szpaq99 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Macie jakieś dobre pomysły broni do gry. Bo ja na razie zrobiłem bazukę i Ak 47 i i ostrzę które po wyrzuceniu do gracza wraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Nie podałeś jakiego rodzaju bronie ale wnioskuje że współczesne. Więc ja proponuję uzi,shootgun,piła mechaniczna...coś tam jeszcze wymyślę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Dobrym przykładem będzie GTA, tam masz od groma broni. Np. miotacz ognia, pistolety, karabiny, bronie białe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Takie coś znalazłem jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Adriann, gdzie to znalazłeś? Szkoda, że dopiero teraz to widzę, bo wczoraj się męczyłem właśnie z rysowaniem ikonek broni :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 A mam nowy pomysł na broń "łuk, czy kusza " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Po 1.Lenin Wpisz w google guns i masz;p 2.Szpaq a może i to i to?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Zrób łuk bo mógł byś dać jemu jakąś opcję naprężania, a w kuszy jest stała. Utrudniło by to trochę strzelanie. No chyba że to ma być łatwa gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 No to jest dobry pomysł,ale najpierw jaką grę robisz,opisz coś to będzie nam łatwiej pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Właśnie w grze są różne rodzaje broni stare, współczesne i nowoczesne D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 A kosmiczne? Jakieś blastery, miotacze cyberczegoś itd.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 A może coś w stylu broni z Wormsów? Sprecyzuj to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 A kosmiczne? Jakieś blastery, miotacze cyberczegoś itd.? Nada się A może jakieś samochody, które mają na dachach bronie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 zrób snajperkę uderzeniową, taki karabin snajperski, który jak trafi to rozsadzi przeciwnika na kawałeczki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Granaty różne też się przydadzą,samych granatów może być conajmniej kilka.A broń na auto to proponuję takiego Miniguna wielkiego np z tył Jeepa,fajnie to w wielu innych grach wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Macie jakieś dobre pomysły broni do gry. Bo ja na razie zrobiłem bazukę i Ak 47 i i ostrzę które po wyrzuceniu do gracza wraca. i Ak 47 i i ostrzę które po ostrzę fail ja też sobie ostrzę moje ostrzę Zrób taką broń co po trafieniu w przeciwnika zostawia z niego sam szkielet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Lecąc dalej w kosmos - pochłaniacz energii/duszy, broń z pociskami odbijającymi się od murów, pociski samonaprowadzające, wezwanie myśliwców do zbombardowania terenu, broń kinetyczna poruszająca wszelkimi rzeczami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Miotacz ostrzy(strzela rykoszetującymi piłami) Lewak Elektryczna glewia Granaty potykacze Vortex(sciąga wszystko do siebie) Wirujące ostrze(coś jak Painkiller) Karabin tesla(strzela prądem) Miny ogniowe, gazowe, zamrażające, whatever Flashbang ...wymieniać dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Topór-katana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Granaty potykacze to może Granaty połykacze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiDude28 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Zrób działko magnetyczne albo jakiś Plasma rifle, lub karabin Gaussa albo coś w tym stylu Aha no i minigun oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Święty granat, bombanan i gołąb samonaprowadzający... hehe natchnęło mnie jeszcze na czarną dziurę w słoiku ale to chyba zbyt śmiały projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 to może Granaty połykacze? Akurat mi chodziło o granaty, które emitują laserek i jeśli ktoś przejdzie obok to wybuchają... Coś jak miny z laserowym czujnikiem tylko rzucane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Pilum z Battlefielda 2142: Broń z ogromnym odrzutem i pociskami z ogromnym przyspieszeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 https://gmclan.org/up808_4_Bronie.html Mój stary pack rysunków broni (składaki z gta2 ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 zrób taką broń "noga" podchodzisz do kolesia, wyrywasz mu na chama nogę, tamten kolo będzie coś tam krzyczał, a ty w tym czasie będziesz go tą nogą kopał (tzn. nap*******ł ile wlezie), albo go nawet zbutujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Działo kolejowe. Nie, nie te umieszczone na platformie kolejowej ale to strzelające wagonami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Działo kolejowe. Nie, nie te umieszczone na platformie kolejowej ale to strzelające wagonami. To twój najzaje**stszy i najbardziej wykręcony pomysł o jakim słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Trochę broniami w stylu Wormsów zaleciało :D Apropo może właśnie w tym stylu? Bo np jakaś ...kusza strzelająca kurczakami xD albo Bazooka na kapustę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Emm... Nie, z wormsów w tym stylu pasuje tylko nalot dywanowy, który jest DOSŁOWNIE dywanowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi