Wojo Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 już bardzo dawno nie rysowałem nic, ale ostatnio narzekałem na nudę więc od tak sobie namalowałem. Jakby troszkę skrócić włosy i przekolorować normalnie Faith z mirrors edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 WARFOG 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Drzewa poszarpane niczym z przeciętnej gry FPS pozbawione AA :P . W ogóle każda grafika ogranicza się do kilku odcieni, może styl stylem, mi się tam to niezbyt podoba :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Stary, AA zabiłoby tę grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 To było tylko porównanie. Zdaję sobie z tego sprawę. Ale wypełnianie niektórych grafik jednym odcieniem nie wygląda za fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 No, rzeczywiście pare wypadałoby poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Slash ma na myśli, że jest płasko. Bo tak jest :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Stary, AA zabiłoby tę grę. To ona jeszcze żyje? :o Akurat grafika ma taki swój pewien klimat i nie sądzę by trzeba ją było poprawiać. Popracuj lepiej nad grywalonością, bo pod tym względem poprzednia część była moim zdaniem koszmarna. Chyba, że to ja nie potrafiłem tego "poczuć" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 I żeby się dało grac w jednego playera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Kolory wydają się takie blade jakieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Popracuj lepiej nad grywalonością, bo pod tym względem poprzednia część była moim zdaniem koszmarna. Tym razem ominę czynnik ludzki: Programowaniem zajmie się ktoś inny, moja będzie grafika. Kolory wydają się takie blade jakieś. Takie mają być mój drogi. Tym buduję pseudoklimat. Tymczasem nowe moje prace: Nauka rysowania ludzi, na razie ze wzorów: Oraz 2 nowe pracki pseudoarchitektoniczne: http://fc05.deviantart.net/fs71/o/2010/031...71eeb99006b.jpg http://fc07.deviantart.net/fs70/o/2010/031...67de84f4415.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 @Wojzax Ten gościu nie ma nosa? Poza tym ma chyba karnet na siłownię, z której nie umie korzystać. Prawą rękę ćwiczył tak bardzo, że ma niewyobrażalnie duży biceps, nie wiem na czym ćwiczył zginacz, który jest równie potężny. Z kolei lewą rękę tak rozciągał, że sięga mu poza kolano. Ma też coś z lewym ramieniem. Pistolet wygląda płasko. Troszkę jeszcze poćwicz, nie jest tak źle. Budowle bardziej mi się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Taka sobie karczma. Nie zwracajcie uwagi na teksture baru, po prostu nie chciało mi się go uvmapować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Jakieś taki niziutkie te krzesełka : ) Człowiek chyba powinien sięgać trochę ponad kominek więc jakby wyglądało to wszystko przy nim : D Chyba, że to kominek jest taki wielgaśny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Krzesła to pikuś ale wydaje się, że stół jest wyższy od baru, co już jest dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Taka sobie karczma. Nie zwracajcie uwagi na teksture baru, po prostu nie chciało mi się go uvmapować. No i ta podłoga jakby zbyt gładka jak na ta teksturę up. fajna mapa :) ognik :P 33 vertex edit : rybka 25 vertex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Bo to jest knajpa krasnoludzka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 makary - przydały by się jakieś ozdoby na ścianę, obrazy czy coś w tym stylu. Zbyt pusto jest jak narazie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Dawno nie dawałem tutaj swoich layoutów :) Tak więc: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Gradientom mówimy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Czemu? Layouty ładne jak dla mnie, chociaż ten pierwszy troche minimalistyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Nie tyle minimalistyczny, co mało oryginalny. Wszystkie fajne, tylko właśnie w tym pierwszym gradient jako tło nagłówka każdego menu wszystko psuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 No dobra na digarcie mnie nikt nie zjechał, wrzucam tu http://www.digart.pl/praca/4931038/Utopia.html :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Pierwsza próba zrobienia postaci top down w gimpie,jakieś uwagi,pomysły czy rady na przyszłość? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Pierwsza próba zrobienia postaci top down w gimpie,jakieś uwagi,pomysły czy rady na przyszłość? xD Tak nie połączaj jasnych z ciemnym bo to brzydko wchodzi a jak patrząc na kształt postaci to genialne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Wojo, lol. Boom, anatomicznie raczej nie najlepiej :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Właśnie odciął sobie rękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Sklep biednego alchemika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 faktycznie biedny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Nom tak jego biedota rzuca się w oczy że aż razi, ta skromna marmurowa podłoga :/ zamiast jak bogaci w drewnianych haułpach siedzieć on siedzi w takiej biednej kamiennej nie mówiąc już o rozmiarach samego sklepu biedak ma taki mały sklepik że bocznych ścian mu nie widać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi