I am vader Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Wyślij zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Jest od dawna w galerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Listopada 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Zmartwię was, w GM true >=0.5 (zaokrąglenia!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 To się gnysiu obudziłeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Zrobi mi ktoś loda? Potrzebny mi do gry zimowej. Wymiary to 18x12. Z jedną gałką na górze białą, a pod spodem jeszcze 2 białe. Pod spodem, mam na myśli nie obok pierwszej, tylko oddzielnie na dole, ponieważ potrzebne mi jako pociski z lufy świętego mikołaja którą będzie trzymał w rękach, w okolicy pasa. Taki automat, ale do lodów, wsadza sie tam i strzela, kapujecie? Pozdrawiam i czekam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Listopada 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 To się gnysiu obudziłeś :D Tak to jest, jak sie ciągle pracuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Bez pracy nie ma kołaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Opis: Gra polega na tym aby jak najdłuzej utrzymać swoją bazę w dobrym stanie. W grze jest na razie tylko 1 planasza i nie ma menu. Grafika jest zryta. Bo nie ma to jak samokrytyka XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Wiesz co? ZAMKNIJ TĄ MORDĘ BO JUŻ MAM DOŚĆ. PRZYJEDŹ TYLKO NA JAKIŚ KONWENT ANIME, A JUŻ SIĘ ZAJMĄ TOBĄ. A jaki fursuit założysz, żeby mógł cię rozpoznać? https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=331829 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Nie wiedziałem że tak szybko załapali mój podpis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 @Roki: Tak są kolizje do platformy... jest to nieco inne od kolizji w topdown(bez grawitacji...) https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=24979&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 zuyziom :D Ale to było dobre z tymi kolizjami :> To co Morro dawał też dobre, "Grafika jest zryta" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Wiesz co? ZAMKNIJ TĄ MORDĘ BO JUŻ MAM DOŚĆ. PRZYJEDŹ TYLKO NA JAKIŚ KONWENT ANIME, A JUŻ SIĘ ZAJMĄ TOBĄ. hahahahah, grela kogo ty byś niby zbił chuliganie, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 On akurat mowil o swoich kolegach co ogladaja Anime. Bo wiadomo wszyscy anime i furry fanboye to muskulatury i w ogole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Debilox Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 :D Cytacik W linku jest sposób jak zatrzymać globalne ocieplenie za pomocą GML'a xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 :D Cytacik W linku jest sposób jak zatrzymać globalne ocieplenie za pomocą GML'a xDD Gratuluję refleksu, zbanowany panie o dobranym nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 huh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Listopada 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Ktoś ma w stopce obrazek z serwera który jest blokowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 "Nic nie wart ten, co nie ma partyci nazwanej C:\" Farkraj "Albowiem tylko ci, którzy partycję C:\ mają nazwaną doznają zbawienia" 4tk "Zbawienia w formie trojanów, i crashu kompa, ewentualnie bsodu na speedyshare" "Jednakowoż jeno suabiaki i inne IamTheLawy potrafią dostać bsoda gdy włączają speedyshare" To kilka postów, więc dam linka do topicu : CLICK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Czekam na list do brawo "Witam jestem Lolik i mam 11 lat, wsadziłem właśnie penisa do butelki i nie mogę go wyjąć, co robić?" Cały temat jest epicki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Uwaga: W połowie Września 2010 roku serwery gry zostały zamknięte, a jej deweloper zbankrutował. Jednakże kilka miesięcy później prawa do APB wykupiła firma K2 Network i w roku 2011 wskrzesiła grę. Zmieniano tez jej model biznesowy, z produkcji abonamentowej stała się tytułem free-to-play (czyli darmowa rozgrywka z wbudowanym systemem mikro-transakcji). taki kwiatek nie z gmclanu http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=5324 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Trochę tolerancji dla podróżników w czasie, oni często się gubią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Slyszeliscie o tej calej sytuacje ze jakic 3planowy aktor w starym filmie szedl z reka przy glowie jakby gadal przez komorke ; P? Teraz naukowci patrza na to i mowia ze to podroznik w czasie. PEwno to ci sami co szukaja dowodow do ewolucji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 PEwno to ci sami co szukaja dowodow do ewolucji. Kapitanie, nadciąga burza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 ta i pewnie full zasięg miał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 no nie wiedziałeś? wysyłał mms'a "ololololol"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Z tego samego tematu co Zelman : Post Vestora Post Jakluba , do którego nawiązał Vestor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 DobryZiom: mogę to skomentować tylko w ten sposób MALAGA TIKITAKI i KASZTANKI edit: http://www.youtube.com/watch?v=iMsu7DxSfnU jakby ktoś nie zajarzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 ide po mame. niom, ja też mam ochotę zagrać sobie w emulowane gierki z automatów https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=332349 http://mamedev.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Jedzą, jeżdżą autem, pociągiem, latają samolotami, chodzą do pracy, zapładniają swoich potomków, spóźniają się do pracy, bawią się LEGO, piszą gry i programy, budują domy, rozwijają się, piją kawę, chodzą do MC Donald'a, grają w gry, mają Xbox'a/PS3, pobierają z torrentów, uczą się w szkołach, rzucają w nauczycieli papierkami, palą, pija, ćpają, uprawiają sex, kupują produkty spożywcze w sklepie, włamują się do rządowych baz danych, oglądają telewizje itd.... Za dużo by wymieniać. :D https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=25069&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi