Flaque Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 No przecież widać, że skoro są takie odbicie światła, które nazwałeś przebarwieniami, to robione aparatem :). Trochę krzywy ten owczarek ogólnie. Co tam to brzydkie słońce robi? ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 No, wygląda jak odbicie światła z okna czy z czegoś. Ale muszę przyznać że świetna praca, nie licząc stateczku na wodzie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 nie-mam-pojęcia-co-to-jest-ale-fajnie-wyszło by moja 7-letnia siostra http://img695.imageshack.us/img695/8995/panichudzielec.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ten render powstał podczas zabawy z materialami i symulatorem cieczy, to zielone coś na dnie butelki to właśnie ta ciecz :) tą szarą kulę z niewiadomych mi powodów utworzyłem xd A tu niemrawa próba stworzenia broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 niezły mieczyk tylko taki jak by cienki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 @propa: ten owczarek ma taką jakby ludzką morde, ale anatomia ok tylko ten pysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Naczynie fajne :) , tylko czemu tak bardzo widok zniekształca? Mieczyk też Ci ładnie wyszedł, choć jelec jest taki zbyt prosto zbudowany (wygląda jak gładziuśka sztabka jakiegoś metalu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 niezły mieczyk tylko taki jak by cienki? bo miecze takie są. Jakby były grubsze, to by były za ciężkie i nieporęczne no i przeciąć niczego by się nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 nie-mam-pojęcia-co-to-jest-ale-fajnie-wyszło by moja 7-letnia siostra http://img695.imageshack.us/img695/8995/panichudzielec.png Widzę tu odcisk dłoni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Takie se pixelki dzisiaj zrobione: Kurde, nie potrafię wydobyć głębi w odznace. Raz za bardzo się błyszczy, a raz płaska jak papier :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Rzeczywiscie odznaka transformersow wyglada jak element graficzny portfela - to samo identyfikator (?). Te dwa elementy troche grubsze, odznaka lepiej wycieniowana i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 odznaka transformersow transformersow CO?! To jest odznaka policyjna pozłocona :( wyglada jak element graficzny portfela - to samo identyfikator Nie rozumiem, chodzi ci o "zapinkę" od portfela? Co do identyfikatora to już kompletnie jestem zdezorientowany :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Pomijajac kolorystyke wyglada prawie identycznie co twoja odznaka :jezor: . Tak mi sie poprostu skojarzylo, sory. Chodzi mi o odznake i identyfikator, wygladaja na cienkie jak kartka papieru... gdzie tam - wygladaja jakby byly wszyte w ten portfel (czy jak to po lewej sie tam nazywa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 No identyfikator jest cienki i jest mocno "przymocowany" do "samniewiemjaktosięnazywa", dlatego tak wygląda. Odznakę chyba przerobię na srebrną i zobaczę co wyjdzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 apropo owczara zdjęcie robione aparatem, praca ma szerokosci ponad metr wysokosci nieco niż metr mniej nie mam takowego skanera :( Stateczek i słoneczko lipne, wiem wiem :) ale morda psa taka zła? Mi tam pasuje mam na podwórku takiego mordziaka. edit: http://www.digart.pl/zoom/4792222/Lew.html A tu pan lew. format taki sam, przebarwienia jeszcze większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Z pamięci wszystko rysowałeś czy wzorowałeś się na jakimś rysunku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Propa:pysk tego lwa taki za wysoki troche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jeszcze jedna próba stworzenia broni, tym razem padło na sztylet mam nadzieje że wam się spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 trochę plastikowy nie sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Niestety nigdy nie mogę uchwycić połysku metalu, zawsze mi plastik wychodzi ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 @Propa: No lew niezły, ale to co wygląda jak zawsze ######ście to trawa. Świetna jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Makary: baardzo dziwne tekstury :> jeżeli tworzysz w blenderze to tu masz super tutka na zrobienie metalu. Przyda się na tę plastikową broń :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Z pamięci wszystko rysowałeś czy wzorowałeś się na jakimś rysunku? szczerze to nie pamiętam, strasznie stara praca. Ale znając mnie to raczej z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 https://gmclan.org/up6105_6_murek.html taki murek sobie 3min robilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Wygląda trochę jakby grupka małych chińczyków zrobiła żywą drabinkę i na każdej cegle wyryli małym chińskim gwoździem jakieś malutkie chińskie znaczki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 apropo owczara zdjęcie robione aparatem, praca ma szerokosci ponad metr wysokosci nieco niż metr mniej nie mam takowego skanera :( Stateczek i słoneczko lipne, wiem wiem :) ale morda psa taka zła? Mi tam pasuje mam na podwórku takiego mordziaka. edit: http://www.digart.pl/zoom/4792222/Lew.html A tu pan lew. format taki sam, przebarwienia jeszcze większe. co zrobiłeś temu lwu że ma z flaczałe tylne nogi? btw. ten twój smok i tak najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 no smok najlepszy bo to najnowsza praca i najdluzej przy nim siedziałem. Lew i owczarek wyszły jak wyszły ale trzeba było na czymś ćwiczyć :) A na ścianie i tak fajne wrażenie robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Taki mały nie-pixel art, wzorowany na jakiejś pracce z pixeljointa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 też sobie na szybko w blenderze mieczyk wyskrobałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Prestiż... : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi