Konrad-GM Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Napisz gdy już zresetujesz i podaj staty serwera ( exp. itp. ). A, nie zapomnij o eventach, ale takich, aby wszyscy mogli brać udział ( np. "znajdź mnie" itp. ) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Panie, róbta pan ten reset, lud chce grać ;[ Ogólnie to może być ten reset, bo gra już mi się znudziła mając tyle pieniędzy za darmo ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Klocicie sie o exp ... jeden mowi x 3 a drugi x 1 a ja zrobie wam psikusa i bedzie x 2 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 No i najlepiej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Już po resecie - można się logować , zapraszam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Blejd, co za d***l tak się logował i "trickował"? Mnie wywaliło z gry, bo mam za starą wersję.* Fajnie, naexpiłem sobie parę leveli na EW, Larvach i Witchach. Miodnie się gra :) *bug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 d***l debil ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Luksor jego nick ... taki sam nick ma na GMC :) ale z jednej strony to tez moja wina bo ja chcialem miec "Chajc" i go tego nauczyłem. musze pogadać z borkiem aby usunął ten BUG. ( aha , i poprawić prosze błąd w temacie ... końcówka ip to nie jest .com tylko .org :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Blejd, do Borka nie pisz, on ma Triberiana robić :P Powiedz o co chodzi, to poszukam, może kiedyś dojdę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 debil ;> ? tak, ale nie chciałem dostać warna za brzydkie słownictwo :} Nawet takie słowo ordynarnie brzmi :P Luksor!? Nie spodziewałbym się ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Są już 3 filmiki z pentagram-almory ... zapraszam do oglądania :) ( linki w mojej sygnaturce ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Możesz postawić ponownie serwer :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Poczekaj jeszcze godzinkę pewnie jeszcze śpi albo nie chce mu sie włączyć servera... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Spokojnie, Blejd coś pisał, że chyba od 12:00 będzie włączał serwer, ale nie chcę zkłamać. Ważne, że w ogóle stawia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Huh, ulga, o 11 jadę do Iławy :P . E tam, porobię coś innego xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Borek, jakbyś ulepszał almorę to według mnie zbił byś na tym dużooo kasy, Dodał questy, zbroje, itemki ogólnie, jakieś nowe potworki, NPC, powiększył mapke. Ludzie chcieli by w to grac na 100% , jest lepsze od Tibi hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Jakbyś sypnął kasą, to byśmy mogli się tym zająć, a za darmo to można wiesz, w ryj dostać :P Teraz mamy inny projekt, jak go skończymy to pomyślimy dalej. I proszę Borka nie namawiać na zmianę zdania, teraz albo zrobimy Triberiana, albo kończymy z robieniem gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Aha, ale pomyśl sobię, zrobili byście dwa rodzaje postaci Member i zwykłe , goście by wam płacili, zrobilibyście stronkę i tam reklame, za którą by płacili xD Kupowanie kaski przez www, też by wam płacili ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Na wszystko przyjdzie czas, póki zdrowie jest, to nie ma problemów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Aha :) Nom zdrowie najważniejsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Kurde dostałem tylko short sworda, który jest warty 100 złota :] Na jakim? Projekt zamknięty. Pozdrawiam Borka, za to że napisał kawał takiego kodu Hostowanie to nie dla mnie choć mam dobre łącze i komputer. Pozdrawiam i przepraszam. za późno :D btw. Blejd, włączaj PA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Aha, ale pomyśl sobię, zrobili byście dwa rodzaje postaci Member i zwykłe , goście by wam płacili, zrobilibyście stronkę i tam reklame, za którą by płacili xD Kupowanie kaski przez www, też by wam płacili ;p W tydzień - dwa, tego się nie zrobi. A przy obecnych mozliwościach serwer dźwignie nie więcej jak 200 osób. Nie zarobisz na tym kokosów (nawet jakby każdy kupił konto premium za np. 20 złotych to po odjęciu podatku masz niecałe 3000 złotych. W firmie gdzie pracuję, jestem tylko testerem - to najmniej płatna praca, bo i wymagań poza jako taką znajomością HTML to praktycznie nie ma. Przy tym, co ja obecnie zarabiam, 3000 złotych to jest 36 dni pracy, dzieląc na trzy osoby - 12. W 12 dni nie stworzymy nowej gry, bo Triberian w obecnej postaci powstaje już dziesiąty dzień. Nie wspominając o tym, że programiści zarabiają dużo więcej, bo 10 złotych to jest stawka testera... Dla tej ilości graczy która jest obecnie, opłaca się bardziej robić za darmo, bo mniej zachodu z podatkami i rachunkami :P Poza tym, jak już wspomniałem - do czasu wydania Triberiana na pewno nie wyjdzie od nas żadna gra online. Obecnie szykuję patch do Almory oznaczony numerkiem 0.7.4, ale to będą raczej kosmetyczne poprawki, nie zaś samej gry. Borka od Almory odsunąłem, sam zaś analizuję jej kod raczej pod kątem prac nad Triberianem a nie pod kątem rozwijania Online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Gnysek, jak już szykujesz patcha, to może dorobiłbyś party? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Mógłbyś dodać upgrade itemków, Borek mówił że brakuje do tego jednego skryptu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 W tydzień - dwa, tego się nie zrobi. A przy obecnych mozliwościach serwer dźwignie nie więcej jak 200 osób. Nie zarobisz na tym kokosów (nawet jakby każdy kupił konto premium za np. 20 złotych to po odjęciu podatku masz niecałe 3000 złotych. W firmie gdzie pracuję, jestem tylko testerem - to najmniej płatna praca, bo i wymagań poza jako taką znajomością HTML to praktycznie nie ma. Przy tym, co ja obecnie zarabiam, 3000 złotych to jest 36 dni pracy, dzieląc na trzy osoby - 12. W 12 dni nie stworzymy nowej gry, bo Triberian w obecnej postaci powstaje już dziesiąty dzień. Nie wspominając o tym, że programiści zarabiają dużo więcej, bo 10 złotych to jest stawka testera... Dla tej ilości graczy która jest obecnie, opłaca się bardziej robić za darmo, bo mniej zachodu z podatkami i rachunkami tongue2.gif Poza tym, jak już wspomniałem - do czasu wydania Triberiana na pewno nie wyjdzie od nas żadna gra online. Obecnie szykuję patch do Almory oznaczony numerkiem 0.7.4, ale to będą raczej kosmetyczne poprawki, nie zaś samej gry. Borka od Almory odsunąłem, sam zaś analizuję jej kod raczej pod kątem prac nad Triberianem a nie pod kątem rozwijania Online. Nom, możliwe, a co dokładniej ty robisz jako tester ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 A ja tak z innej beczki: Nad czym GS skupia się bardziej? Nad A:ToD, czy nad Triberian? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Gnysek, jak już szykujesz patcha, to może dorobiłbyś party? :) Nie, jak powiedziałem - nie dodaję nic, czego już nie ma, ani nie zmieniam, tylko delikatnie modyfikuję wyświetlanie kilku rzeczy i jeden ważny moim zdaniem błąd. Nic więcej. Nom, możliwe, a co dokładniej ty robisz jako tester ? W skrócie? Oglądam telewizję :) A ja tak z innej beczki: Nad czym GS skupia się bardziej? Nad A:ToD, czy nad Triberian? ;o Zdecydowanie Triberian. Almora : Time of Darkosen została zdjęta z naszych planów, co zresztą widać na stronie http://gear-studio.com/ . Almora Online również nie jest już rozwijana, ale w ramach przygotowań do Triberiana rozkmniniam pomysły Borka i szykuję patcha 0.7.4 który tak naprawdę poza lekką kosmetyką nie zmieni nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Nie, jak powiedziałem - nie dodaję nic, czego już nie ma, ani nie zmieniam, tylko delikatnie modyfikuję wyświetlanie kilku rzeczy i jeden ważny moim zdaniem błąd. Nic więcej. W skrócie? Oglądam telewizję :) Zdecydowanie Triberian. Almora : Time of Darkosen została zdjęta z naszych planów, co zresztą widać na stronie http://gear-studio.com/ . Almora Online również nie jest już rozwijana, ale w ramach przygotowań do Triberiana rozkmniniam pomysły Borka i szykuję patcha 0.7.4 który tak naprawdę poza lekką kosmetyką nie zmieni nic. Nie zmieni się nic, tylko będzie silnik Farmer-Frana :D joke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Za ile gdzieś server będzie on-line ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Pograłem sobie chwile na serwerze luksora i koniec wywaliło mi błąd z obj_Client w almorze i już nie gram. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi