jonbee Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 (zgaduje) To nie będzie gra To będzie film z widokiem z lotu ptaka... Ciekawa alternatywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Moja kolej: gra planszowa? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @up: było... :P @topic: RPG? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @up: było... tongue2.gif @topic: RPG? tongue2.gif O erpegach już też była mowa I tak pewnie jak zgadniemy, to i tak nikt pewnie nie napisze że dobrze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @up: Było? O MMO i MMORPG było. Coż, może o RPG też... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Ja tam się będę upierał przy swojej propozycji, bo Ranmus po niej dał najbardziej wymigującą odpowiedź ;[ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @up: było... tongue2.gif Nie było, bo ja mówię o planszowej na komputer, ew. bitewna typu Warhammer =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Hehe, ale numer - Borek poszedl dobrym tropem by rozreklamowac cos co robi ;P Nie wiem czy ktos pamieta, ale kiedys Dean Kamen pracowal nad czyms co nazywal "Ginger" (nazwa robocza), wszyscy sie zastanawiali co to bedzie, zgadywali, wymyslali najrozniejsze wynalazki (laser, teleporter itp. hehe). A i tak na premierze okazalo sie ze "Segway" (nazwa oficjalna) to zwykly srodek transportu kosztujacy tyle co sredniej klasy samochod, wolny, tyle ze ekologiczny i z innowacyjnym systemem poruszania na dwoch kolach. Czyli wrozono cud XXI wieku a okazal sie dziwna hulajnoga :) Z tego nauczylem sie jednego - nie podniecac sie dopuki nie zobaczymy czegos konkretnego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonbee Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 @Up: Jeszcze z jakimś filmem było podobnie... Tylko nie pamiętam z którym... Plakaty nic człowiekowi nie mówiły, nie licząc tego że chodzi o film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 @up: Masz na myśli Cloverfield? (u nas to się chyba zwało Projekt Monster) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Mi się wydaje że to po prostu fragment mapy almory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Przecież napisałem wcześniej, że Triberian nie ma żadnego związku z Almorą. -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 @up: Masz na myśli Cloverfield? (u nas to się chyba zwało Projekt Monster) Ogladalem to ostatnio fajny film polecam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Przecież napisałem wcześniej, że Triberian nie ma żadnego związku z Almorą. To nie możesz napisać nam co to w końcu będzie? tak by było najszybciej i najlepiej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Catch the Clown lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 W między czasie w Gear-Studio tworzymy oczywiście nową grę. Tytuł roboczy to “Triberian” i będzie skierowana do jednego gracza. Na wiosnę powinna być już pełna wersja, demo pewnie też zimą. gnysek się wygadał odnośnie terminu wydania... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 A komu wierzysz bardziej, mi, Ranmusowi czy Borkowi ? Prawda jest taka, ze dopiero w niedzielę uzgodniliśmy czym ma być ta gra, więc możecie zacząć się domyślać od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Od nowa? 1. Strategia? 2. RTS? 3. MMO? 4. Shooter? 5. RPG? (...) 666. Teksańska masakra piłą mechaniczną w wykonaniu 7-letniego chłopca zamieszkującego średniowieczne Zakopane? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Heh, sam nie wiem :P Jak już zapuścimy pierwsze screeny, to się wszystko okaże, a na razie to się jeszcze wszystko zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Wg. mnie to jeden z tych gatunków: 1. RPG 2. RTS 3. Symulator 4. Gra przeglądarkowa 5. Przygodówka Jedyne info jakie mamy to: - jakaś mapa - nazwa - logo - gra nie ma związku z Almorą - "tribe" - plemię, ród, szczep W BoŚiu była gra "Wojna o Pierścień" - może coś w tym stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Może chodzi o turówkę??? @Gnysek & Borek: Szkoda, że się nie chcecie wygadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Nie ma o czym gadać, będzie trailer, to wszystko będzie jasne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Nie ma o czym gadać, będzie trailer, to wszystko będzie jasne :) Ile będzie trzeba czekać na trailer?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Hmm... kampania single-player do Almory? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Jak ta gra nie ma związku z Almorą to dlaczego na logo jest napisane "The Quest of Almora" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Przyłączam się do pytania Luksora... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Dowiemy się wszystkiego z trailera, ale to i tak pewnie ma dużo związane z Almorą, po prostu nie chcą się nam przyznać, tylko nie wiem czemu... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Może Borek ma krewnych w Almorze? XD <joke> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Kurde, to jest nowe logo Triberiana, wcześniej nie było tego dopisku. Pewnie Borek zdecydował się osadzić realia w świecie Almory. Zresztą znacie Borka, jutro może się okazać, że robi grę wyścigową na multi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 To ja obstawiam, że to będzie gra w której latamy statkiem UFO i porywamy nim krowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi