PanciK Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Tytuł: Tower Defence Gatunek: hmmm strategia? Opis: Co tu dużo pisac. Jest to zwyczajny TD, w którym nie możemy dopuścic by zniszczono nam wieżę :). Dodałem również online pkt, więc po przegranej możecie je wysłac klikając "send hi-score" :) Tabela online dostępna jest pod tym adresem Online Hi-Score Download: DOWNLOAD Rozmiar pliku: 8 mb (spakowane) Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Nie ma? Grafika: Co do grafiki to RPG Maker :P Muzyka: j/w :) Screeny: Skrin 1 :) Skrin2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 myszka mi sie zacina na "Enter the game" jak to wlaczyc? PS. zapowiada sie fajnie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanciK Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Powiadasz myszka Ci się zacina? hmm nie wiem co jest :P spróbuj "strzałka do góry + enter" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 "Strzałka do góry + enter" powoduje (przynajmniej u mnie) wyjście kursora do tła. Przy projektowaniu niektórych menu miałem coś podobnego, ale już nie pamiętam w czym rzecz, prawdopodobnie coś z kolizją. Po prostu w grze kursorem nie można najechać na przycisk startu gry. Więc z łaski swojej mógłbyś to naprawić, ponieważ świetnie się zapowiada! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanciK Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Sprawdzałem na dwóch kompach i u mnie wszystko działa jak należy i nie wiem dlaczego u Was jest na odwrót :/ OK wywaliłem button "Enter the game" mam nadzieję, że tylko z nim było coś nie tak i teraz wszystko będzie śmigac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Niestety nadal to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanciK Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 szit :/ dobra wywale cale menu i zrobię nowe, pod wieczór dam edita z poprawnie działającą grą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ale bardzo ciekawe, źle działająca gra i ma 5/5. Czyżby autor sam sobie dał gwiazdki ;D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 mi tam jakoś normalnie chodzi. Co do gry, to uważam, że wykonanie całkiem niezłe, jednak gra jest za bardzo monotonna i zbyt mało rozbudowana. Do tego byki ortograficzne typu "prezents" ;o btw zaliczyłem game over i wogóle nie mogłem myszką najechać na to małe menu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanciK Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 @lenin Nie byki tylko 1 byk. :P Tak wiem, że "preZents" to jest byk lecz tak miało byc :P Właśnie pracuję nad poprawą tego menu by wszystko było OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 5/5 - Najlepszy Tower Defence na tym forum, wykonanie solidne, ładne oraz przejrzyste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Fallord ma racje. Dobra gra!! 5/5!. Mam pytanko, czy wzorowałeś się może Tower Defencem z Warcrafta 3? (:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 grafika nie twoja. Menu mi się zacięło na chwilę. Poza tym, jak nie chcę aby zapisywał mój wynik online, on go i tak zapisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 a mnie nadal nie dziala, teraz wogole kursora nie widze a strzalki i enter nic nie daja...:( edit: to jest to http://www.speedyshare.com/902435309.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 U mnie podobnie, nie mogę nic w menu kursorem zaznaczyć. Do kitu z taką grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 210 punktów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 zawiesza się! why? <karp> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 ROTFL! Podrasuj poziom trudności. Teraz miałem 380 pkt i wyłączyłem kompa bo mi mulił od efektów :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkgmbp Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Poruszam trochę myszką i gra się zawiesza w menu :o to chyba nie jest gotowa gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Poruszam trochę myszką i gra się zawiesza w menu :o to chyba nie jest gotowa gra. no wlasnie prosimy zrob cos z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 U mnie wszystko dziala, a mam athlona (tego najslabszego nie pamietam) 1 gb pamieci i karte geforce cos tam (nie chce mi sie kompa rozbierac) 128 mb. Wydaje mi sie ze za szybko choda wrogowie bo milem po zeby lucznikow a one dalj wchodzily, chyba przy 6 kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Nie, nie trzeba "rozbierać" (lol XD) kompa, żeby sprawdzić, jaką masz kartę graficzną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Wiem ale mi sie nie chce nic robic nawet w menedzerze urzadzen szukac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ROTFL! Podrasuj poziom trudności. Teraz miałem 380 pkt i wyłączyłem kompa bo mi mulił od efektów ohmy.gif? Ja miałem bodajże 16 za pierwszym razem, za drugim chyba 12 :P A gra nie taka zła. Tylko dziwi mnie, co ja robię źle, że mam 16, a ktoś 300-ileś... Może daj jakiś poradnik :D Słabe 4/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Robisz z 500 łuczników, którzy koszą wszystkich. Potem zbierasz na bankera i uzupełniasz puste miejsca Barbarianami. Później zamiast barbarnianów (gdy już masz druida i Angle) walisz aniołki i patrzysz jak komp ci świruje od efektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Wiem ale mi sie nie chce nic robic nawet w menedzerze urzadzen szukac... Ściągnij sobie everesta szkoda że sobie nie pogram ale napewno to nie wina oprogramowania bo niedawn nowy komp sobie kupilem i watpie zeby to bylo oprogramowanie... zrbilbys 2 wersje z gorszym menu dla tych ktorym nie dziala? edit: o piczer post za postem, jakbym wiedział że tu jestes :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ale bardzo ciekawe, źle działająca gra i ma 5/5. Czyżby autor sam sobie dał gwiazdki ;D ? Pierdzielę te nasze gwiazdki <_< Stado pedałów wchodzi, daje 5 gwiazdek, po czym pisze posta "Fajna gra 5/5" nawet nie grając i nie patrząc o czym to jest. 5/5 to mogą dostać te gry: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=10140 A nie te szity totalne co tu na forum lądują. Nie mówię o tej grze, tylko o tym jak u nas wszystko jest oceniane. Ot dla przykładu: 4 gwiazdki: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=13209 "Bloczki" borunbatura. 2 gwiazdki: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=13435 "Almora 0.7.5" Borka. I po co nam taki system ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Pierdzielę te nasze gwiazdki <_< Stado pedałów wchodzi, daje 5 gwiazdek, po czym pisze posta "Fajna gra 5/5" nawet nie grając i nie patrząc o czym to jest. 5/5 to mogą dostać te gry: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=10140 A nie te szity totalne co tu na forum lądują. Nie mówię o tej grze, tylko o tym jak u nas wszystko jest oceniane. Ot dla przykładu: 4 gwiazdki: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=13209 "Bloczki" borunbatura. 2 gwiazdki: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=13435 "Almora 0.7.5" Borka. I po co nam taki system ? a no rzeczywiście ale to jeszcze zależy od umiejętności autora ale tak ocenić almorę? głupota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 @Grabarz - To ja zrobie Almora 0.7.6 Ktora bedzie dokladnie taka sama a ludzie beda swirowac i dostane 5 gwiazdek!!! Lol, nie wszystkim ta gra podchcodzi, wiec nie mow ze to glupota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 dobry pomysl , wykonanie nie najgorsze 3,5 = 4 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi