copoconaco Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 skoro tak skrobiecie sobie to i ja sobie cos naskrobalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Te nogi i ręce robota jakoś w ogóle nie mają sensu, spójrz jak on je trzyma, starsznie nienaturalnie to wygląda, a reszta... nic specialnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Właśnie bardzo fajnie je trzyma. Jednocześnie wyraża zdziwienie i zachwyt. Bardzo fajne copo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Pierwsze wrażenie super, ale potem spostrzegłem, że z tej ziemi to wychodzą bloczki, a nie takie sople fajne... na 6 dałbym 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 copoconaco masz jednak talent :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 No to macie moją pracę w pół godzinki po obiedzie: http://img252.imageshack.us/img252/116/obrazx.jpg Jakość marna, bo nie mam skanera. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Zadbane palce ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Weź nie denerwuj :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 skoro tak skrobiecie sobie to i ja sobie cos naskrobalem... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 przerobil bzy tlo na komiksowa kolorystyke i bylo by piknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Zielone flaki robota nie pasuja kolorystysznie :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 przerobil bzy tlo na komiksowa kolorystyke i bylo by piknie :) Zielone flaki robota nie pasuja kolorystysznie :/. jak teraz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Brzydka ta poświata emanująca z kryształów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Komiksowe, a nie jak malowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Nie przerabiaj czyjejś pracy jeśli nie jesteś pewien sukcesu :) Copo zrób z tego komiks np. Ben GMC :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Komiksowe, a nie jak malowane. Mmhhhhhmmm widać że czytasz wiele komiksów chyba tyko te dla dzieci ala Spiderman czy Superman (które mają swój charakterystyczny styl) :P otóż wiele komiksów korzysta z takich malarskich stylów backgroundów np. tu http://www.idrawgirls.com/images/comic_dow1pg001.jpg więc upewnij się zanim coś napiszesz :) Nie przerabiaj czyjejś pracy jeśli nie jesteś pewien sukcesu :) Copo zrób z tego komiks np. Ben GMC :) co do tego to niech robi ja mu nie wróg będzie chciał to i skasuje jest duża różnica pomiędzy przerobieniem czyjejś grafiki a podpisywanie się pod nią :) No tyle nie chce mi się już tego bardziej obrabiać autor pracy: copoconaco, pokolorowana przez: xarfron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Mmhhhhhmmm widać że czytasz wiele komiksów chyba tyko te dla dzieci ala Spiderman czy Superman (które mają swój charakterystyczny styl) dodaj do tego Hellboya, Rorka, Thorgala, Yansa i mase... mase innych komiksow mniej lub bardziej nie dla małych dzieci.... po drugie, dodawanie zdjecia do obrazka ktory sklada sie jedyne z konturu, a cieniowanie zostalo zrobione za pomoca roznej gestosci kresek (zamiast ciemnych i ciemniejszych plam) wyglada fatalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 dodaj do tego Hellboya, Rorka, Thorgala, Yansa i mase... mase innych komiksow mniej lub bardziej nie dla małych dzieci.... Oj czepiasz się :P ale faktem jest że tak jak ty wymieniłeś (ja nie jestem fanem komiksów) jest cała masa innych komisów stosującą backgroundy malarskie (oczywiście malarski nie fotomontażowe choć też by się pewnie znalazły :P) po drugie, dodawanie zdjecia do obrazka ktory sklada sie jedyne z konturu, a cieniowanie zostalo zrobione za pomoca roznej gestosci kresek (zamiast ciemnych i ciemniejszych plam) wyglada fatalnie. lepszego nie umiem zrobić :) Poza tym zadowolony jestem z efektu końcowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Co z tego, że w jakimś komiksie jest do grafiki malarskiej background malarski. Chodzi o to co napisał copoconaco, czyli do "komiksowej" garfiki dodawanie backgroundu malarskiego. A mówiąc komiksowa mam na myśli pewien styl, a nie grafika z komiksów, bo wiadomo, że można zrobić komiks ze zdjęć, ale nie o to tu chodzi. PS: nie czytam w ogóle komiksów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Co z tego, że w jakimś komiksie jest do grafiki malarskiej background malarski. Chodzi o to co napisał copoconaco, czyli do "komiksowej" garfiki dodawanie backgroundu malarskiego. A mówiąc komiksowa mam na myśli pewien styl, a nie grafika z komiksów, bo wiadomo, że można zrobić komiks ze zdjęć, ale nie o to tu chodzi. PS: nie czytam w ogóle komiksów. Oj mylisz się są i takie komiksy które mieszają style :) moja nowa strona domowa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 O jezu, pisałem, że mogą mieć nawet czarne strony, ale styl komiksowy, to nie to samo co grafika z komiksów najróżniejszych. A ta głowa wilka bardzo zachęca. Weź ją wywal, przynajmniej z głównej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Sam chyba nie wiesz co to znaczy komiksowy styl Styl komiksu a grafika fakt to dwie różne rzeczy tyle że styl graficzny (Spójność graficzna) jest jedną z miej istotnych cech komiksów ów cecha ma bardziej sprawiać wrażenie estetyczne (nie tylko w komiksie) co oznacza że mogą występować (I wstępują ) Komiksy z mieszanym stylem graficznym jak np. - czarno-białe tło, kolorowe postacie - postacie 2D, background generowany w 3D - postacie rysowani, tło malowane wszystko zależy od danego artysty PsichiX pisząc: "przerobil bzy tlo na komiksowa kolorystyke" A jako ze graficznie taki styl nie jest jednoznaczny uznałem że po prostu chciał bym zmienił go na mniej realistyczny i tak zrobiłem :) a to że końcowy efekt się nie podoba no cóż nie uszczęśliwisz wszystkich :) Teraz możemy mówić o stylu komiksowym :) :P A screeny na stronie będą się zmieniać więc wilk jak na razie zostanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 No to kolejna moja praca, tym razem trochę dłużej nad nią spędziłem niż pół godziny, bo żmudne rysowanie. http://img127.imageshack.us/img127/7130/obraz020y.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 :D do jego pozy bardziej by pasowało: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 :lol: PsichiX 5/5 oby tak dalej :thumbsup: Takie dwie proste prace dla moich przyjaciółek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Psisiu czy to nie nikas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Ok mam problem które waszym zdaniem jest lepsze ? v.1 v.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 zdecydowanie v1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Masz Wojazuś :) Naszkicowałem coś fajnego (jak dla mnie) :D PsichiXowi sie chyba spodoba (w sensie "lala w bikini") :] jak dla mnie, to wygląda jak jakaś galaretka : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 To jest lód, impertynentko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi