Ignis Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 To podobnie dałoby się chyba całkiem fajną animację zrobić, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Możliwe, ja niestety do animacji (nawet szkieletowej) mam dwie lewe ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 15 Września 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Gra gdzie wszystko wliczając grafikę, czcionki i dźwięki jest generowane z kodu. 3 dni roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 16 Września 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 @nikas zapropsowałbym, ale nie zamaskowałeś ruchów pędzla i troszkę szkoda. Z daleka prezentuje się bardzo miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Zauważyłem, że przy każdej mojej pracy widać takie niedbalstwa. Anyway, dzięki! Postaram się poprawiać te niedociągnięcia następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slythia Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Wygląda bardzo interesująco. Czekam na wersję finalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 i sie na razie wyczerpała wena jeśli chodzi o nowe budynki. Na razie nie podbijam kontrastu, ani kolorow, zależy mi by mozna bylo dodać potem duzo dziwnych kolorowych przediotmów. A schody są faktycznie duzo za duze, niestety teraz pixelowanie tego mnie chwilowo odrzuca, ale pamietam by je zwęzić, jak mnie przyjdzie wena na poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 A co to do czego to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Nie chcę się czepiać, ale to trochę kłuje w oczy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 stary dobry slender Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Października 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 ja tam nigdy nie zrozumiem jak można jeszcze dalej tłoczyć ten sam motyw. Jak mało trzeba mieć w sobie człowieka, by robić całkowitą kalkę Slendera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 @Czołg Krymski Można ;) Mimo liczbie klonów liczonych w liczbach z taką ilością zer, że najbardziej zagorzały matematyk tylu w swoim mokrym śnie nie widział, temat tajemniczej istoty ganiającej protagoniste po lesie dalej jest dość powszechny wśród twórców. I chodź używaniu go w celach edukacyjnych (do ćwiczenia umiejętności programowania czy tworzenia gier) nic nie stoi na przeszkodzie, to możesz mieć wątpliwości co do kreatywności twórców jeśli owy projekt powstaje w celach komercyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Może i ten temat nadal jest powszechny wśród twórców, ale to nie znaczy, że tak powinno być. To jest już nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 To zastanówmy się po co ludzie robią platformówki Nic bardziej odtwórczego niż platformówka oparta na bieganiu i skakaniu chyba nie ma.A jednak robią-i czasami nawet są to dobre gry;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Ten projekcik to taki "challenge" dla mnie. Poznaje game makera tworząc Slendera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Platformówki to konkretny gatunek. Każda polega na skakaniu i bieganiu po dwuwymiarowej planszy, ale jednak różnią się. Nie tylko stylem graficznym ale również mechaniką. Jedne mają poziomy ograniczone czasem, drugie mają bieganie po ścianach, jeszcze inne mają elementy logiczne. Natomiast każdy Slender jest taki sam, co najwyżej zmienia się grafika. Mechanika dalej ta sama, bez żadnych "dodatków". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 A kto mu zabrania urozmaicić :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Zniechęcacie go tylko:P Niech Tworzy skoro wena dopisuje. Oryginalna gra ze slenderem do wybitnych nie należała więc kto wie ile jeszcze można z tego wycisnąć:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Czas halloween sie zbliza, to mnie naszło. W sumie muszę zrobić zupę dyniową. Myślicie ze ręce w pierwszej pozie tak przejdą? Trochę sztucznie, tak mi sie uwidziało, ale mam tez normalnie z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Troszkę dziwnie, w drugiej zdecydowanie lepiej;) W pierwszej wersji wygląda jakby miał zaraz spaść do tyłu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Tak, pierwsza poza trochę źle rozkłada ciężar. Przy tak ułożonych rękach byłaby bardziej pochylona do przodu i narażała by się na spadnięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 To już w takim razie bezpieczniej dam rękę do tyłu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Jakie urocze! Do czego to? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Do niczego, w sensie z powodu Halloween taki pomysł, a po prostu zrobię tali asset do mini gierki i sprzedam za milion cebulionów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 To zastanówmy się po co ludzie robią platformówki Nic bardziej odtwórczego niż platformówka oparta na bieganiu i skakaniu chyba nie ma.A jednak robią-i czasami nawet są to dobre gry;p Co za idiota xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Pomijając to że nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi to naprawdę odpowiedź na poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Platformówka to gatunek (który swoją drogą i tak jest beznadziejny, chyba że gra odbiega trochę od wyrobionych norm), a Slender to gra (gówniana w dodatku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi