PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Wyglada jakby narysowal w 15 sekund, Cieniowanie w teleporcie serio jest nie najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Może ten środek troche ma za jasne brzegi ale i tak mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Może ten środek troche ma za jasne brzegi Imo cały jest trochę zbyt jasny i pastelowy. Mimo wszystko i tak robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Z grafik do warfoga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Śmigła wirujące powinny raczej być bardziej przezroczyste na końcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 I napis a przynajmniej jego kolorystyka imo nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Coś ode mnie,projekt postaci i bossów,do nowej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 popraw cieniowanie, postaci są zbyt płaskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Szczególnie ten trzeci, zdecydowanie zagadkowy człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 nie no spoko, a masz animacje jakieś do nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 A zrobiłem sobie wizualizacje projektu odnowy mojej wózkowni :P na studio fotograficzne :) Jeśli wyjdzie to zrobię fotkę z reala jak wyszło XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Moje pierwsze prace w blenderze, 2 pionki, biały i czarny xD @EDIT: Jak nie pokazuje to linki: https://gmclan.org/up5379_5_PionekCzarny.html https://gmclan.org/up5379_5_PionekBialy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Moje pierwsze prace w blenderze Z tutoriala, więc w sumie nie ma co pokazywać. Tym bardziej, że w tamtym tutku to co Ty dałeś to tylko górna część pionków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Nie, w tutku było innaczej, ja zrobiłem pionki z tego tutka, a potem te, swoje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Eltix,mam do pierwszej postaci tylko narazie,nad resztą pracuję:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Moje pierwsze prace w blenderze, 2 pionki, biały i czarny xD @EDIT: Jak nie pokazuje to linki: https://gmclan.org/up5379_5_PionekCzarny.html https://gmclan.org/up5379_5_PionekBialy.html Mi sie podoba jescze troszke treningu i będziesz robił pionki na miare gry chessmaster XI ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Mi sie podoba jescze troszke treningu i będziesz robił pionki na miare gry chessmaster XI ;D Nie rozśmieszaj. To kilka minut pracy - prostopadłościany i subsurf. A dodatkowo poznał to z tutoriala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 No sory, ale dopiero zaczynam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 A dodatkowo poznał to z tutoriala. Co jest złego w uczeniu się z tutoriali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 gdyby nie tutoriale to nikt by nic nie wiedział ;] jak wy zaczynaliście zabawe w danym jakimś programie? nie każdy od razu wszystko umie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Co jest złego w uczeniu się z tutoriali? nic, ale praktycznie to co on pokazał było w tym tutorialu. Więc pokazywanie tego tutaj było imo zbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 no ale jak się cieszy to niech się cieszy. a ten portret to jest coś... spory talent. a włochy też mam takie jak się rano budzę wbity w poduchę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Nom, ciesze się xD GM się uczyłem z przykładów, blendera z tutka, bo przykładów, jako takich nie znajdę xD No i troche mi Dawka pomógł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Hmm, takie nic. Próbka kilku filtrów w Photoshopie, maksymalnie 10 minut roboty :P . No i nie doszukiwać się symetrii, a tym bardziej głębszego sensu ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Takie nic ale i tak przyjemnie patrzy mi się na to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Fajne to twoje nic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Śmigła wirujące powinny raczej być bardziej przezroczyste na końcach. a właśnie że nie, na końcach śmigła widać najlepiej i są dużo ciemniejsze, w środku wydają się rozjaśnione, kiedy wirnik jest uruchomiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cover Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Mój pierwszy Pixelart: Wiem, najlepszy nie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Byłby fpisdę gdyby nie był krzywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 a właśnie że nie, na końcach śmigła widać najlepiej i są dużo ciemniejsze, w środku wydają się rozjaśnione, kiedy wirnik jest uruchomiony Powiedzial bym "HOHOHOHIHIHHAHAHAHA" ale powiem "lol, dobre ; D" Mieczyk jest taki okej, ale poczytaj lepiej trochu o liniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi