Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 pan banan epicki <3 a tu moje barachło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Wszystko wygląda jak rysowane do komiksu i było by fajnie ale popsułeś to teksturą zbroi. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Mi się wydaje , że to wszystko popsuła plastikowa broda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 A według mnie cieniutka jak igiełka kusza dziecięca i ręka ,która ją trzyma i ona jest chyba obrócona tak jak być nie powinna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Anty jaki masz tablet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 APC do kolejnej mojej strategii, która nie ujrzy światła dziennego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Anty jaki masz tablet ? pentagram thin type za 200 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 @Huder: w jakim to programie? Ciekawe jak by to wyglądało ze światłem. Ja wrzucam WIP nowej wersji przywódczyni. Jeszcze tam mi zostały ręce całe i inne takie niedociągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Kurde, i pomyśleć, Shil, że jeszcze 2 lata temu takie arty robiłaś niewyobrażalny postęp, gz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Heh, wtedy to jeszcze myszką rysowałam, pamiętam, piękne czasy.:D Ale mam teraz tak jak wtedy niestety, dochodzę do pewnego momentu i utykam.:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Futro ci wychodzi wspaniale. Cały czas się zastanawiam jak to robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Heh, wtedy to jeszcze myszką rysowałam, pamiętam, piękne czasy.:D Ale mam teraz tak jak wtedy niestety, dochodzę do pewnego momentu i utykam.:/ No co ty, właśnie polish i rendering na najwyższym poziomie @huder: brush jakiś z tego co widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Futro ci wychodzi wspaniale. Cały czas się zastanawiam jak to robisz. E, akurat to to proste. Tu pędzel, bardzo fajny i intuicyjny w obsłudze: pędzel A potem to tylko dużo zmian kolorów i krycia i jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Postanowiłem wykończyć mój stary szkic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 To uczucie gdy zamiast kolan masz pryszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 To uczucie gdy zamiast kolan masz pryszcze. znam je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 fajny styl anty, :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ładne gąski mi wyszły :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 No no, podoba mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Shil - miecz słaby wszystko psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Samo podwozie na razie, bo wieżyczka będzie innym modelem po to bym mógł sobie robić łatwo różne wersje jednostek. Tutaj przód Tył Czołg jest bazowany na odbitce/planach niemieckiego Sturmgeschutz tylko nie wiem która to wersja :P dobra już wiem to wersja II, w World of Tanks ten czołg jest w wersji III pod nazwą StuG Tutaj plastikowy model tego czołgu: http://www.mojehobby.pl/zdjecia/3/6/1/412_rd.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Wow, fajne to. Jakby te gąsienice w ruchu zobaczyć... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Wow, fajne to. Jakby te gąsienice w ruchu zobaczyć... :) Niestety nie robiłem tego czołgu pod animację bo w grze będę miał sprity 128x128 więc i tak by nie było widać czy coś się tam kręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Shil - miecz słaby wszystko psuje czy tylko ja mam wrażenie, że Chell uwielbia krytykować? ;) Niestety nie robiłem tego czołgu pod animację bo w grze będę miał sprity 128x128 więc i tak by nie było widać czy coś się tam kręci. robić świetne modele po to, by walnąć maciupkiego sprite'a? O.o To chociaż wykorzystaj je... no na przykład w jakimś trójwymiarowym intro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 czy tylko ja mam wrażenie, że Chell uwielbia krytykować? ;) Tylko Ty, bo tylko Ty wstawiasz kupę. HuderLord, to w sumie żadne wytłumaczenie. Przydałyby się animacje jakiekolwiek :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 To chociaż wykorzystaj je... no na przykład w jakimś trójwymiarowym intro Dlatego te modele będą takie szczegółowe, ale intra nie będzie a jedynie jakieś obrazki do menu. HuderLord, to w sumie żadne wytłumaczenie. Przydałyby się animacje jakiekolwiek Musiałbym pokombinować z tym bo nie planowałem animacji :/ lol nvm już mam animację myślałem że więcej będę nad tym kombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Tylko Ty, bo tylko Ty wstawiasz kupę. A co Pan myśli o tym? super-duper artystyczna praca. Photoshop w oknie tylko dla szpanu. Robione w Gimpie. Co prawda nie dorównuje Shil czy propie/propowi (polska jenzyk tudna jenzyk), ale moim zdaniem w miarę przyzwoita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 ale moim zdaniem w miarę przyzwoita. ocenianie własnych prac FTW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 A co Pan myśli o tym? super-duper artystyczna praca. Photoshop w oknie tylko dla szpanu. Robione w Gimpie. Co prawda nie dorównuje Shil czy propie/propowi (polska jenzyk tudna jenzyk), ale moim zdaniem w miarę przyzwoita. Lepiej niż gorzej :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 5 tekstur na krzyż, good job Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi