niko13 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Może jest sucha ;p co do rapper wszystko fajnie wygląda tylko tak jak już napisał Lenin cień nie dobry przy tych kolach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Trawa trochę za jasna ;] Ba, trawa jest zdecydowanie zbyt jasna :P A poza tym to wszystko ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Taki mały start na pixeldżojnta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Świetne drzewko :) Tylko co to za kula obok? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Kula z Saturna. Nowe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Strasznie dziwna tekstura tego hełmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Poobijany metal. Nie pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 po prostu brzydkie cieniowanie wojaxie :( chodzi o losowe kreski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 daj dziecku myszkę do ręki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zabrałbym myszkę a dziecku dał szlaban na komputer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ło matko Nikas, czy ty serio masz taką niewiedzę czy po prostu sobie jaja robisz? Losowe są kreski, które można potraktować jako teksturę, która została dodana, po czym całość została pocieniowana. I te kreski, niestety, nic do cieniowania nie mają :mellow: . Jedyne, czego można się czepić, to te ostre przejście z ciemnego szarego na czarny, psuje to efekt. Dodałbyś jeszcze jeden odcień i byłoby ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 No, ale metal jest raczej gładki i połyskliwy, nawet jeśli poobijany (tu chyba ktoś śrubokrętem lub innym tego typu przedmiotem te wgniecenia robił) to widać w nim rozbłyski (nie wiem czy to tak się nazywa). Tu zaś wygląda jak powierzchnia kamienia (rozumiem, że chciałeś ograniczyć kolory, ale cieniowanie Ci nie wyszło) i (teraz część bardzo subiektywna) jeszcze to przejście wygląda jakbyś sobie chciał robotę ułatwić, żeby nie cieniować całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 wrzuciłem w shoutbox, ale co tam niech będzie i tu: http://www.sendspace.com/file/2zn1kx filmik 5 sekund, 0,5 mb, pierwszy dzień zabawy nowym tabletem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 LOL respekt ;] bardzo dobra robota. serio niezle wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 nie pasują mi te kreski, musisz się z tym pogodzić slash :) propa: fajne, fajne, tylko jak już mówiłem, wolałbym aby gościu oberwał tym buzdyganem w łeb :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Nikas, nie mam zamiaru znowu przez czyiś błąd rozpoczynać offtopic. "po prostu brzydkie cieniowanie wojaxie :( chodzi o losowe kreski" Narzucasz komuś, że popełnił błąd, podczas gdy ten sensownie się usprawiedliwia, ale już pomijając to, zapamiętaj, co innego tekstura, a co innego cieniowanie. Twój poprzedni post przeczy sam sobie. Te twoje "losowe kreski" to tekstura, która została pocieniowana analogicznie do reszty rysunku :) . Rozumiem, że jesteś przyzwyczajony i podczas pisania posta nie chce ci się zastanowić nad jego sensem oraz próbujesz postawić na swoim, ale w tym momencie, to co napisałeś jest alogiczne. Propa, znajdź sobie coś ala youtube i wrzutę, bo ściąganie filmów ważących 0.5 MB z sendspace mija się z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Poobijany metal. Nie pasuje? nie zauważyłem tego, co nie zmienia faktu, że mi to i tak nie pasuje Rozumiem, że jesteś przyzwyczajony i podczas pisania posta nie chce ci się zastanowić nad jego sensem jak to mówią - nie karm trolla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Znowuż się nie wysiliłeś. Mnie nie obchodzi, czy ci się to podoba, czy nie, natomiast z twoich postów wynika twoja niewiedza. Nie rozumiesz pojęcia cieniowanie. Wystarczyło napisać, że nie wiesz, o co mi chodzi. Co do "trolla" - szkoda gadać :P . Znowuż przeczysz sam sobie. I teraz powstaje teoria, że pouczanie człowieka, gdy zrobi coś złego jest bez sensu, ponieważ mądry sam wie, że popełnił błąd, a głupi i tak ma to w dupie i jest to bez sensu. Jeżeli masz jeszcze jakiś problem - patrz: moja sygnatura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Mnie nie obchodzi, czy ci się to podoba, czy nie ale wojzaxa tak :) Nie rozumiesz pojęcia cieniowanie. nie :( Znowuż przeczysz sam sobie. gdzie? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zamiast się kłócić zarzucajcie graficzką. OK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ale wojzaxa tak :) Mnie też nie obchodzi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 oj ty zły panie :( ej ale to drzewko fajne! tylko ten kamień? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Nikas, Nikas, Nikas. Przecież napisałem gdzie. "Rozumiem, że jesteś przyzwyczajony i podczas pisania posta nie chce ci się zastanowić nad jego sensem jak to mówią - nie karm trolla" Przyjmujemy hipotezę, że to ja jestem tym trollem - piszesz, że go nie karmisz, a jednak odpowiadasz na mój post - what? Przyjmujemy hipotezę, że to nie ja jestem tym trollem - what? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 akurat to było do wojzaxa, ale już to zakończmy bo mam to gdzieś a dostałem warna lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 nic specjalnie nowego tak sobie nowy pędzel do gimpa testowałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Dobre Xarfron, zabierz się za spodnie. Moje nowe: http://fc09.deviantart.net/fs70/o/2009/351...52f4d4f1f67.jpg http://fc02.deviantart.net/fs71/o/2009/351...0a669da2de5.jpg http://fc03.deviantart.net/fs71/o/2009/351...944a176e216.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 poprawione, myśle że tym razem wypas: http://www.sendspace.com/file/a2jpvt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Wojzi, w szkole mi mowia ze bede pracowal z takimi ludzmi jak ty, oni beda mi szkicowac, ja juz numerkami opisywac, i ludzie nam beda budowac. : ) I tu serio mowie, jesli w przyszlosci sie gdzies spotkamy, to nie bede zdziwiony. Jesli lubisz szkicowac budynki, a cos mi mowiles ze idziesz pod architekture. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Concept-Art postaci do gry :P Tylko mieczyk za krótki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Midget Emoboy Without a Hand and a Hobby Knife Adventures. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi