Xarfron Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Mimo wszystko mi się wydaje, że jeśli to jest wilk, to raczej nie powinien być uśmiechnięty, chyba, że to postać po "jasnej stronie mocy" :jezor: . Tak to jest tzw. pozytywny bohater. to jest koteczka nie wilk Jemu chodziło o postać wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Trzy minuty roboty:) Mój pixelart jest głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Co mam usunąć na krawędziach, jakie AA ? Co to takiego. W każdym razie tu druga postać do gry :) kotka : zlituj się :| To nie rok premiery nintendo 64 - niech te pixele wygląda jak trawa. Wogóle kot/wilk - textura 32x32 czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zacząłem znowu pixelować! pierwsza pracka od miesiąca xD Ręce jakieś dziwne, ale to można obrócić ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Almorowe takie, chodzi mi o kształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 No... może, ale sie na tym nie wzorowałem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 - Japanstache ---> Nawet, nawet. W porównaniu co do nie których tu prac to i tak jest świetnie. A czas pracy radziłbym ci wydłużyć z 3 do 30 minut. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 zlituj się :| To nie rok premiery nintendo 64 - niech te pixele wygląda jak trawa. Wogóle kot/wilk - textura 32x32 czy co? Nie będę się litował, ale otoczenie będzie zmieniane, co za tym idzie textura trawy, ale nie textury postaci , a porównanie do Nintendo 64 to jest to dla mnie komplementem, za co dzięki. :) A kotka i wilczek mają texture 64x64 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Rękawice i zbroja mojego autorstwa, robiłem je dość dawno i miałem wykorzystać w swoim projekcie ale z niego zrezygnowałem. Nie są rewelacyjne, teraz prawdopodobnie zrobiłbym je lepiej :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Rękawice są OK. Zbroja jakaś taka dziwna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Rekawice dobre ale zbroja juz taka sobie. @Crackkk-GM i PoxiPol -> wcale nie takie almorowe, kurcze czemu wszytsko co jest grafiką top down to jest od razu almorowe? Co to tylko w almorze była/jest top down ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 @kleju: To ma być almorowate? Gdzie podobieństwa? Kolory inne, ręce inne, tułów inny, głowa inna, wszystko inne. :o Tylko widok ten sam. No może jeszcze ręce odchylone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Jedyne co łączy almore i tą graficzke Crackkka to rzut, a to o wiele za mało zeby stwierdzic ze jest to almorowate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerspeed Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Taka sobie mapka, robiona w wolnej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 @Xarfron: Ta biała otoczka, to jest od "texture_set_interpolation", przed rysowaniem trawy daj: texture_set_interpolation( true ); A tych zwierzątek: texture_set_interpolation( false ); Powinno pomóc :) A tu se o taki ludek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 @Xarfron: Ta biała otoczka, to jest od "texture_set_interpolation", przed rysowaniem trawy daj: texture_set_interpolation( true ); A tych zwierzątek: texture_set_interpolation( false ); No tak ale jak to zrobię to włosy będą bardziej pixelowate więc z dwojga złego wole by zostało jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Żołdak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Żołdak. Fajny ten żołnierz :D @nerspeed Mapka by się do jakiego RPG przydała ale mała jest. forum veteran ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Mapka bardzo fajna... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 mi sie rowniez mapka podoba :_ fajnie wyglada, mam nadzieje ze dorysujesz dalej teren na północny wschod :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Przydałby się kompas do tej mapy :P Żołdak nawet fajny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerspeed Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Mam takich dużo :jezor: . Jak się komuś "styl" podoba, to chętnie mogę komuś narysować, ale to już w innym temacie :jezor: . Z resztą ta mapka jest trochę niedopracowana tzn, czasami drzewa, bądź góry mają dziwne kształty, nienaturalne :P (powód jest prosty, bo tą akurat myszką robiłem, bo mój tablet jest na razie u kogoś innego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Psychopata przebrany za księdza oraz psychopata z piłą mechaniczno-obrotową Paleta to NES-owe 8-bit ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 @Flak: Fajne to :P Chociaż w sumie to 2 minuty roboty, ale jest ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 @Flak No nawet może być @Wojzax Fajny ten żołnierz tylko moim zdaniem karabin za długi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Jak zwykle 3 Godz pracy na nic bo JS zmienił wygląd swojej gry ale i tak się ciesze ze to zrobiłem. Tileset domku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 @PoxiPol co to jest ta elipsa całkiem ona lewo w doł, to dywan? Moze komus sie przyda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 To jest wanna z kranem który wygląda jak... nie powiem co. Aha i tak sobie powiem ze to tileset 24x24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 heh no nie wyglada na wanne :) ciezko by było mi sie domyslec . ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 w kilka minut takich gostków narysowałem (nie wyszły mi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi