Wojo Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 a wygloda jak na kompie :PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Taka fabryczka, może całe miasteczko w tym stylu zrobię, ale tak sobie narysowalam, nie wiem do czego by sie moglo przydac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Prze######ste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Ładne, choć trochę mało kolorów i kontrastu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Jeśli to miało by być w grze, to dobrze, że mało kontrastu, bo postaci będą kontrastowe i wtedy je będzie dobrze widać, a tak by się z tłem zlewały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 te schody są trochę off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Na szczęście kontrast mozna zawsze troche podbic suwakiem, a nie mam pomyslu na przeznaczenie na razie. te schody są trochę off ze stylem czy kątów nie trzymaja, czy ze to glupio miec schody na zewnatrz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zamockowałem interfejs przed właściwą implementacją. Te widgety (bloki z paskami na górze) mogą być (będą) klikalne. Na przykładzie jest "grupa 3" oraz "formacja delta". Podczas aktywacji widget płynnie się rozszerza oraz rozjaśnia. Tła widgetów rozmywają treść znajdującą się za ich warstwą + lekki overlay. Taka jest cała idea. Czcionka to Microgramma. Obawiam się że ograniczenie kolorów (wszystko jest monochromatyczne) utrudni czytelność (brak czerwieni/zieleni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Fajne, fajne. Może jakiś kolejny gif/filmik, Exigo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 @shill: ładne, ze schodkami może chodziło o to, że stopnie są gigANtYczne w porównaniu do drzwi np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ignis, i jego pociąg do silnych, wojowniczych kobiet - ciąg dalszy. xD Tak bardziej na szybko, ale się cieszę, bo coraz lepiej ogarniam rysowanie na tablecie. (Mam nadzieję, że tak jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 To wygląda jakby ktoś zobaczył obrazek ale nie miał okularów a powinien mieć założone ponieważ ma problem ze wzrokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Wiem, wiem. Nie pochylałem się w ogóle nad szczegółami, ani dokładnością. To był bardziej taki test na szybkość. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Gdzie zostawił korzeń? W głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 takie o małe modele do ogrodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 @hamtaren Ładne, ale te kropki w miejscach na wibrysy są trochę trypofobiczne :D @lew_leo Bardzo fajne, przypomina mi to gry z Cyber Mychy. Może pamiętacie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 @hamtaren Ładne, ale te kropki w miejscach na wibrysy są trochę trypofobiczne :D Błagam Was, nie sprawdzajcie na google grafika co to znaczy! Dla mnie są tripofiliczne Spoczko te modele leo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Rzeczywiście zupełnie jak Cybermycha Leo- nie maczałeś czasem palców w tamtych grach:D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Rzeczywiście zupełnie jak Cybermycha Leo- nie maczałeś czasem palców w tamtych grach:D? I te "gumowe" płytki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ignatus - klasa pracka, prześliczny motyw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Chciałbym.To screen z Cybermychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 tfu, Jezu, myślałem o pracy hamtarena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 taki tam vektor robiony na zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek78 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Kozacko się prezentuje, kawał dobrej ręki. Ile czasu zajmuje Ci średnio przygotowanie czegoś o takim poziomie zaawansowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 nie wiem nie liczę czasu, od zamówienia do wykonania miną z tydzień ale żadko kiedy przez ten tydzień nad nim siedziałem :U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Od jakiegoś czasu mam fazę na takie kosmiczne tematy. Przyjemnie to się robi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ładne, ale oczy trochę bolą od patrzenia na to cudo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Zgadzam się, całe szczęście znalazłem oryginał (tam przedobrzyłem z filtrami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniawis95 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 BloodDzioch, Naprawdę oryginał robi wrażenie. To jest Twoja praca od podstaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Tak, od zera. Korzystałem jedynie z pędzili gwiazd, żeby nie stawiać każdej kropki pojedynczo i z programu Chaotica który generuje mi różne esy-floresy. Miałem nawet nagrać jak coś podobnego zrobić, ale niestety mój staruszek nie jest w stanie udźwignąć photoshopa i oCam'a :( Generalnie miałem trochę farta z tym, że kolory dobrało mi się tak a nie inaczej, że elementy ustawiłem tak że potem fajnie się "zwarpowały". Takich rzeczy nie planuje zazwyczaj (albo bardzo pobieżnie) i potem raz wychodzi coś fajnego, a raz nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi