Maximal Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Bardzo fajna gra, świetna grafika! Popieram Anaconde! To chyba rzeczywiście najlepsza gra na forum :D Mógłbyś tylko troszeczkę poprawić system walki. Moja ocena: 10/10 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Nowe Demko ! Można używać czarów, zalukajcie ;) Link ten sam : DOWNLOAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 ooooo,jakty to robisz? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Popracuj nad efektami czarów, te jakoś do mnie nie przemawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 O żesz ty, ja jestem fanatykim rpgów, a to jest cudo! Mam pewną sprawe Borek, zagadaj na gg... 7725497 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Ciężko trafić czarem, ale ogólnie jeszcze lepiej niż ostatnio :) Czekam na następne demo ;) :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 9 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Dzięki za pozytywne i negatywne wypowiedzi :) Jeszcze trochę i dostanę świra od GMa i tego całego projektu, żeby zrobić cholerne wyświetlanie parametrów po najechaniu myszą muszę zarywać noce :D No ale tam jest tyle tych obliczeń, że masakra w biały dzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 15 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Nowe demko: DOWNLOAD Dodałem łuk i parę fajnych przedmiotów upgrade'ujących ;) Powiedzcie co myślicie o tym :) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Super! Fajnie sie z luku strzela, upgrady super, porpstu super wypasiona gierka i tyle fajnie gosc poziom dostaje(czy co to jest). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 No coraz lepiej, czekam ma dalsze dema i pełna wersje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 mi sie podoba narazie nie bede krytykowal bo nie wiem co masz zamiar dalej zrobic bo zapewne poprawisz kilka bledow i jeszcze jedno jesli zrobisz nastepne demko to prosze zrob jakies nowe stwory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 hmm widze, ze zrobiles łuk jednak taki. Ja probuje u siebie zrobić łuk z bardziej realistyczną fizyką. Ale w sumie tu nie nie ma arcade, u mnie ma byc kat wznoszenia i opadania, zeby nie bylo kolizji ze strzla w polowie lotu strzały, bo wiadomo, ze wtedy strzala jest na najwyzszym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 20 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Ja sie nie bawie w takie efekty z lukiem, bo to nie jest strzelnica tylko gra ;) Zreszta ciezko by bylo pocelowac wroga idealnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 bo ty robisz h&s :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam. Nie wiem czy wszyscy sledza GM Community z moja gra ;) Dlatego dla tych co nie sledza, umieszczam nowy screenik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Nie podoba mi się ta tekstura użyta na ścianie domku, ale tak to OK. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Hehe grafika nadal cudowna ;] A może by tak Borek nowe potwory hmm? ;] Życzę byś skończył ten projekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 OooOOooOO! NPC! 'Pyszna' grafika ;] Mam pytanie do głównego Ojca gry - czy będą rozbudowne linie dialogowe z NPC czy tylko "Dzień dobry i wy**********"? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Grafika wygląda świetnie! Mam nadzieję że niebawem skończysz tę grę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 13 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Macie tu nowe demko :) DOWNLOAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Jak zawsze po angielsku. :P Czy będzie polska wersja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Wygląda jak zwykle super :thumbsup: Ale Polska wersja by sie przydała :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Inventory strasznie oldschoolowe, nieźle ale wole inne kliamty, za abrdzo mi sie kojarzy z diablo 1 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Wiesz co jest wnerwiające Borek? Jak ktoś co chwile daje nową wersje gry co chwile. Daj najpierw jakieś demo potem pełną wersje, a potem odbugowaną. Koniec :twisted: Edit: Po którejś z koleji wersji wogóle nie zaglądam do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Wiesz co jest wnerwiające Borek? Jak ktoś co chwile daje nową wersje gry co chwile. Daj najpierw jakieś demo potem pełną wersje, a potem odbugowaną. Koniec Edit: Po którejś z koleji wersji wogóle nie zaglądam do tematu. Spoko to do usłyszenia za pół roku... Nikt ci nie karze odwiedzać tego tematu :D Inventory strasznie oldschoolowe, nieźle ale wole inne kliamty, za abrdzo mi sie kojarzy z diablo 1 ;P Hehehe no każdy ma swój gust ;) wiadomo jak jest. Co do polskiej wersji, to nie będzie, bo wtedy na GM Community nie będę mógł jej wrzucić, a wiadomo jak jest z zainteresowaniem w Polsce a tam u nich :D Chyba, że skończe całą grę i będę miał jeszcze ochotę na zrobienie dwujęzycznej :sp_ike: Tak czy siak, dzięki za opinie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fino25 Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Gra zapowiada się świetnie. Graficzka przyjemna dla oka, system walki mi się bardzo podoba :P Kolejna gra (zaraz po A:AOC), wykonana w GM, która znów wpadła mi w oko. Mmm... Żeby to był MMORPG, Oooo... Przebiłbyś Tibię i inne badziewne MMORPG'i. O ile się nie mylę (kiedyś gdzieś czytałem) to Twoim marzeniem jest zaprogramowanie gry MMORPG, w którego grałoby wiele osób :) Ocena 9/10. Dlatego nie max, bo gra trochę wolno mi chodzi... Nie wiem, czy pełna wersja pójdzie wogóle na moim komputerze. Procek 1.0 Ghz, 128 MB Ram... Pozdrawiam i czekam na kolejne demka, a następnie na Full Version! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Dzięki wielkie :) Nom gra ma spore wymagania :/ Cały czas pracuje nad tym, żeby to jakoś poprawić... ciężko mi jest wyczuć czy coś zwalnia, bo mam AMD 64 3000 i mi chodzi jak burza. Najlepsza metoda to dawać room na 200 fps i patrzyć jak klatki spadają/ w którym momencie, jednak to jest trochę uciążliwe. OK jeszcze raz dzięki i zabieram się do roboty, a jest za co ;) :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 a tak powaznie mowiac, to ja bym sie porzadnie zastanowil and zrobieniem z tego mmorpga lub chociaz dodaniu MP, bo w single to ktos zagra raz, dwa i usunie. Poki co gra nie oferuje takich innowacji zeby mogla konkurwoac z firmowymi singlami rpg, a z MMORPGAMi jest duzo lepsza sytuacja, bo wiekszosc tych firmowych jest płatna i czesto słaba i wg mnie ten rynek jest bardzo przyszlosciowy w tej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 gierka super ale zaczyna mnie juz nudzic. prosze cię zrób w następnym demku nowe stwory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 A ja mam jeszcze lepszy problem: za stary monitor. Mam procka 3GHz, 1024MB RAM, GF 6600 i 5- letni monitor. Jak włączam grę, monitor gaśnie i włącza się dopiero jak 'zresetuje' mu i kompowi dopływ prądu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi