I am Lord Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Zrób tą podłogę bardziej płaską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Poszedłem za twoją radą i mam nadzieję że mi się udało, wygląda na płaską ?? ( oczywiście pytanie kieruję do wszystkich, żeby nie było że robię z forum chat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 no, teraz jest dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 ja bym jeszcze ściany poprawił bo moim zdanie wyglądają brzydko, a podłoga jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Nie no, fajnie. Umiałbyś zrobić tileset takiego poniszczonego asfaltu? (Na spróbowanie, chciałbym zobaczyć jak ci wyjdzie ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Moje małe dzieło sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 co przedstawia ten obraz?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Jakaś abstrakcja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Moje małe dzieło sztuki Najpierw piernicznij się w czoło byle mocno później zastanów się co dodajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Kilka miechów temu też rysowałem coś w tym stylu (tyle, że to miało obrazować coś konkretnego) odgadnie ktoś co to jest? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Armagedon vs krąg transmutacyjny kamienia filozoficznego? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Wygląda mi to na meteoryty spadające na śnieg/lód :P E.w. Erupcja wulkanu gdzieś na sniegu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Sprawdźcie nazwe obrazka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Hehe :D Musze przyznać bóg ognia jest spoko, ale wody/lodu/śniegu(?), wyszedł tragicznie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Znaczy to nie ma przedstawiać samych bogów, a efekty ich działania, ale można było to trochę dopracować (limit czasu to 20 minut było) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Moja pierwsza w życiu tekstura ognia. Niezbyt wyszła. Weszli agencji si bi ej i wypieprzyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Moja pierwsza w rzyciu tekstura krowy. Niezbyt wyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Moja pierwsza w życiu tekstura ognia. Niezbyt wyszła. Przestań, proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 ANTy'ego lepsza :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Odkrył rozmazanie w gimpie i cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 dawno nic nie animowalem powaznego wiec taki oto filmik powstal: http://www.youtube.com/watch?v=D2uWvMWBKxc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Przekozak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Ma to swój styl, jest bardzo fajnie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Przekozak! A ja wiem, że to jest niedokończone logo zespołu blink182! :jezor: Nie wiem po co takie rzeczy robić, ale nie wyszło tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Nie wiem po co takie rzeczy robić, ale nie wyszło tak źle ??? Nie wiesz po co jakie rzeczy robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 no nie rozumiem po co rysować niedokończone logo zespołu blink-182 :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 A ja wam nie powiem co to jest! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jakiś brzydki napis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 brzydkie 2 minuty roboty w paincie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Zrób trochę większe i postaraj się bo na razie nie dorastasz Stasiowi do pięt ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi