karolo320 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 jeśli to ma być w grze, to ja bym posiedział trochę dłużej, a żeby efekt był nieco lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 cięcia budżetowe ( :) ) i opóźnione terminy nakazują mi skupić się na rzeczach bardziej niezbędnych i ważnych niż loading screen który pojawi się w grze na 4 sekundy i który zawsze będzie można poprawić w patchu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Czemu ta trumna jest otwarta? Przerażające to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Bywasz w Kostrzynie WLKP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Kraken? No i odstają trochę od siebie te prace. Trumna była ładna, szczegółowa (chociaż ta bliższa ścianka imo do poprawy), a reszta obrazków w większości rozmazana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 no wiem, musze tablet wymienic, bo sku***el sklejony taśmą nie wyłapuje siły nacisku, i w ogóle nie prowadzi kursora jeśli nie dociskam (aka. dużo dużo roboty więcej bo zamiast najechać kursorem gdzie trzeba to musze dziada wciskać na oślep). Podejżewam że połowa z was by wypieprzyła ten tablet wpizdu twierdząc że nei da się z niego korzystać, a ja tu epokową grę nim robię ;) @Chell bywam jak przychodzi do woodstocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Dorobiłbyś w tle jeszcze jakiś gąszcz martwych drzew... Pusto jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 cały czas wszystko jest zbyt gładziutkie :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Nauka blendera :) Poprawione cienie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Tak wygląda wnętrze pupy ? Naprawdę ta dziurka tak wygląda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zabawy z blenderem ciąg dalszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 @Wojo brakło mi riposty. Powiem tylko że nie wiem nie zaglądałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 krzywo bo zdjęcie krzywe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Gdzie on ma tą dziurkę od nosa? :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 skopane cienie na pierwszym obrazku no i na drugim w sumie tez tak ni z dupy ten stoliczek jasny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Przesadzacie. Ładne to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Propa, tak abstrahując od poziomu prac, strzelasz tymi grafikami jak z karabinu, ale czy gra to uciągnie? Pomijając fakt, iż tła i postacie to mała część gameplayu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 uciągnie uciągnie, akurat te loadingi przed chwila to wiesz jeden wczytany naraz, ogolnie żongluje spritami jak się da, nie ma nigdy wpakowanych zbyt wielu naraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Dla Phoenixa, powoli rysuję ilustrację. Połowa pracy za mną, jeszcze druga babka i poprawki, jak but, coś mi mocno po jakości jpg poszedł, straszne pixele, to nowość. Jak lateks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Piękne, włosy to jakaś magia Czym się różnią te wersje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Pierwsze wrażenie: Dave Mustaine pomyślnie (no, w 90%) przeszedł transformację w drugą płeć i szuka zemty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Mi na myśl przyszła Czarna Wdowa. Rude włosy, skóra, boobies itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Pierwsze wrażenie: Dave Mustaine pomyślnie (no, w 90%) przeszedł transformację w drugą płeć i szuka zemty. LOL dokladnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Markuz, ladnie, ale poszukaj sobie silnika Cycles. To jest do Blendera, i wszystko usprawnia. Poogladaj sobie wideo jak chcesz, ale jesli masz tak jak ja, moje GPU jest o wiele sprawniejsze od procka, to mozesz nawet w opcjach zmienic aby renderowalo za pomoca GPU : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Dzięki za podpowiedź. Niestety pracuje na laptopie i ciężko jest z niego cokolwiek wycisnąć, a czas renderowania jest naprawdę długi jak na takie małe scenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 wip Ręczny rysunek, pokolorowany itd na kompie. :) Skanowanie było na czarno-biało, a że człowiek nie trzyma ołówka cały czas jednakowo dociśniętego, to na czarnych fragmentach było dużo białych pixelków. Jezu, ile pieprzenia się było z pokolorowaniem tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Taki na szybko bonusik ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi