Wojo Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Oba brzydkie :D Nie żebym się chwalił ale moja praca była w konkursie klocucha a to już dobra droga artysty >:-D Słyszałem ,że Da vinci też tak zaczynał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Bedziom mam nadzieję że nie kolorowałeś tego w MSPaint! Pierwszy lepszy edytor grafiki i masz konwerter na 2 kolory. Wszystkie szare kolory znikają (czarno-biały skaner skanuje wszystkie kolory szarości [50 shades of gray :twisted: ]) i zostaje Ci kolorowanka dla dzieci. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Niee, to akurat był gimp. :P Ale jak pisałem wip Dodam jako-takie cienie do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Blender + Cycles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Wojzax, jeszcze nigdy sympatyczniejszych pixelów nie widziałem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 popieram, ślicznie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 @Markuz - bardzo ładne, ale docelowo to nie będzie takiego szumu, tych kropeczek? @Wojzax - tak, śliczne, popieram. A co Zimmermann ma nad głową takie rozjaśnienia, to się coś nałożyła z tyłu jakaś lampa? Ja skończyłam, tzn. jeszcze jakieś poprawki, będę wdzięczna za uwagi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Blender + Cycles Cycles ssie, zawsze dodaje jakieś szumy nawet jak czekasz tryliard godzin na render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Shil, czy dolna dziewka nie jest zbyt blada? tzn. zgaszona taka Ale ogólnie praca jest mega, a te włosy to majstersztyk a tu coś mojego, praca niezwiązana z niczym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 No no, Wojzax, z Ciebie grafik też tęgi ;D A ja choć raz zarzucę czymś własnym. Popróbowałem trochę w Gimpie i w 10 minut zrobiłem portret potworka z mojej gry "Bloody White" Dla porównania rozpixelowany oryginał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 @Shil: świecące cycki! fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 dorób oczom tęczówki, Kiełbaso Woj, niszczysz system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 średnio podobny do oryginalu, aczkolwiek ładny i sam chciałbym tak ucieć w 10 minut sobie siąść i coś takiego zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 kolorystyka trochę zmieniona, stąd ta różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Walka z izometrią i itemkami: http://www21.speedyshare.com/8t5t2/download/makeup.PNG http://s6.ifotos.pl/img/mapPNG_rspareh.PNG http://www13.speedyshare.com/zWrwp/download/iremki.PNG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 To wygląda jak Tibia, nie izometria wać panie : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Czarna zbroja z pentagramem jest boska! Świetne itemki chociaż nie są w moim stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Itemy jak z tibii ale swietne i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 to wyglada, jakby te drzewa byly sciete e: ale itemki sa BOSKIEEEEEEEE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Niby styl otoczenia jak w tibii ale w tibii nie jest taka perspektywa ścięta jak tutaj. Wygląda jakby te drzewa właśnie leżały na płaszczyżnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 no jakby tak obrócić wszystko o 45 stopni w prawo powinno wygladac lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 przeciez musial na 100% sie wzorowac kolorystycznie i kształtem itemów na tibii, bo większość itemów z wyglądu ma swój tibijski odpowiednik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 oczywiście czyste skojarzenia, ale zawsze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 raperr nie wiem czy zdajesz sobie sprawę czym jest pentagram, szczególnie do góry nogami radzę Ci go wymazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanciK Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 1.5h godziny modelowania w blenderze No i trochę później, bez teksturowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 wojzax, piekne pixelowe portreciki i lesne domki tez piekne :) eh 2 tygodniowy wyjazd - 2 tygodnie bez rysowania :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 wojzax, piekne pixelowe portreciki i lesne domki tez piekne :) eh 2 tygodniowy wyjazd - 2 tygodnie bez rysowania :( pff, bierz kartki i ołówki ! :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Już pewnie dwa razy wziął, nie martw się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Już pewnie dwa razy wziął, nie martw się ;) nom z 9 olowkow chyba razem mialem 4 gumki i 2 temperowki, farby i inne dziwne narzedzia graficzne pozyczylem razem chyba milion rysunkow :D ale to nie na kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi