Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 ANty czemu nie zmazujesz tych lini pomocniczych/tych ktore nie wyjda? Brzydko to wyglada. Tak naprawde mam wrazenie ze tylko przy tym cesarzu co ostatnio wrzuciles sie porzadnie postarales a te inne takie na odwal sie Przykro mi, że nie widać różnicy między 20-30minutową pracą, a pracą na odwal się, ale chyba nic na to nie poradzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 czyli zaczynam nowy projekt, na razie taki początkowy mockup z początkowym tilesetem lecę rysować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 podobra mi sie, ale logo najlepsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 @Nikas :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 ludzie wyglądają jakby byli robieni w innych stylach. no i ten bardziej klockowaty odstaje od ziemi. ale poza tym jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 fakt, muszę zmienić gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 ten klockowy mi sie wydaje lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 A mi się nie podoba. Kolory się gryzą strasznie, szczególnie niebo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 niebo lol dałem zwykły niebieski kolor w tle z gma bo jeszcze go nie rysowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 no niebo wlasnie takie kiepskie, ale przyznaj, ze tekstura ziemi, piaskowcow(nie wiem jak to nazwac) fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 czemu logo jest robione grubym pixelem? Reszta przecież nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 bo mam taki kaprys :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ja będę inny niż wszyscy i oznajmię , że bardzo mi się podoba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 mi się bardziej podoba ten niekolckowy chociaż dam głowę że już gdzieś widziałem podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 chociaż dam głowę że już gdzieś widziałem podobnego. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Mi się kojarzy z bohaterem Spelunky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 lol i tak już jest nowa postać, tamta była losowym ludzikiem zrobionym w paincie przez którego zacząłem w ogóle coś kleić EDIT: trochę dzisiaj podkodziłem grę, dorysowałem trochę rzeczy do tilesetu ( dzięki stasiu :3 ) jutro zrobię tło, hud i nowego przeciwnika jak starczy czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Fajny ten dziadek co kopie kamień :thumbsup: I kaktus z bonerem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ładnie się zapowiada. Czekam na pełną wersję grę. Nie spojrzałem na temat tematu ( i na masło maślane Maślany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Czekam na pełną wersję. hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 By ten kaktus koło gracza miał kapelusz i drugą rękę z walizką to byłbym pewien że to koleś obrócony tyłem krzyczący do żony że jest w domu A swoją drogą nikas jak zwykle ######ście I niebo ładne, nie słuchaj ich No i kolce na dzikim zachodzie ocochodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Lepiej wsadź tam kaktusy : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 ooo, pablo, pomyślę nad tym :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Niee, to dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nie bardziej, niż wyrzeźbione kolce A poza tym, dostrzegłem efekt "wiszenia platform w powietrzu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 A poza tym, dostrzegłem efekt "wiszenia platform w powietrzu" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 nigga please, to jest lvl testowy który sklejam bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 e nikas, od tego jest juz temat "nad czym aktualnie pracujesz?" w zapowiedziach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 nigga please, to jest lvl testowy który sklejam bez sensu Tym tekstem możesz zripostować właściwie każdą uwagę do twojego mockupa (uznaję to za część graficzną) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi