Pieter Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Tytuł: Screen Cam v0.0.1 Alpha Gatunek: program. Opis: Screen Cam to proste aczkolwiek potężne narzędzie do nagrywania filmów w formacie AVI z desktopu. Posiada kompresje, nagrywanie dźwięku, skróty klawiszowe oraz pełno innych fajnych bajerów. Download: http://ihooy.pl/pobieralnia/screen-cam-v0-0-1-alpha/ Rozmiar pliku: 564 KB Autorzy: Programowanie: Pieter Screeny: Screenshot 1, Screenshot 2 Dużo jeszcze do zrobienia i zdarzają się błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Not Found Sorry, but you are looking for something that isn't here. Link nie działa ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 cache serwera musi się odświeżyć. Teraz działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Coś czuję, że bardzo mi się przyda :P . 1. W jakiej postaci jest plik z water markiem? [przy okazji - na screenie jest błąd] 2. Czy interfejs się zmieni czy pozostanie takim samym podobnym? [Mi się, oczywiście, podoba] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 ha, a jednak go zrobiłeś :D zapisuje go sobie na twardzielu bo na pewno się przyda! nie zauważyłem żadnych błędów itp. Piąteczka i rispekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Zrób polską wersje programu :D . Program fajny jest, 5/5 :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Coś czuję, że bardzo mi się przyda :P . 1. W jakiej postaci jest plik z water markiem? [przy okazji - na screenie jest błąd] 2. Czy interfejs się zmieni czy pozostanie takim samym podobnym? [Mi się, oczywiście, podoba] 1. jpeg, gif, bmp lub png z przeźroczystością, ale o ile mi wiadomo na razie, nie jest to udostępnione :o 2. nie raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 No spoko program, przyda sie! Daje 5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 To co mnie najbardziej interesuje to czy FPS mocno spada podczas nagrywania jak to ma miejsce w innych programach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Program jest bardzo dobry. Jedynie mogę się przyczepić do tego że jak mocniej się machnie myszką to kawałki tego mrygającego kwadratu się nagrywają Proponuję zrobić coś takiego że zamiast ręcznego co i raz zmieniania pliku z filmem, wskazywałoby się katalog gdzie automatycznie zapisywały by się nagrania pod określoną nazwą. Good job. Edit: Lipton, do nagrywania gier się nie nadaje(na razie mam nadzieję), sprawdzałem z LF2 i Sauerbraten, w pierwszym był "access violation" w drugim wogóle nie zareagował na skrót. Ale do tworzenia videotutków do photoshopa, whatever jak znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 na razie w ogóle do full screen się nie nadaje... muszę zrobić by priorytetyzował zadania, no ale jutro czeka mnie przesiadka z visty z powrotem na XP więc to trochę zajmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 ehhh kiedy w końcu ktoś zrobi taki program, ale zeby nagrywal do wszystkiego byle nie avi! avi to totalne gówno... kilkanaście sekund = kilkadziesiąt mega i weź taki filmik do neta wrzuć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 ehhh kiedy w końcu ktoś zrobi taki program, ale zeby nagrywal do wszystkiego byle nie avi! avi to totalne gówno... kilkanaście sekund = kilkadziesiąt mega i weź taki filmik do neta wrzuć... to se skompresuj, co za problem. wybierz dobrą kompresję i będziesz miał. avi to dobry format Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNcEr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Niezłe przyda się na pewno. Kiedyś jak było mi trzeba takiego programu to żaden mi do gustu nie podpasował, a ten jest git 5/5 Czym to zaprogramowałeś? Edit: Hmm no ten angielski... zastanawiam się czemu nie po polsku...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 W delphi. Angielski bo nie mierzyłem w Polski rynek. Avi bo avi, ale być może po zmianie systemu i naprawieniu problemów z FPS przy full screen zrobię eksport do gif oraz flv :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Bardzo fajny i przydatny programik, moj poprzedni niedawno się zepsuł więc w samą pore :D. Oczywiście 5/5 i czekam na nastepne wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Fajny program, napewno mi sie przyda. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 ehhh kiedy w końcu ktoś zrobi taki program, ale zeby nagrywal do wszystkiego byle nie avi! avi to totalne gówno... kilkanaście sekund = kilkadziesiąt mega i weź taki filmik do neta wrzuć... ehhh kiedy w końcu ktoś zrobi taki program, ale zeby nagrywal do wszystkiego byle nie wav! wav to totalne gówno... kilkanaście sekund = kilkadziesiąt mega i weź taka muzyczke do neta wrzuć... Czlowieku, to tak jakby mowic, "Czy ktos wreszcie zacznie robic BMW z plastiku!? Metal jest ciezki jak cholera" A programik fajowy, fajowy. robi swoje. Moze kiedys sie przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Pieter, chłopie! 5. :) I weź może dorzuć jakąś konkretną kompresję do tego avi bo obecnie rozmiar mnie miażdży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 kompresje wybierasz sam ;) kodekami które masz na kompie. To już jest sprawa inwidualnych kodeków, ale pomyśle nad tym. Przydało by się jeszcze pauzowanie nagrywania ;p najważniejsze, że działa pod WINE :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi