Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Oo, te mi się naprawdę podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Naprawdę ładne :) Żebym ja tak umiał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Scare Guardian świetny, tylko tors coś szwankuje i barwy na prawym ramieniu zbyt gwałtownie przechodzą Za to u propy się nie przywalę niczego, świetne : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArhiX Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Jedyne do czego przyczepiłbym się u propy, to ten zielony plakat w tle z napisem "do it". Wszędzie wokół zniszczone budynki i rdzewiejące wraki samochodów, a ten plakat wygląda jakby dopiero ktoś go zawiesił. Gryzie się z resztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Strasznie płaskie to propowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Nie słuchaj go, ten bilbord to ######sty motyw edit: ArchiXa, nie japana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KenrouHoro Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Biorę się do roboty, ale czy coś konkretnego z tego wyjdzie, nic nie obiecuję :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 @Arhix o to chodzi :) Ten bilboard mial kontrastowac. Sam napis i 'logo' tez przypadkowe nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Biorę się do roboty, ale czy coś konkretnego z tego wyjdzie, nic nie obiecuję :) . Patrzę i widzę że ciuchy ma już do prania... mogłaby zdjąć :P Może pokażesz jak rysujesz bez zbędnych szmatek? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArhiX Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Propaganja, rozumiem , że to dla kontrastu, gdyż jest niemal w centrum ekranu, i im dalej od tego plakatu, tym bardziej ekran jest "zakurzony". Po prostu zastanawia mnie jak papier jest bardziej wytrzymały na upływ czasu od zbrojonego betonu. Nie żeby mi się cały obraz nie podobał, bo sam bym chciał tak umieć. Po prostu ten plakat wzbudza we mnie anachroniczny niepokój. Jakby Screen z Postal 2 z wklejoną Fluttershy. No może nie aż tak ostro, ale wiadomo o co chodzi. I błagam. Gdzie nie napiszą mojego nicku to albo arthix albo archix. Wybacz Chell, ale dla mnie mój nick to drugie imię i pisze się go ArhiX. I jak już do Arhiego nie ArhiXa. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ArhiX w tej grze jest mnostwo metaforycznych motywow jak tutaj z bilboardem, wytrzymalosc papieru nie jest taka wazna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 I błagam. Gdzie nie napiszą mojego nicku to albo arthix albo archix. Wybacz Chell, ale dla mnie mój nick to drugie imię i pisze się go ArhiX. I jak już do Arhiego nie ArhiXa. Nie bedziomuj o to chodzi Ten bilboard mial kontrastowac. Według mnie, psuje ogólny odbiór. Kontrastuje za bardzo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ale o to chodzi ze on "krzyczy" do glownego bohatera. Cala gra jest pokazana w taki subiektywny dla niego sposob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Genialne prace, chłopaki. Propa, a ja będę inny od wszystkich (fuck da system) i powiem, że mi się ten kontrast plakatu z resztą podoba, nie dopatruję się u Ciebie drobiazgowego realizmu, bo jego brak to jest taki fajny smaczek ;) ANtY, również bardzo ładne :) KenrouHoro, niezłe, nie słuchaj naszej Ptaszyny codo rozbieranej sesji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 KenrouHoro, niezłe, nie słuchaj naszej Ptaszyny codo rozbieranej sesji. Tobie jeszcze pewnie nie staje, nie wiesz co mówisz. Spać małolacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 pięknie to rozegrałeś, tyle bólu dupy w komentarzach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 pięknie to rozegrałeś, tyle bólu dupy w komentarzach xD Nie podoba ci się moje dzieło ^.^ Męczyłem się z tym dobrą minute! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 @UP: Pikselki Wojzaxa są naprawdę na wysokim poziomie :). +1 Też kocham jego prace :) Charsy do prostej gry casualowej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 ładnie rysujecie, też tak chce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 to nie spamuj na GMClanie tylko odpala GIMPa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Albo znajdź jakiś tutorial i rysuj na kartce. @Uzjel: fajny styl : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 +1 Też kocham jego prace :) Charsy do prostej gry casualowej: Sam rysowałeś? o.O Gratz :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 To wygląda dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ładne rysunki, choć jakby to powiedzieć, tematyka mi się nie podoba. Mimo wszystko pod względem technicznym super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Prawie jak airbag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Brzydka transformacja. I trochę zbyt szybka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi