Ignis Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Krzywy to chyba jestes ty. Owszem ale wracając do tej pani... Za duże oczy ma ułożone krzywo do twarzy która z kolei też jest krzywa. Spójrz na jedną jej stronę (tą łysą)- nie wydaje ci się nieco dziwna? A teraz na drugą część. Mimo, że przykryta grzywką widać że głowa jest jeszcze tam gdzie powinna się zwężać (Nie jestem pewien czy powinna ale względem tej drugiej połowy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 W końcu powrót do rysowania, nadgarstek nak**wia ale wole to niż gips >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Anty coraz lepiej rysuje. Wybornie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Światło na butach dziwne trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Pan numer dwa wymiata, pierwszy trochę dziwny, nie wiem dlaczego po prostu mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Światło na butach dziwne trochę. Właśnie , że jest ######ste . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Antonio fantastycznie wychodzi ta pracka,jedna z najlepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Buty i kapelusz u drugiego oraz płaszcz u pierwszego <333333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ANtY masz talent, wieeeeelki :33 chciałbym tak rysować ;D niestety tablet leżyy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ANtY masz talent, wieeeeelki :33 chciałbym tak rysować ;D niestety tablet leżyy... Jak jesteś gotów poświęcić trochę czasu i nie zniechęcasz się po pierwszej porażce to pisz na gg, mogę cię instruować jak ćwiczyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 1 mi sie bardziej podoba, 2 jakos nie jest juz taki ######sty. No i jak patrze na 1 to mam ochote kupic sobie taki plaszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jak dla mnie 2gie zaje*istsiejsze troszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ehh :D, chyba zaczynam zbierać na tableta i zapisuję się na korepetycje u ANtY'ego. Oba rysunki mi się podobają. Wszystko na swoim miejscu, do tego odpowiednio dobrane kolory i umiejętne cieniowanie. Keep up the good work! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finn Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ja mam tableta, ale dostałem go kiedy jeszcze miałem Viste, i sterowniki nie działały, i wkońcu płytka się zgubiła :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 antoniusz przysadziscie zaczyna sie robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 @Finn, na stówe znajdziesz sterowniki w internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 super kapelusik. za to te poliki nazbyt kanciaste no i czemu on ma "nadruk" z zębami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Do czego toooo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 @ANtY: Ten goblin coś spity lekko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 haha, true :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 ten zębacz po prawej sto razy lepszej niż goblin w czapie :) łysy karczmarz z któregoś screenu też dużo lepszy, ogólnie goblin słabo wygląda no nie oszukujmy sie (krztalt twarzy i jakies maskotkowate oczy), mam nadzieję że to jakaś poboczna postać. moze to wrażenie dlatego ze odbiegnięcie od kanonu takie gobliny przeważnie mają głupie brzydkie mordy a ten wygląda jakby sie miał zaraz w pluszaka zmienić. zębaczowi (orkowi?) bym tylko większą pałę dał, jakąś maczuge z kolcami ważącą więcej niż on :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 zgadzam sie z propą, ten ork wygląda jakby był policjantem na meczu derbowym - z pałą i tarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 stare animacje z nową muzyczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Nie no ten pierwszy filmik jest po prostu BOSKI :D Stary, Ty normalnie masz dar reżyserski, te ujęcia, muzyczka, strasznie mi się podoba :) Już nie wspomnę o tym, że pięknie wszystko narysowane :) BOMBA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Nie no ten pierwszy filmik jest po prostu BOSKI :D Stary, Ty normalnie masz dar reżyserski, te ujęcia, muzyczka, strasznie mi się podoba :) Już nie wspomnę o tym, że pięknie wszystko narysowane :) BOMBA! True, dlatego myślę że nie zawiodę się na jego grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 hehe a dzięki :D Nie powiem chociaż same animacje sie lekko zestarzały, to ujęcie jak SJ tłucze żaby jest nadal dla mnie perełką, a muzyka Michała ######ście podkręca klimat :) Czekam jeszcze na muzyczką do trailera tripa, który obiecują że będzie rozkładać na łopatki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Wszystko świetne, jedynie woda zlewa się strasznie z niebem. Ale tak to szacunek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Tu, na gmclanie jesteś propą i każdy wie ile robisz te animacje, ale dla normalnego człowieka jesteś zwykłym twórcą gier indie - on ci powie co najwyżej że ten lecący papieros jest ładny a tak to skoczne i brzydkie (o fizyce nie wspominając). Jakby coś to oglądałem tylko to pierwsze i ta skoczność aż razi po oczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Tu, na gmclanie jesteś propą i każdy wie ile robisz te animacje, ale dla normalnego człowieka jesteś zwykłym twórcą gier indie - on ci powie co najwyżej że ten lecący papieros jest ładny a tak to skoczne i brzydkie (o fizyce nie wspominając). Jakby coś to oglądałem tylko to pierwsze i ta skoczność aż razi po oczach. To my nie jesteśmy normalnymi ludźmi ? Nie wiedziałem. :huh: Zresztą guzik mnie obchodzi ile czasu propa robi to wszystko . Liczy się efekt , który moim zdaniem jest kozacki . Krótka piłka ^.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi