Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 29 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Za tydzien bedzie demo, a za 20 dni planowana premiera ;) Hehehe... ja od początku przeczuwałem, że nie zdążysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Wybacz, to przez ta gruntowna zmiane w grze. nie chcialem by bylo tylko uciekanie od meteorow i postanowilem urozmaicic ja. poza tym pozniej napisalem ze dema nie bedzie tylko od razu pelna wersja, co najwyzej trailerek w przeddzien zapodam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Nie mogę się doczekać :P Będzie tryb multiplayer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 masz na myśli tryb grania przez sieć, czy dwóch na jednym kompie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Nie cudujcie już z multi, niech będzie single, ale porządne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 A mozesz podac jakies informacje co zmeiniłes i czym urozmaiciłes gre ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 nie no spoko, nie bije ;D A juz wiem czego to wina moze byc. Zapewne masz karte wbudowana, no a do tego wersja 1.1.0 OGLa... czyli bede musial zrobic jednak wersje z renderem GMa ehh ;/ Nie mam wbudowanej karty graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ah. Tak czy inaczej - zainstaluj nowe sterowniki i sprawdz, bo u Ciebie wersja OGL jest mniejsza niz 2.0, tym bardziej nie przekracza 1.4 ktora jest minimum w tej implementacji w silniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 A może ty nie masz karty graficznej? Ps.PsichiX kiedy w końcu ta premiera gry!? miała być chyba 2 tygodnie temu <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 premiera nastąpi kilka dni tuż po sylwestrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 A wiecej info bedzie tuz przed premierą czy nie bedziesz psuł niespodzianki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Hehe, sama fabula zostanie ukazana Wam byc moze na trailerku w przeddzien premiery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 A jakies screeny? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ja i tak znam całą fabułę :D Pewnie zrobiłeś tak jak ci podpowiedziałem, że okazuje się, że bohater był kierowcą rajdowym i w garażu miał sportowe auto i uciekamy przed meteorytami. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 A jakies screeny? ;> Dostaniecie wraz z filmikiem :) Ja i tak znam całą fabułę biggrin.gif Pewnie zrobiłeś tak jak ci podpowiedziałem, że okazuje się, że bohater był kierowcą rajdowym i w garażu miał sportowe auto i uciekamy przed meteorytami. sp_ike.gif Na szczescie nie. tak jak wspomnialem, akcja z meteorytami to tylko %-y calej gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Dostaniecie wraz z filmikiem Oj czyli rozumiem ze przed filmikiem nie mamy co liczyc ani na screeny ani na info ? szkoda, ale im wiecej teraz wiemy tym lepszą bedziemy miec sadysfakcje z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Premiera miala byc wczoraj, bo gra miala isc na konkurs yoyo. Glownie chodzilo o poprawki, ale co za duzo to nie zdrowo - chcialem "dopiescic" gre i godzine przed oddaniem cale wyswietlanie 3d poszlo sie "kochac" (co by brzydko nie mowic) i nie zdazylem z oddaniem na czas. To byla zla wiadomosc, a dobra jest taka, ze nie skonczylem z ta gra - dopracuje ja do perfekcji tak, aby mozna bylo ja sprzedawac, przerobi sie to lekko na FPSa (bo w zalozeniu miala to byc przygodowka) i bedzie sie mozna nacieszyc gra :P A poki co, jedyne co mi sie udalo odratowac z tego i przepisac do nowej wersji silnika to to: http://www.sendspace.com/file/ws4486 Ocencie jak sie to prezentuje i wasze odczucia czy warto zrobic z tej gry bostwo. btw. i czy wogole dziala, bo niektorym wlasnie bledy GMa wywalilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 u mnie coś nie działa. Ciemno, ciemno a potem error ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 A jaka tresc errora jesli moglbym wiedziec? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 eror in code w pierwszej lini :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 u mnie coś nie działa. Ciemno, ciemno a potem error ;/ u mnie tez ciemno a potem mendżerem wyłączyłem ale rozdzielczość była lipna,więc reset,strach troche to włączać,nie spali mi to komputera? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 jak byś jeszcze chwilę odczekał zobaczył byś ten error :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 na poczatku czarny ekran troche trwa bo sie laduja tekstury i mapa, dla tego nalerzy troche poczekac. a kompa nie spali. wszelkie przyczyny ktore mogly powodowac spalenie zostaly usuniete. a error to przypadkiem nie z object meteor? bo ktos mi powiedzial ze w tym obiekcie mial error, ale u mnie o dziwo ani razu nie bylo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 slowmotion fajne wyglada jak w fearze prawie, wybuchy fajne, rozpadanie sie budynkow srednie, ale i tak lepiej wygladaja te kamyczki od pudelek. szkoda ze nie wyrobiles sie z konkursem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Niewiem co wy macie za komputery. Ściągnąłem, odpaliłem, czarny obraz? Jakieś 5 sekund, nawet fajne, chociaż raz wlazłem do budynku i szkoda że ściany są takie płaskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 A ja jak włączę to pokazują mi się przez chwile jakieś artefakty a później gra chodzi tylko, że widać pół ekranu a druga połowa jest cała biała. I jak włączę grę to mi odświeżanie zmienia na 60Hz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Niewiem co wy macie za komputery. Ściągnąłem, odpaliłem, czarny obraz? Jakieś 5 sekund, nawet fajne, chociaż raz wlazłem do budynku i szkoda że ściany są takie płaskie. Mi dokładnie tak samo o.o myślałem że mi sie nawet nie odpali a tu prosze z bloomem elegancko działa :) tylko to co powinno być w lewym górnym rogu mi sie tak jakby rozmazuje ;/ Troche też przeszkadza mi że kamery chodzi tak jakby po ziemi, że żadnej wolnej przestrzeni miedzy ziemią a kamerą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 :huh: Ja czegoś takiego nie mam oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 @Up - Thanks for the info, już 3 razy nam to powtórzyłeś. To okienko jest strasznie długie w 2 minuty doszedłem do abrot, a potem pomyślałem aby nacisnąć enter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi