Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zaczeło się od tego że poznałem jakąś fainą dziewczynę na gg, po czym zacząłem z nią chodzić. Jak chodzić, skoro jej na oczy nie widziałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Ogólnie skoro już taki temat to chciałbym polecić zapisywanie snów. Po jakimś czasie zapisywania zaczyna się zapamiętywać więcej i sny zaczynają się pojawiać każdej nocy. Rozmawiałem o tym z przyjaciółką i umówiliśmy się tak, że teraz raz na jakiś czas wymieniamy się sennikami, żeby poczytać :D Aktualnie mam zapisanych około 20 snów. @Edit I jeszcze coś w co pewnie wielu z was nie uwierzy. Odkąd pamiętam potrafię kontrolować sny w ok. 70% tego co się w nich dzieje. Podobno nie wiele osób to umie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Bądźmy precyzyjni, w 63%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Bądźmy precyzyjni, w 63%. No co Ty Wojzax :o Byłeś u mnie we śnie i widziałeś :s? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Tak, obliczyłem i podzieliłem przez 100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Tak, obliczyłem i podzieliłem przez 100. Mów co chcesz :sp_ike: Zresztą nie mówię, że każdego dnia mi to wychodzi. Po prostu jak już uda mi się przejąć kontrolę nad snem to mniej więcej tyle umiem go kontrolować (podałem w procentach bo nie wiem jak miałbym to obrazowo określić? "duuużo" ?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Mnie Stasiu nasunal pomysl z zapisywaniem snow. Jednak zadko je pamietam. Pamietam tylko te gdzie umieram, albo tak na prawde nie spie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jypy mam podobnie ze snami :D czasami zero kontroli i wtedy z reguły nic nie pamiętam albo kontrola - wtedy się czuje jakbym w każdej chwili mógł oczy otworzyć ale tego nie robie bo wiem, że wtedy sen "pryśnie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Ja przez ostatnie 2-3 tygodnie mam prawie codziennie... :x I bez żadnego zapisywania, lol. Ale to ciekawe, bo w roku szkolnym rzadziej, gdzieś co 3 dni. Ciekawe, od czego to zależy... :P A dzisiaj mi się śniło że byłem Harrym Potterem! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Przynajmniej możemy obstawiać, na której stronie zacznie się lans LD. No patrz, już na drugiej. Szybko idzie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataner Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Starutki sen z okresu 1 klasy podstawówki. W szkole cała klasa gra w jakiegoś "dziwnego" hokeja. Trzeba mieć krążek przy sobie jak najdłużej. Tracisz - odpadasz. Odpadasz - odcinają ci łeb toporem. Byłem sprytny - zamontowałem kolegom nadajniki GPS. Ale pojawił się problem. Znaleźli je. Wtedy oni mogli namierzać mnie, a ja ich. Dalej nie napiszę po się zbudziłem. Numer drugi. Jadę z babcią autem, wszystko OK, babcia prowadzi, ale siedzimy z tyłu. Trzeba skręcić - przeskakujemy na przednie. W końcu się rozbiliśmy - nie zdążyliśmy skoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Dear PoxiPol Na początku rzadko się pamięta, dlatego najlepiej zapisać zaraz po wstaniu. Mi czasem jak się obudzę wystarczy kilka sekund i po prostu czuję, że zaczynam zapominać. Czasem zostawiam sobie kartkę i ołówek przy łóżku, żeby jak się obudzę w nocy żeby zapisać na szybko. (raz sobie po przebudzeniu w nocy zapisałem sen dwoma słowami, żeby rano pamiętać. A jak się obudziłem nie mogłem dojść co te słowa miały znaczyć :D ) Dear Misiek999 Skąd ja to znam :jezor: Jak mam ładny sen to nie otwieram oczu. Jak boję się, że zginę, albo sen jest straszny to wtedy "wychodzę" otwierając oczy. Dear Dawidds Ja też czasem pamiętam bez zapisywania dość długo, ale wtedy są to jakieś szczególne sny. Dzisiaj mi się śniło coś ładnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Od jakiegoś roku zaczęły się sny ze mną w roli obserwatora( widzę siebie) oraz jakieś, niewiem, symboliczne, np. ściskam się z dziewczyną na schodach, wokół czarno. A najczęściej to mi się śni jak moja była mnie zabija lub rani(różne narzędzia, od noża do nożyczek) albo robi krzywdę mojej obecnej kobiecie(szpeci, okalecza, niszczy torebkę itepe). To się dzieje tak często, że zacząłem to ignorować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Też mi dżentelmen. Prawdziwy mężczyzna interweniowałby, gdyby krzywda działa się kobiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 a miałem taki sen że miałem maske która przedstawiała moją twarz z nijakim wyrazem ryja, i jak ją zakładałem to stawałem sie groźny dla otoczenia i ogólnie walnięty, a wszyscy ludzie uciekali, no i chodziłem i szerzyłem chaos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Też mi dżentelmen. Prawdziwy mężczyzna interweniowałby, gdyby krzywda działa się kobiecie. Wiesz, nigdy nie wiesz jaka jest ta kobieta. Jeżeli feministka, to sama by Ci zrobiła krzywdę jakbyś tylko spróbował zainterweniować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Ogólnie skoro już taki temat to chciałbym polecić zapisywanie snów. Po jakimś czasie zapisywania zaczyna się zapamiętywać więcej i sny zaczynają się pojawiać każdej nocy. A przecież już wykorzystujemy ten temat w charakterze notatnika swoich snów. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Też mi dżentelmen. Prawdziwy mężczyzna interweniowałby, gdyby krzywda działa się kobiecie. Interweniowałbym, gdybym w tym śnie był, jak jest sen jak była robi coś obecnej to mnie w nim nie ma(ja tylko steruję "kamerą") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Dobra, to mi się śniło teraz, że Telltale Games zaczęła robić gry sportowe we Flashu i na ich witrynie było całe mnóstwo trailerów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Dobra, to mi się śniło teraz, że Telltale Games zaczęła robić gry sportowe we Flashu i na ich witrynie było całe mnóstwo trailerów... Od Trudności do prostoty... Ogólnie moja reakcja na ten temat to: BUAHAHAHA!!!! Ale dam mój sen. Będę aktualizował tę listę. 1. Jadę autobusem. Austobus jedzie na jakimś "stopniu". Nagle przenikam przez autobus i spadam. Budzę się zlany potem. (PS. Ten sen był kiedy miałem 4/5 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Bardziej dokładnie się opisać nie dało ? W sumie nie tak dawno go miałeś. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 czasami mam też sen że cały czas kruszą mi się zęby i wypluwam takie rechy chamskie których ciągle przybywa, najrealniejszy i najbardziej znienawidzony sen :( Dziś mi się śniło, że kruszył mi się jeden ząb (na początku tylko bolał), weszłem na GMClan, a tam Propa wszystkim radzi co robić w takim wypadku:D (Prócz tego widziałem jakby z obiektywu kamery występ jakiegoś kabaretu i ich skecz związany z zębami :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 No, te sny z zębami są strasznie nieprzyjemne. Ja miałem taki, że lekko dotykałem zęby językiem i mi się chwiały. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Omg. Najgorszy, ale ze najbardziej nieprzyjemny sen, to mialem po ogladnieciu 2 girls 1 cup. Bylem gdzies, i do okola stali murzyni z maszynowkami. srali do wanny i kazali mi to jesc, po czym sie smiali. Urgh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 No widzisz, do czego doprowadza oglądanie dziwnych filmików? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ogólnie skoro już taki temat to chciałbym polecić zapisywanie snów. Po jakimś czasie zapisywania zaczyna się zapamiętywać więcej i sny zaczynają się pojawiać każdej nocy. Ja zacząłem coś takiego robić w czerwcu ale mi się znudziło. Podobno takie zapisywanie i analiza snu pozwala potem "zadawać" pytania podświadomości i mieć świadome sny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Pozwala pozwala. Siedze w oneironautyce ~3 lata i mam średnio ze 3 świadome sny w tygodniu, mimo że już pół roku nie prowadzę dzienników, ani nie praktykuje żadnych technik pamięciowych :P WILD ftw. http://pl.wikipedia.org/wiki/Świadomy_sen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRd DaVeR Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ja miałem dziwne sny ale zacznę od tego co mi się wrył w pamięć a nawet myślałem że to prawda. W sumie to tak było że nagle byłem w domu kolegi i szedłem z nim do sklepu i się zapytałem czy to nie sen uszczypnij mnie on się zaśmiał i mnie uszczypnął (i tak w ogóle to bolało mnie dzikie ;p) szliśmy dalej i koniec sen się kończy krótki i dziwny i dzień później myślałem że to prawda dlatego że w ogóle nie pamiętałem go po obudzeniu dopiero nazajutrz sobie przypomniałem go a dopiero po 2 godzinach przeanalizowałem że to nie mogła być prawda. Edit Jeszcze jeden sen miałem dziwny nie zapamiętałem go wogóle miałem wtedy jakieś 4/5 lat jak się obudziłem o 3 nad ranem zacząłem krzyczeć nie mogłem przestać a najdziwniejsze że to było 6 grudnia (mikołaja) a w ogóle jak się obudziłem rano po ponownym pójściu spać czułem się jakbym śnił to że się obudziłem wtedy jak krzyczałem. Nazajutrz po śnie zapytałem się mamy czy krzyczałem w nocy a ona powiedziała że coś słyszała ale nie płakałem. I jak dzień po poszedłem spać to miałem sen to co się stało wczoraj że się obudziłem w nocy i płakałem a jak rano poszedłem do mamy zapytać się że nie płakałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Polish please. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 A ja miałem sen, że GMCLANowicze umieli stosować znaki interpunkcyjne. Szkoda, że to tylko sen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi