Shil Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Coś nowego work in progress.... Uroczy^^... choć pewnie nie to chciałeś usłyszeć. Zdjęcie jest od góry i nie dość dobrze widać, ale ma chyba za małe przyrodzenie. I twarz nie wystaje za bardzo do przodu? tzn niezamaskowana część, przynajmniej z tej perspektywy wygląda jakby nie była równo, a nawet wychodziła poza część górną zamaskowaną... jakby nadął policzki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 To tylko przez to że jestem żałosnym fotografem:< nie ma wypukłych policzków w rzeczywistości i klęczy a nie stoi,wydaje się tak bo peleryna jest krótka(nie skończona) PS: nie wiem jak to jest..chyba mam antytalent do fotek bo zupełnie inaczej w realu wygląda;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 jest chyba trochę za szeroki w barach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 jest chyba trochę za szeroki w barach. rzecz gustu:) ale zdjecie rzeczywiscie dziwne... a to on ma kleczec przed grobem czy jak? zastanawialam sie co robi ta szara gumka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Tak,klęczy nad grobem.;) I został już poprawiony i skończony. PS: a wygląda na to że klęczy czy że jest mały?;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 z tych ujęć wynika, że ktoś dowcipkując sobie z lekko u****dolił mu nóżki koło kolan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Adriann przymróż trochę batmanowi oczy, zawsze miał twarde spojrzenie nie taki wytrzesz, a ogólnie to spoko prace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 http://i.imgur.com/Jnh0e.png http://i.imgur.com/nseRD.png kolejna część metra - korytarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 http://i.imgur.com/Jnh0e.png http://i.imgur.com/nseRD.png kolejna część metra - korytarz Bardzo fajne, tylko nieco za niebieskie. Kojarzy się z jakimś aqua park. Złam te kolory czymś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 a mnie sie podoba, taki kolor pasuje i od razu widac gdzie to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Fajne są te gryzmoły nad schodami, narysowane tak jakby ta osoba nie sięgała i opadają, taki mały szczegół a jak cieszy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Poprawiłem masę rzeczy więc postanowiłem coś wrzucić..: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 no teraz oczy ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 no teraz oczy ok Super, choć nadal ma za małe przyrodzenie i twarz wygląda jakby wystawała, jak Ty robisz to zdjęcie... płaszczyk z materiału to świetny pomysł, choć tamten też był bardzo udany. A co za szkic na kartce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Mówiłem że mam antytalent do fotografowania;) A ten szkic..zapomniałem o nim,nie powinien się tam znaleźć..to fragment projektu pojazdów jakie sie znajdą w filmie.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 zero referek? Wszystko z głowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Oczywiście, że z referek :) Pocieniowałem najlepiej jak umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 śliczna pani, ale co to za instrument to nie ogarniam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Guzheng, jakiś rodzaj cytry z tego co wyczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Morro glupi, co prace zrobisz to tapete zmieniam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 @Morro jest dobrze! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 @Morro: świetne, tylko kolorki bym zmienił :P edit: podopowie mi ktoś jak to zaanimować? mam wszystko na osobnych warstwach niby ale aż mi się mózg lasuje jak myślę jak się za to zabrać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 @Morro - Twoja wersja ma ładniejsze cycki.^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Dało by rade Antonio..Anime studio + dużo poprawek w programie graficznym..tak mi sie wydaje przynajmniej;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 anty, czemu on ma genitalia zamiast nosa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Jeśli tak wyglądają twoje genitalia to współczuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 @UP+1:D @Anty spójrz na łuk,nie wydaje ci się dziwny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Wydaje się :D Też zauważyłem, że za nogą powinno być go też widać, a tam pustka, do poprawy jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Dalej mi ta ręka coś nie pasi, ale bardzo fajny goblin (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi