Lechu4444 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Twarz Ci nie wyszła chyba że nie pracowałeś jeszcze nad nią , ale jak się spojrzy na dłonie trzymające szklankę to może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 ciąg dalszy: mniej więcej półmetek całości ból dupy mam o to o ile lepiej tatuaże wyglądają na żywo niż na zdjęciach :-I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 ciąg dalszy: mniej więcej półmetek całości ból dupy mam o to o ile lepiej tatuaże wyglądają na żywo niż na zdjęciach :-I I tak miażdży suty *_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Skończone. Tym razem skanowany, różnice widać heh Kupiłem sobie ołówki HB i 6B a oto i ich efekt heh Bob niedokończony, około 1h może kiedyś skończę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Bob, a jakby nie Bob i nie chodzi mi tylko o brak dredów. Może jak dokończysz to się upodobni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Fajne nogi, on lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Anty i takiego baltazara chcemy a nie człowieka-balona (chyba że zrobisz coś w stylu że po wypiciu zbyt dużej ilości krwi robi sie gruby i ociężały, ten pomysł by mnie kupil) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Anty i takiego baltazara chcemy a nie człowieka-balona (chyba że zrobisz coś w stylu że po wypiciu zbyt dużej ilości krwi robi sie gruby i ociężały, ten pomysł by mnie kupil) to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Skończone. Tym razem skanowany, różnice widać heh A ta twarz i tak wygląda dziwnie. bo głowy nie ma skierowanej na powiedzmy to kamerę a oczy i usta się tam patrzą. ;P Co do Boba to wstrzymam się z oceną do tego jak skończysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Anty i takiego baltazara chcemy a nie człowieka-balona (chyba że zrobisz coś w stylu że po wypiciu zbyt dużej ilości krwi robi sie gruby i ociężały, ten pomysł by mnie kupil) podpisuję się pod petycją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 @huder: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 No! W końcu nowa postać! Solidny plus! (Tylko sierść na mordce wycieniować trzeba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 @Antonio Wzorowałeś się troszkę czy tylko mi się zdaje?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 w sumie to nie, ale morda faktycznie podobna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Dla mnie b. fajne, elegancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Jak on patrzy na ten zegarek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 nowy fragment tego rękawa co ostatnio: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Przez tą animację przypomniała mi się przygodówka KIT - fajne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 z innej beczki pełna rozdzielczosc: http://img255.imageshack.us/img255/8959/painto.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 z innej beczki pełna rozdzielczosc: http://img255.imageshack.us/img255/8959/painto.jpg Bardzo fajna praca, dynamiczna, dobre oświetlenie, fajny efekt deszczu, pomysł, anatomia (troszkę odpada mu lewe ucho). Tam deszczu brakuje w rogach no i twarz jako że jest na bardzo pierwszym planie to mógłbyś dopieścić. (zwłaszcza oczy i zęby, bo się rzuca w oczy i płaskość). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 dzięki. Poprawiać już chyba nie będę za dużo pracy ostatnio na głowie. Tu jakieś koziorożce: sorry że tak wygniecione, spieszylem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 1 przecietny, 2 miazdzy dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 pierwszy lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 no właśnie ten pierwszy - po zmienieniu ryja na bardziej złowrogi - prawdopodobnie trafi gościowi na ramię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 2 mi sie kojarzy z jakas tarcza ze skyrima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 ogólnie w skyrimie jakby nie spojrzeć nieraz pachnie tatrzańskim klimatem :) edit. portret koleżanki, jeszcze mocno nie skończony szczególnie tlo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Jej twarz, wygląda jakby chciała zrobić trollface'a :borek: A tak to fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi