Bedziom Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Shil, liczysz na mnie? :D Jedyne co mogę napisać, to: oh my gosh ale to jest PJENKNE *.* Napisałbym więcej, ale brak mi słów ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Shil zyskałaś kolejną fankę- Marychę. A ja (kolejne już dzisiaj) palnięcie w głowę, za nie podzielanie jej entuzjazmu szynszylami ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 mam sentyment do szynszyli. Miałem kiedys jednego, ale popełnił samobójstwo :<. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 mam sentyment do szynszyli. Miałem kiedys jednego, ale popełnił samobójstwo :<. To straszne:( Są takie delikatne niuśki. Dziękuję za odpowiedzi, szynszyle będą się w najbliższym czasie mnożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Kiedyś słyszałem, że jak szynszyla się zdenerwuje to wydala własne jelita. To prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Niee. Jak ma zaparcia, biegunki, jakieś choroby jelit przewlekle, to się zdarza wynicowanie jelita, ale to jest poważne powikłanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Tamagochi z takim szynszylem bylo by wporzo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 pomysł propy propsuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Tamagochi z takim szynszylem bylo by wporzo ;) ja kcem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 to krób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 wip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Co to i czemu nie ma głowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 < to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 powrót do graficzek przerabianych i animacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Co to i czemu nie ma głowy? Bo jest nie dokończone? Głowa jest, zgaduję że raczej będzie na niej pełny hełm czy coś w tym rodzaju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Mi się wydaje , że to po prostu twór wyobraźni antka . To to coś po prostu chyba ma tak wyglądać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 autoportret reportera, znaczy się reportera może nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Cross post z Nasze strony: http://everyday-im-drawing.blogspot.com/ Dawno nie updatowałem, 7 nowych postów z czego 2 na drugiej stronie bo się nie zmieściło - druga strona Jezu ale się narysowałem w międzyczasie ^^ Lista postów: Rune Masters characters Doodles Practice and studies - jak ktoś chce zobaczyć jak mistrz ^^ ćwiczy rysowanie Pencil studies and sketches - i to też 4fun Mael's Crew - wszystko od pierwszych mock-upów przez szkice do tego co jest teraz No-name project może kogoś to zainteresuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 To już ma więcej sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Fajowe :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 uwielbiam arty tego stylu :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 ładnie ładnie, ANtY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 ładnie ładnie, ANtY +1 I do tego ładne tło, patrzyłam na te linki poprzednie, bardzo eleganckie tła, zwłaszcza te papirusy jakby. Tylko ten pierścień u dołu, przy kolanach, to co się czepnę to nieważny szczegół, ale jak będziesz kontynuował, to przerzuć może światło na boki, bo co się spojrzę to mam wrażenie że to odstaje ku przodowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 szybka praca i bez przylozenia sie nieukrywająć ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 szybka praca i bez przylozenia sie nieukrywająć ; pjeknie, nawet na szybko, niepotrzebne więcej szczegółow. Super zarost. heh, mało źółtego;) ale zębom to mógłbyś dać trochę cienia.:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wrzucam niedokończoną pracę, ale ją dokończę, obiecuję:) Dokańczam starą pracę, pana (wiem że ma uśmiech zboczeńca) na koniu co jedzie na imprezę i wraca potem trzy dni później - i pytanie które lepsze, bo muszę pousuwać niektóre szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Very fantasy. Wyobrazam sobie jak zabijaja srebrnego gada aby zrobic mu ta miekka czesc zbroi. Naprawde ladne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Na drugim rycerz ma lepszą postawę (złudzenie przez brak peleryny?), i konik ma bardzo krótką szyję. Chcesz zdjęcia mojego konika jako refkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Na drugim rycerz ma lepszą postawę (złudzenie przez brak peleryny?), i konik ma bardzo krótką szyję. Chcesz zdjęcia mojego konika jako refkę? Hehe, konikowi tylko tyłek zmieniałam na drugim. I postawa ta sama, a więc peleryna wiele zmienia. A refferkę baardzo chętnie, zwłaszcza w takim ustawieniu jakby od przodu konia i najlepiej z jeźdźcem w siodle? korzystałam ze zdjęcia tego zacnego woja: mezczyzna na koniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi