Threef Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 @Wojzax teń cień pomnika :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 @Wojzax teń cień pomnika :rolleyes: Oj tam, usunąć wybrzuszenie i zaokrąglić rogi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 @Wojzax teń cień pomnika :rolleyes: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 która wersja lepsza, z kafelkami czy bez? Anyway jeszcze czcionka niezbyt pasuje. Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Zzzz...zdecydowanie;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Po małym namyśle stwierdzam, że w grze zostawiłbym te kafelki, a z menu zostanie tylko napis "bluebox", a warianty w menu będą białą, zwykłą czcionką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Nie, chłopie. Odpuść sobie te kafelki. Dużo lepiej bez kafelków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ok. A jakieś pomysły z czcionką? Może podeślecie mi jakiś fajny font, bo sam nie za bardzo umiem wybrać, a ten pikselowy trochę nie pasuje do grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 z wbudowanych windowsowych to mysle ze Modern by sie nadawala i koniecznie zmien ten klocek X, strasznie kiczowaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIDek Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 https://gmclan.org/uploader/8322/enemy.png pierwotnie miało to tak wyglądać, ale stwierdziłem że ludzik jest wciąż za duży, chciałbym zeby miał ok 50 pikseli wysokości, ale jak się duży obrazek zmniejszy do tych rozmiarów wygląda już marnie :( więc pomyślałem żeby zmienić styl na taki pixelartowy bardziej. możecie mi udzielić jakiś praktycznych porad jak to zrobić? lepiej narysować większy obraz i potem go zmniejszyć i pracować na tym, czy od początku rysować malutki? i mam jeszcze problem z konturami, nie potrafie wyczuć czy dać w jakimś miejscu czarny kontur czy kolorowy, czy wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 ten styl jest genialny i zabiję cię, kiedy go zmienisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 https://gmclan.org/uploader/8322/enemy.png pierwotnie miało to tak wyglądać, ale stwierdziłem że ludzik jest wciąż za duży, chciałbym zeby miał ok 50 pikseli wysokości, ale jak się duży obrazek zmniejszy do tych rozmiarów wygląda już marnie :( więc pomyślałem żeby zmienić styl na taki pixelartowy bardziej. możecie mi udzielić jakiś praktycznych porad jak to zrobić? lepiej narysować większy obraz i potem go zmniejszyć i pracować na tym, czy od początku rysować malutki? i mam jeszcze problem z konturami, nie potrafie wyczuć czy dać w jakimś miejscu czarny kontur czy kolorowy, czy wcale. ja o tak rysuję pixelartowe postacie do mojej gry tylko, że później jeszcze to trochę poprawiałem po pierwszej fali feedbacku i ostatecznie tak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Po prawej racica też chyba powinna zmienić kolor konturu jeśli zmienia się oświetlenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Nie wiem czy dobry temat, nie pamiętam już GMClanu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Nie wiem czy dobry temat, nie pamiętam już GMClanu :D Piękne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Ten filmik zmienił moje życie. Szczyt artyzmu i komedii. Ale bez jaj, bardzo fajne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 no jest dobre trzeba przyznać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 No i nowa jakość, wtedy animacja wyglądała gorzej. Będziesz robił znowu coś o murzynach? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Nie pamiętam czasu kiedy cokolwiek graficzyłem. Ostatnio albo gram, albo uczę się do matury. Naszło mnie wczoraj wieczorem na coś takiego. Exigo, jesteś, kurde, no nie wiem, głupi? Od dłuższego czasu jak się patrzę na te prace co tu dajesz, to po prostu rozkurwiasz system. Powiedz mi, czemu Ty jeszcze nie trzepiesz grubego hajsiwa jako grafik? NO CZEMU TY DURNIU???!!!! Chyba, że trzepiesz grube hajsiwo, to wtedy jestem dumien :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 bo graficy to najchętniej pieprzony w dupala zawód na świecie :D Dobrą grafikę każdy by chciał ale płacić nie ma komu :D Ogólnie podpisuje sie pod postem nikasa, chociaż owa cytowana praca wyjątkowo kiepska jak Ciebie :) Inne rozpieprzały system a ta jest po prostu fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 @kraznal Zzzz...zdecydowanie;d ale z image_alpha=0.2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Nie wiem czy dobry temat, nie pamiętam już GMClanu :D worst minute of my life Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 waxx ale Ty pierdolisz. odechciewa sie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 odechciewa się czego? to już nie można negatywnej opinii tutaj wyrazić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 bardziej mi chodzi o całokrztałt nie jeden konkretny post. Nie pamiętam postu waxxa ani jednego który nie byłby rzucaniem kupskiem/hejtem bądź kopią Twojej opini ;) ale spoko keep it up, co kto lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 a tak abstrahujac od ignorancji to zluzuj propa, jeszcze za ciebie nie mialem okazji sie zabrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 już zluzowałem dawno ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 waxxowi niepodobała się tylko jedna minuta więc spoko. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Swego czasu bawiłem się w robienie modeli wszystkiego z papieru. Ostatnio naszło mnie, żeby zrobić jakąś postać z LoL'a i po paru dniach jest efekt. Zajrzyjcie i oceńcie na plusa, jeśli się podoba. Bezpośrednie linki do zdjęć: -1-, -2-, -3- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi