Borek Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Gra będzie miała kilka trybów rozgrywki, także po skończeniu odblokują się nowe tryby :) Taki po prostu stary numer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Jej! Dzięki ^,,^ A będzie coś takiego jak system odznaczeń za ukończenie np. 100% danego trybu, czy 100% całej gry ? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Szczerze mówiąc nie wiem, a to dlatego, iż gnysek zajmuje się tą częścią projektu. Mimo wszystko na pewno będą jakieś urozmaicenia i różne zakończenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Borek robi tzw: Prequel do Almory opowiadajcy o powstaniu jej uniwersum itp. Typowa gra akcji z lekkimi elementami RPG, przygodowki i lamiglowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Strzelam że to będzie kolejny HS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ja nie strzelalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Jej! Dzięki ^,,^ A będzie coś takiego jak system odznaczeń za ukończenie np. 100% danego trybu, czy 100% całej gry ? ^^ Obecnie plan jest taki, ze po przejściu gry dostaniesz dodatkowy poziom trudności taki super trudny nie do przejścia, no i postaram się dopilnować, aby po przejściu dało się zagrać od nowa, ale z tymi samymi broniami, które się posiada. I tak jak Borek wspomniał, planujemy też dodatkowy tryb - ale na razie nic nie możemy obiecać i wszystko może się zmienić. Co do kompletowania... za zdobycie 100% też coś przewiduję i to też tajemnica. Ogólnie - przy obecnych planach aby spróbować wszystkiego będzie trzeba przejść grę z 5 razy :D Jednak w trakcie tworzenia gry, może sie okazać, że niektóre z pomysłów niestety nie nadają się do wprowadzenia, bo trzeba by wprowadzić setki zmian, a nie chcemy robić gry w nieskończoność. Obiecać możemy jedno - normalny tryb będzie długi i wciągający i gry nie uda się przejść w jeden dzień. A niespodzianki pozostaną do premiery niespodziankami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Pytanie: Dlaczego Borek ma inną sygnaturkę, niż Gnysek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 No więc to będzie Hidden Swords, tyle że dokończony. Jego kontynuacja. Borek wspominał coś o mieszance. Także myślę, że będzie w tym RPG tryb multiplayer do pogrania z kolegami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Bo gnysek lubi niebieski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Pytanie: Dlaczego Borek ma inną sygnaturkę, niż Gnysek ? Bo chciałem być indywidualny ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Mi się dostał fioletowy. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Panocku, to se zróbta innego kolora :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Wy róbta grę, a nie sygnatury. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Spoko luz, obecnie Ranma pracuje nad bardzo ważną częścią silnika, jak skończy to idziemy dalej :) Ale spoko, gra powstaje i ma się dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Ej ej. Gadałem z Borkiem i w sumie aż tak dalsze prace nie zależą od mojej części. Możesz spokojnie zająć się czymś innym. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Tak tylko powiedziałem, co by nas nie poganiali :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 A Ranma ma jakąś różową sygnaturkę xd Czy to ma jakikolwiek sens ? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Ma sens i to bardzo spory, ale o tym pózniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 ohoo to mamy kolejną zgadywankę ;O Wybór koloru skóry? żółty, niebieski i różowy ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 czerwony najladniejszy byl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 A Ranma ma jakąś różową sygnaturkę xd Czy to ma jakikolwiek sens ? xd A może nie ma? xd a może ma? xd kurde no? xd heheh xd Ma sens i to bardzo spory, ale o tym pózniej... Pewnie trzeba będzie coś złożyć co się składa z kilku kolorów, albo będą jakieś nacje o danym kolorze czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Tylko ja mam wrazenie ze ten temat jest poprostu o niczym? Ludzie spamuja, zadaja glupie pytania prawie nie majace nic wspolnego z gra, no bo co to za pytanie 'dlaczego ktos tam ma inny kolor w sygnaturce niz ktos tam?'. Jak dla mnie to duzo z tematem nie mialo to wspolnego. Ostatnie kilka postow to tylko rozmowa pomiedzy Ranmusem i gnyskiem ktorzy gadaja o kolorach swoich sygnatur, wkoncu wpada Zaxxis i ku zdziwieniu wszystkich stwierdza ze Ranmus ma rozowa sygnature(!!) - No shit Sherlock! Reszta tematu to zgadywanka ludzi o co chodzi z tym czy tamtym, zadaja pytania na ktore nie padaja zadne konkretne odpowiedzi, tylko jakies przypuszczenia, ktore zachecaja ludzi do pisania roznorakich, w polowie bzdurnych teorii co w tej grze bedzie i czym bedzie. Na to wszystko tworcy gry reaguja albo nieodpawiadajac albo odpowiadajac 'chyba', 'nic nie sygeruje', 'moze', temat sie nakreca, pomiedzy tym wszystkim tworcy stwierdzaja, ze nie wiedza jeszcze do konca jak ta gra bedzie wygladac i co w ostatecznosci sie znajdzie w tej grze, a co nie. Przypomne jeszcze wszystkim, ze jedyny produkt jaki narazie tutaj mamy to 3 roznokolorowe sygnatury... EDIT ---- rownie dobrze mozna pogadac o Almorze 3, Nowym Elder Scrolls albo co nowego szykuje Crytek ---- Jak dla mnie temat do zamkniecia az pojawi sie cos konkretnego, czy bedziemy sobie tu urzadzac spamisko-smietnisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Słuchaj Dawidzie, to czy zamkniemy ten temat czy nie, to zależy od nas i nie musisz nam sugerować co powinniśmy robić. Natomiast jeżeli chodzi o Triberiana, to nie rozumiem co tak bardzo ci przeszkadza w tym, że jest rąbek tajemnicy. Nie podoba ci się temat, to się po prostu nie wypowiadaj, albo nie oglądaj, a to czy taka rozmowa ma sens i czy jest na miejscu to zostaw nam Adminom... Wydaje mi się, że ten temat ma większy sens niż 80% postów na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 David, bądź człowiekiem łaskawym tak i od czasu do czasu wciśnij prawy alt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 @Borek spoko, robcie co chcecie :jezor: David, bądź człowiekiem łaskawym tak i od czasu do czasu wciśnij prawy alt. hmm? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Zapewne do wyboru bedzie rasa o takich kolorach B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Nie, żadnych ras nie będzie, bez przesady. I tak nie miało by to żadnego sensu, a tylko dodatkowa robota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Nie, żadnych ras nie będzie, bez przesady. I tak nie miało by to żadnego sensu, a tylko dodatkowa robota... Rasy wyszły z mody, teraz będzie jedna z tych właśnie innowacyjnych rzeczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Fajnie by było jak byscie skonczyli na Wigilie, prezent bym miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi