Marmot Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Gnysek, Ty perwersie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 zalu miał na myśli to, że teraz nawet gry pokroju The Crazy Emoticon są robione po angielsku, chociaż i tak nie doczekają się jakiejkolwiek widowni, nie mówiąc już o angielskiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ale ArcMagi, a Crazy Emoticon to chyba dwie różne rzeczy :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Września 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 A co, mają się twórcy ograniczać tylko do polskiej widowni? Robiąc grę po polsku odcinamy ją od potencjalnych zagranicznych graczy, a po angielsku to każdy zrozumie :) . A jak ktoś nie zna angielskiego to jego sprawa. Od angielskiego bardziej popularnym językiem pod względem osób używających go jest tylko chiński, więc to o czymś znaczy :P . Ale Chińczycy mają cenzurę internetu i są niejako odcięci od świata, więc ich nie liczmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ludzix@ o to mi chodzi Marmot@ ja tak to powiedziałem ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ale Chińczycy mają cenzurę internetu i są niejako odcięci od świata, więc ich nie liczmy. Tak, ale po mandaryńsku to i tak mało kto by zrozumiał na świecie :) . Ten język ma tyle korzystających z niego tylko dlatego, że jest sporo Chińczyków na świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 ja nie wiem większość gier robionych przez gm clan jest po angielsku (co wy własnego języka nie macie?) Ale ja nie jestem "gm clan" i jakoś wolę, żeby w moje gry grały dziesiątki/setki tysięcy ludzi, a nie kilkaset do kilku tysięcy. Nie chcę się ograniczać i w takim układzie język angielski jest zdecydowanie na pierwszym miejscu. Oczywiście chciałbym mieć grę w kilku wersjach (a na pewno po Polsku), ale pamiętajcie, że jestem pojedynczą i ograniczoną czasowo osobą i muszę się skupić na tym co ma największe znaczenie. Jak się da, to polski będzie. W każdym razie chciałbym, żeby był. Gnysek, he he he. Jakoś spodziewałem się, że ktoś machnie coś takiego :D. A z ciekawostek - Lurk (ksywka grafika) zapostował w temacie gry na TIGSource kilka animowanych gifów wraz opisem, pokazujących jak stopniowo powstaje grafika i animacja do ArcMagi. Możecie sobie zerknąć, jak jesteście ciekawi: http://forums.tigsource.com/index.php?topi...g80451#msg80451 Oczywiście to raczej dla znających angielski, ale w sumie obrazki to obrazki ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Września 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 ja nie wiem większość gier robionych przez gm clan jest po angielsku (co wy własnego języka nie macie?) Policz ile ludzi mówi po Polsku i stac ich na grę, a ile po angielsku i stać ich na grę. Smutna prawda, ale trzeba robić tak, aby trafić do większości, jeżeli chce się zarobić i spopularyzować :) Animacje niezłe, chociaż nie wiem czy jedna z nich nie zdradza za dużo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 ok ale już tak ogólnie napisałem....dobra tego nie było a ten golem dziwnie idzie jakoś. Chodzi mi o ostatnią klatkę o mam pomysł żeby nie były tylko animacje/rysunki to daj jakąś muzyczkę z gry albo z menu chociaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Policz ile ludzi mówi po Polsku i stac ich na grę, a ile po angielsku i stać ich na grę. zalu miał na myśli to, że teraz nawet gry pokroju The Crazy Emoticon są robione po angielsku, chociaż i tak nie doczekają się jakiejkolwiek widowni, nie mówiąc już o angielskiejI polski z małej litery. Sam wolałbym, żeby polska wersja tej gry nie wychodziła, może dzięki temu paru gmclanowiczów nauczy się kilku słówek :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Proszę , poproś Kasię, żeby skąpiej ubierała kobitki =Dddddddddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Flaque, może lepiej nie ;). Gnysek, która animka zdradza za dużo? W sensie zdradza za dużo na temat gry czy tożsamości grafika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Września 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Na PW Ci napiszę, bo nie chcę gadać za dużo :P Echh, jak dobrze, że już we wtorek wypłata, w końcu Tablet mogę zamówić :P Może potworzę sobie jakąś fajną grafikę do gier (proste backgroundy etc. :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Trochę nowych rzeczy: Koncept art Dżina autorstwa Kasi: I pierwsze podejście Lurka do przerobienia go na faktyczny sprite w grze: Muzyczka, żeby nie było nudno (format OGG): Podkład do areny Industrial Wasteland Menu główne (potem ma dojść wokal) Krótki temat muzyczny dla Wiedźmy Jeśli ktoś nie może odtworzyć OGG, to zawsze może wejść na stronę Roba: www.robwestwoodmusic.co.uk Są tam dwa kawałki z ArcMagi do odsłuchania, plus jego inne utwory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Dżin ładny, ale widać,że to alfa sprite'u :) Kawałki fajne... a wokal kobiecy czy męski? Powodzenia TG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Kurcze... chciałbym umieć tak malować :) Nie no zapowiada się elegancko, utworek jest super, ale dokładnie przesłucham w domu, bo w pracy na tych shitowskich głośnikach to jest masakra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Piękny ten dżin :) Może pokaż nam go podczas jakiejś walki? I to jest summon, czy może postać do gry? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Ta muzyka to też alfa, nie? Jak na Roba utworki wydają się trochę niedopracowane ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Dżin kojarzy mi się z tym z Heroesa 1 (podobnie ułożone nogi, tak samo na lewitującym czymś). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 jesli to mezczyzna to tak dziwnie podpiera reka glowe... ale tak naprawde ladny :D Good luck! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 jesli to mezczyzna to tak dziwnie podpiera reka glowe... ale tak naprawde ladny :D Good luck! Przecież to taki styl postaci. Zobacz na drugą rękę, że jest trochę zniekształcona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Pięknie. Nie mam zastrzeżeń. Rob Westwood Gość jest kurwa genialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Ten pierwszy utwór mi sie nie podoba. Jakoś nie klei mi się klimat z pokazanymi screenami. I strasznie się jej słucha, po raz któryśtam. Jak będzie normalnie w tle areny, to będzie to chyba moja najmniej ulubiona plansza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Faktycznie pierwszy utwór jest słaby, z tego co pamiętam to i tak został poprawiony. Intro natomiast bardzo mi się podoba od drugiej minuty :) Wiedźma też jest fajna, krótka, ale treściwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 No coż, pierwszy utwór jest już finalny i nic z nim nie zrobię. Menu jest do dokończenia i dodania wokalu (żeńskiego). Co się Wam tam konkretnie nie podoba? Oprócz tego, że są wymieszanie gitary z chórem ;) (przy okazji: chór jest "prawdziwy"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Ten pierwszy po prostu nie wpasowuje się w muzykę jaką lubię, to dla tego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 z tego co tam pisze, dżin ma być baaardzo znudzony, a wygląda jakby medytował :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Co się Wam tam knonkretnie nie podoba?Całość wydaje się zupełnie niezmasterowana ;o A wymieszanie gitary z chórem już się chyba wszystkim przejadło, w takim klimacie lepiej chyba dodać więcej elektroniki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Powiem krótko i na temat. Grafika mnie po prostu zachwyca! Dźwięki z pewnością też będą, nie mogę się doczekać dema! Jedyne co mnie może zmartwić to mało płynne animacje... ale nadrabiasz grafiką! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Hmm, no nic. Ten utwór nie będzie już pewnie zmieniany (nie mam tyle kasy - taki kawałek kosztuje około 400 zeta ;)). Jeśli komuś się nie podoba, to już trudno. Pamiętajcie, że inne utwory i plansze są utrzymane w kompletnie innej stylistyce i chyba każdy znajdzie coś dla siebie. jesli to mezczyzna to tak dziwnie podpiera reka glowe... ale tak naprawde ladny Good luck! No wiesz, ten Dżin jest taki trochę niepewnej orientacji ;). Piękny ten dżin Może pokaż nam go podczas jakiejś walki? I to jest summon, czy może postać do gry? To summon. Nie dam na razie rady zrobić, żadnego screena z nim w akcji. Jeszcze tej grafiki nie zaimplementowałem i nie mam reszty animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi