Kargul Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Ja wczoraj oglądałem film na Polsacie: "Szalone wakacje na kółkach". Przefajna komedia, polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 pamietacie taki serial 100 minut wakacji czy cos? Teraz se przypomnialem zajefajny byl : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Najlepszy serial - Prison Break ;D Czekam właśnie na 4x20 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Seriale: Lost (jest tylko głupie napis :P) Na dobre i na złe (Na dobre i na złe) Teraz albo nigdy! (Najlepsze wciąż jeszcze trwa...) M jak Miłość (I choć alfabet uczuć znasz, litera ta, taka niezwykła jest... M jak Miłość...) Na Wspólnej (Na wspólnej znajdziemy to miejsce, gdzie miłość da nam nadzieja na przyszłość...) Klan (Zawsze zapominam...) Plebania (Na tej ziemi, pod tym niebem, życie nasze toczy się...) Pierwsza Miłość (Pierwsza miłość...) Barwy szczęścia (Szczęście przecież różne barwy ma, i takie właśnie jest...) Labirynt ([...]w labiryncie ludzkich spraw, nasza miłość ciągle trwa... :P) No niestety, mam dwie siostry :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Masz dwie siostry i polubiłeś 9 seriali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Masz dwie siostry i polubiłeś 9 seriali? Noo...skoro tak napisał..to chyba...tak jest nieprawdaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Jedyny fajny serial to 39 i pół 8) @Pental: Zacznij oglądać Modę na sukces! ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Hah... u mnie telewizor był ostatnio włączony... hm, 2-3 miesiące temu? xP Jakoś nikt nie użytkuje - jedynie jak babcia przyjeżdża w odwiedziny to trzeba szukać kabli, bo zaraz jakiś serial leci. A filmy - od tego są ogromne zasoby internetu - oglądasz to co chcesz, i kiedy chcesz. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 I tak jedyne słuszne seriale w polskiej TV to CSI Miami i CSI New York (: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 @Webzir: Nie wymieniłem wszystkich, tylko te, które często oglądam. Bo na przykład Moda na sukces to ma z tego co wiem tylko melodyjkę. 39 i pół jest do bani 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XnevaN Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Pierwsza miłość - Chyba to tylko lubię bo nie za bardzo oglądam telewizję. U mnie TV jest włączony jakieś 30 minut dziennie ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Ja lubię serial pt. Fakty. Leci na TVN. Fabuła momentami zaskakuje ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 No, fajnie mieszają np. komedię z dramatem, ale zdecydowanie za dużo bohaterów drugoplanowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 A z seriali komediowych polecam "Dwóch i pół (Two and a half of a man)" i "Domowy Front (The war at home)" na TVN7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Z seriali to Twin Peaks, ma u mnie niesamowicie ogromny plus za mgłę tajemnicy oraz urzekający soundtrack :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 A z seriali komediowych polecam "Dwóch i pół (Two and a half of a man)" i "Domowy Front (The war at home)" na TVN7. Domowy front jak najbardziej,do tego jeszcze "On,ona i dzieciaki",a ze starszych Rodzinę Bundych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Jeszcze z seriali komediowych "Świat według kiepskich" oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Jeszcze z seriali komediowych "Świat według kiepskich" oczywiście. Ma w sobie to coś. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snkkrk Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Roswell w kręgu Tajemnic !!! :thumbsup: :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Pan(i) powyżej potrafi tylko spamować. Lol, jeżeli biega Ci o nabijanie postów to w Valhalli tego nie zrobisz, a jedynie ją zaśmiecisz. Już to robisz -_-. Do tego jest ci równo, czy temat ma jeden dzień, miesiąc, czy rok. Ale jak już odkopałeś, żeby się popisać, to moim ulubionym filmem jest... wiecie co? Generalnie nie wiem. Ale przystopuj, snkkrk, bo jedziesz połączeniem tuxa i osiem. E: Tak ogółem to nie wiem, co lubie, bo w TV nie wbijam wzroku. "Tibija wymaga posiwienceń". E2: http://img41.imageshack.us/gal.php?g=00spam.jpg Wiem, że raczej troszkę jest "do roboty", ale czy nie można było usunąć postów osoby powyżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snkkrk Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Vejderku żebyś ty wiedział co to jest spam.... Dla mnie nie ma znaczenia z jakiej daty jest temat. Te które wyszukałem natchnęły mnie i napisałem coś od Siebie. Zamiast innym uprzykrzać życie zajmij się swoim oraz swoimi bliskimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 W mojej liście nastąpiła zmiana :) Niedawno po raz pierwszy obejrzałem piratów z Karaibów. To jest film! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Ale teraz powiedz co w nim jest fajnego. Czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Jedynka jest rzeczywiście świetna. :) Ciekawa fabuła, wyraziste postacie, humor. Pozostałe części są już niestety wyraźnie gorsze, ale wciaż jest to kawał porządnego kina rozrywkowego. Choć jest to oczywiście kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Ja się przy jedynce bawiłem wyśmienicie, a przy dalszych już lekko męczyłem. Błagam, niech nie wydają tego dalej T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Vejderku żebyś ty wiedział co to jest spam.... Dla mnie nie ma znaczenia z jakiej daty jest temat. Te które wyszukałem natchnęły mnie i napisałem coś od Siebie. Zamiast innym uprzykrzać życie zajmij się swoim oraz swoimi bliskimi. Dla mnie "spam" to prawdziwy spam, oraz masowe rozsyłanie bezsensu. Ty zaliczyłeś to drugie. Po chwili myślenia wiem co lubię- Gwiezdne wojny, ale te nowe wersje. Ostatnio coś dużo ujeżdżają "wojny klonów". Jesteś zuym szatanem Osiem, albo Japona, bo tylko te mutanty tak piszę do mnie. A jeżeli na serio jesteś nowy/a, to trochę szacunku dla stałych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Jesteś zuym szatanem Osiem, albo Japona, bo tylko te mutanty tak piszę do mnie. Wtf? Nowe wersje Gwiezdnych Wojen ssą. Stare miały klimat, fabułę, a nowe szły tylko w efekty :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Czy ja wiem. Epizod 3 IMHO obok epizodu 5 był najlepszy. Dużo akcji i nie wiem gdzie Ty tu klimatu nie widzisz :P . IMHO ep1, ep2 i ep3 genialnie spełniają swoją rolę jako przedstawienie o co chodziło w ep4, ep5 i ep6. Ma klimat starych części i nie ma tam przesytu formy nad treścią moim zdaniem :P . Dla mnie "spam" to prawdziwy spam, oraz masowe rozsyłanie bezsensu. Ty zaliczyłeś to drugie. Po chwili myślenia wiem co lubię- Gwiezdne wojny, ale te nowe wersje. Ostatnio coś dużo ujeżdżają "wojny klonów". Jesteś zuym szatanem Osiem, albo Japona, bo tylko te mutanty tak piszę do mnie. A jeżeli na serio jesteś nowy/a, to trochę szacunku dla stałych użytkowników. Przestań się bawić w forumowego obrońcę moralności, bo tylko irytujesz. Wyjdziemy na tym lepiej Ty, ja, społeczność, nowi na GMCLAN, administratorzy serwerowni, nadsłuchujący agenci, pociąg w Teleexpresie i fani bukkake. A, tylko nie mów, że ten Twój post to był żart (co zawsze robisz jak się Ciebie skrytykuje za posta), bo stracę wtedy totalnie wiarę w ludzkość :huh: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Przestań się bawić w forumowego obrońcę moralności, bo tylko irytujesz. Napisałem swoją moralność, nie forumową. Mam jakąś manię na punkcie GMClanu i sam nie potrafię się od niego oderwać, więc mam prośbę. Dajcie mi bana na 2 tygodnie z mojej prośby. To wszystkim wyjdzie na zdrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ostatnio obejrzałem Efekt Motyla. Był w telewizji. Świetny film! :D A później zaraz po nim leciał taki strasznie idiotyczny film "Wielkie Nic" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi