blackmaul Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Hm a to moje dzielo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Ładne, tylko ten "diabeł" sybolizuje Ciebię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 To nie diabeł tylko Darth Maul z gwiezdnych wojen. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Aha a ja myślałem że diabeł ^^'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Poniżej macie mój avatar i mój podpis, których ongiś używałem. :P Jak ktoś się nie załapał, to ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 ten pierwszy który teraz pokazałeś mi sie podoba xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 @Dark: To teraz spróbuj to zrobić w paincie :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Października 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 A to moje ostatnie dzieło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Wow, gnysek, wymiatasz :) Matthew: Ke? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Znacząco się poprawiłeś, gnysek. Nie wiem tylko, gdzie ta pani ma lewą dłoń. No i ma trochę "niezdecydowaną" prawą pierś. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Lewa dlon? W kieszeni naturalnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 ©2006 :-) armalzar.deviantart.com e: wiem ze napis slaby. cos pomysle. pzdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Moze jestem zbyt lewy ale jak otworzyc ten obrazek Grzesiek J ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 damn it. zabezpieczenie przed hotlinkowaniem.. http://www.deviantart.com/deviation/40271242/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 To źdźbło jest malo widoczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 wszyscy mi to mowia, ale ja je widze nawet przy 2048x1512. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Tylko line i nie mam ochoty go kolorować xD Ah, powiem jeszcze że na początku to była kreska a nie pixel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 moge pokolorowac, i wrzucic do czyscca na pix.art :P co Ty na to :D? (ofkoz, napisze ze Twoj line.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Mi się ten żółw podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 LittleFish, jeśli masz czas i ochotę to proszę Cię bardzo :) Droga wolna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 @Tymon To był ten czerwony (nie pamietam jak sie t.m.n.t nazywały)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Czerwony: Rafael (raf) Pomarańczowy: Michaelangelo (mike) Niebieski: Leonardo (Leo) Fioletowy: Donatello (don) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Dokładnie ten, mój ulubiony :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 takie coś zrobiłem : http://images4.fotosik.pl/139/2993ee836b993320.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 oczojebny napis, reszta pospolita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Dobra ja jeszcze nic nie dałem. :) To Ghul :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 www.phariseus.kom.pl/portfolio.php ^________^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Moje nowe logo na www.gmabout.prv.pl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Nie podoba mi się. "About" jest mało widoczne, a "Gamemaker" jest napisane ciulowatą czcionką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 od konca: @blaczku, srednio-normalne. ale j/w w sumie tez. @phareirus: brak aa. @lord, niebrzydkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi