Quetzacotl Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 LINK < klik Jak widzicie gra ma oszałamiającą grafike jak na GM, ale czy gdy gracie nie czujecie znuzenia po kilku minutach? bo ja owszem, wiec czy rzeczywiscie grafika jest taka wazna w grze? moze i jest, ale bez dobrego pomyslu mozna ja o dupe rozbic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fino25 Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Ściągam grę... 27,8 MB x) Grafika wygląda naprawdę świetnie, tak jak w Herculesie, czy Tombi na PSX :P A Lubie gierki z taką grafiką. Jeśli jeszcze zdążę, to zaraz dam Edit'a :P A jak nie, to po szkole. Edited: Mi się gra podoba :P Ciekawie wykonana. Mi się nie nudzi, grałem więcej niż 5 minut, bo miałem tylko tyle czasu przed szkołą i fajowsko :P Teraz idę dalej grać. Jedyny mankament to to, że gra ma niską rozdzielczość :/ Ale pozatym spoko: 9/10 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Niska roździelczość jest tylko po to, żeby utrzymać oldschoolowy klimacik :] . A gierka świetna. Grafika fajna, też bardzo grywalna. A pomysł wcale nie jest zły. Mimo, że gier o piratach było sporo, to w żadnej, nie można było grać albo ninją albo piratem, co jest sporą ciekawostką i fajnym pomysłem. PS. Gra się zwie NINJA <3 PIRATE, a nie Ninja and Pirate :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 jesli ta gra was wciaga.. to ja nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Według mnie oprócz grafiki nic ciekawego, znudziło mi się po kilku przeciwnikach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Gra fajna, ale długo się ładuje. Wie ktoś jak przejść plansze z martwym kolesiem i kozami strzelającymi? Jestem tam drugi raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Nawet nie ściągałem bo raczej mi nie pójdzie ale jedynym elementem, który mi się w niej podoba to tła. Są wręcz genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Grafika ładnie wykonana. Tylko denerwuje mnie w GM że widać te pixele zadnego filtra nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 24 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 czlowieku jakie piksele? to chyba zalezy od grafiki a nie od GM oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fino25 Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Mu chodziło chyba o to co jest we Flashu, czyli wygładzanie. W GM'ie też to jest, nazywa się ta funkcja Smooth Edges. Niestety słabo działa :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Mu chodziło chyba o to co jest we Flashu, czyli wygładzanie. W GM'ie też to jest, nazywa się ta funkcja Smooth Edges. Niestety słabo działa :/ . <{POST_SNAPBACK}> ekhm... jak dla mnie to ona w ogole nie działa :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 a mi sie wydaje ze gosc odpalil gre w rozdzielczosci GBA na fullscreen i sie dziwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Grafike, to wy se róbcie w fotoszopach, czy innych pejt szop pro. GM to progs głównie do 'składania' gier, a nie bazgrania. A giera nawet fajna i porządnie zrobiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 26 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 ojciec mam takie same podejscie i dlatego im sie dziwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 No no, takiej grafiki jeszcze nie widzialem. Gościo ma niesamowity talent, niezłą kasiorkę bedzie trzepał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2QL4SQL Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Koleś rysował tą grafikę ręcznie, na kartce, potem skanował i przerabiał w Photoshopach. Przyznam, że efekt jest piorunujący... Grafika przypomina mi arcydzieła z Metal Sluga. Na screenach widzę chyba "credits". Zagrałbym w nią, ale mi nie pójdzie :crying: Chociaż nie samą grafiką gra żyje, grywalność też jest ważna. Jedni mówią, że gra jest kiczowata pod tym względem, inni, że wymiata. Nie wiem, jak jest, ale na screenach gra wydaje się całkiem grywalna. Ale ta grafika... no miód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 mzoe tez bym tak robil gdybym mial skaner, a tak pozostaje mi sam photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 gierka nawet spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi