Inne ujęcia (link). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Tak bardzo świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zydziu Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Witam, ostatnio bawiłem się w paincie, takie tam dziecinne zabawy :D No coś wyszło, oceniajcie myslę, że po przeróbkach nadało by się do platformówki... Trochę krytyki nie zaszkodzi, bo widziałem jakie prace umieszczacie w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 @Zydziu: jest fajnie, ale te buty powinny być chyba bardziej z tyłu. @Exigo: Bardziej bałem się wersji bez tekstury. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 @Evigo: Ogólnie spoko, ale ten język i oczy...wszystko psują :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 rozmyta tekstura na nogach wszystko psuje a nie język i oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Każdy ma własne zdanie :P . Wg mnie psują oczy i język. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Marca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Rozmyte nogi są be. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Rozmyte nie ze względu na teksturę, ale upchane coordy uv na rzecz innych części ciała. Było to zamierzone. Zresztą, chodzi o kolejność "na co najpierw patrzę", i dostosowanie detalu. Najpierw są cycki, potem twarz, przerażająca ilość świecących oczu, zęby, itd. Nogi w tym przypadku są najmniej ważne po tym przez co przechodzi obserwator. Problem rozmycia pewnie jest wyolbrzymiony ze względu na złe ujęcie. W każdym razie dzięki za uwagę, widocznie przegiąłem, przyznaję, rozmyte. ; ) Btw. Polecam pobranie triala Marmoset Toolbag. To taki viever do next-genowych modelów. Po prostu wrzucacie model, podpinacie tekstury, i nie musicie się opierać na samych zrzutach. No i fajna zabawa suwakami od shaderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi