Alternative Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=23102&st=60 stary gmclanowy czat ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Morda (...) Uważaj na słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=336293 Dajmy na to że mamy kolor w GM 1212311 i można pozyskać z niego wartości R, G i B. Ale jak później te wartości złączyć z powrotem tak aby otrzymać ciąg liczb oznaczający początkowy kolor? jesli gml to: wl_kolor=string( R )+string( G )+string( B ) Padłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 jesli ktokolwiek zaraportuje to wyzej to dostanie w zeby - akurat ten zart moim faworytem roku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 jesli ktokolwiek zaraportuje to wyzej to dostanie w zeby - akurat ten zart moim faworytem roku :D nawet nie musisz go do cytatów dawać, bo już w nich jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 A właśnie zacytujcie- będzie jeszcze weselej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Padłem. z tego - https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...&start=2070 tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zastanawiałem się 10min. o co chodzi z tym Powerade ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Grudnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja bym się wstydził przyznać, że ze mnie kretyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja bym się wstydził przyznać, że ze mnie kretyn. Ja bym się wstydził przyznać, że uważam nie siedzenie tyle przy tv, aby poznać każdą możliwą reklamę za kretyństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Grudnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Nie każę mu znać każdej reklamy. Ale: 1) Skoro w końcu na to wpadł, zna tę reklamę 2) Nie wiem po co chwalić się, że aż 10 minut musiał na to wpadać. Mógł zachować tę informację dla siebie, równie dobrze mógłby napisać: dzisiaj 40 minut myślałem jakie spodnie ubrać. Raz, że długo, dwa, że mam to w dupie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Nie tłumacz się nam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opisy paqoo na GG przyjemnie się czyta, ale ten jest najlepszy od roku: oferuje 10% z kazdej sprzedanej aukcji na allegro jesli jestes zainteresowany napisz wymagane 25 komentarzy pozytywnych tylko dla ludzi z iq powyzej 140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ciekawe czy wymaga kwitka z oficjalnego testu państwowego... Wiek: ** lat Grupa: Użytkownicy Postów: 997 Skąd: jesteś? ( Kraków ) Zgadnijcie który użytkownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Polizia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Bo w większości języków masz tablice dwuwymiarowe, a w PHP możesz wkładać tablicę w tablicęProszę Cię, nie usuwaj tego znowu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 To nie jest czasem alkohol etanowy zwany etanolem? Nie Może liżą kostkę "lodu"? tongue2.gif Nie Z tego co wiem to czysty (100%) etanol jest w postaci gazu. Nie Trzy razy nie dziękujemy Tera ja padłem. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 kupcie 2 kraty i idźcie pod mostek je obalić :D Z tematu "Pomysł na Sylwka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ja chciał bym o młodym królu magji który ma setki zaklęć,przyjaznych stworzeń do przyzwania. Jego domem jest statek wielkości ziemi a na nim są stwory z fantazji np.z gwieznych wojen,z różnych gier których znam. Ja też <333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Podaj link do tegoż jakże wspaniałego posta. Chętnie przeczytam cały temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry337110 To necropost po ośmiu (:3) miesiącach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Jeśli hcesz RPG-FPS ja wiem ale nie w GM Poeta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Current features stay as presented: -Experience, stats&levelling system -PVP, PVP, with skills support -PRzemioty i ekwipunek postaci, są widoczne po założeniu, system złota -4 Postacie na konto Trochę dla Polaków, trochę dla Anglików i styka. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry337788 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Problem z takimi życzeniami polega na tym, że wówczas twoja dziewczyna na własne oczy dozna eksplozji sexownych ciach, jakich multum na GMClanie. Ranmusem nie pogardzi żadna lala, o muskułach Pietera słyszał cały świat, no a twarz Korodzika zachwyca kobiety i zmienia orientację mężczyznom. buhahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ha, takie błędy lubię najbardziej. Szukasz kilka dni, a tu taka pierdoła. Ale pocieszę Cię - zdarza się najlepszym, nawet mi! :gnysek: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry337992 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie będę wklejał całego tematu, ale jaki Gnysek jest cierpliwy :) https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=2658 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 neros (10:14, 7.01.11): @Darlix jak pierwszy raz czytalem to sie ucieszylem ze Nick Jonas ------ Darlix (10:05, 7.01.11): Wiecie ze zmarł Nick Jones, twórca Php fusion i Extreme fusion? Shoutbox ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 ANtY (23:39, 8.01.11): O kurde, już dawno nie byłem tak podekscytowany własnym pomysłem. Jak to możliwe, że jestem taki genialny? Platyna (23:40, 8.01.11): Jestem twoim ojcem. hłehłe :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Mój cytat gdzie źle napisałem że się ucieszyłem :(( Miałem napisać coś innego i ujawnił się mój morderczy instynkt, przepraszam :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi