Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a mnie to rozwaliło xD ciebie nie musi :< Musi, musi, rotflem grubo jak to przeczytalem :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a mnie nie śmieszy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Załóżmy klub tych, których to nie rozśmieszyło :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 No cholera :D Tak mnie to rozśmieszyło :D Pakła : D Kojarzy mi się z patykiem i pinokio xD PAKŁA : D PS: Za dużo emotek :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Mi się kojarzy z śmiesznym pakłem. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Paqoo [...] Weź przeanalizuj jak działają inne teamy. Może dołącz do nich? Odpada. Wtedy by musiał coś robić. Niach niach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Łii, moja interwencja i od razu są gmclanowe cytaty! Czcijcie mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Bez Ciebie, nie było by nas tu teraz. Dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 ...i idź przeczytaj co to spam Zdecydowanie tabletki ^^ hehehehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Nie powiem kto to napisał, ale dostałem taką PW: Mam pomysł na konkurs.. aby startować w konkursie należało by stworzyć grę dowolnego typu. a nagrodą było by ablo: 1. zwolnienie z warnów 1-miejsce 30%, 2-miejsce 20%, 3-miejsce 10%, 2. pełnienie funkcji moderatora przez jeden dzień albo redaktora przez 2 dni (O ile jest taka możliwość) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 śmiechłę hardo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 No powieeedz, gnysek co to za delikwent : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 No powieeedz, gnysek co to za delikwent : D 4tk, a kto inny, dyzmózgena już nie ma wśród nas chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Ty sobie ze mnie żartujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Na pewno ktoś, kto ma powyżej 30% warna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 rozczaruję Was - to ja :D miałem dodać że mają zrobić te gry na xenonie, ale gnysek by sie nie zgodził :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Na pewno ktoś, kto ma powyżej 30% warna ... GML if(nick=="Wojzax") warn=90; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Może i Ty, ale to widać - czy taki dyzmek czy kamcio pisali by tak wyraźnie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Rzeczywiście za mało błędów ortograficznych. Ale i tak brzmi dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 ale za to jest "ablo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Oj przesadzacie panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 ablo jest bardziej na poziomie osiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 To z jednodniowym modem, to była fajna propozycja. GML if(nick=="Wojzax") warn=90; A to jeszcze lepsza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 brak kolizji obj_hero z podłogą jeżeli objekt ze spritem nie jest kolorowy.z góry dzięki za pomoc Wszystko jasne, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Oj ograniczony człowiecze, zrozumiałem za 1 razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 @Makary: Not this time, man. Lubelski warsztat samochodowy, zniżka 20% dla Game Maker Clanowiczów! Z sygny Paqoo. Komentarz: Ta, bo każdy Game Maker Clanowicz ma samochód, który znienacka, przypadkiem mu się zepsuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 No powieeedz, gnysek co to za delikwent : D Bidziu890 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 @Phoenix - To sie nazywa BUSINESSPLAN : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Czepiacie się, jak zepsuje mi się samochód to z pewnością do niego pojadę... oh wait Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Błagam, ******** mnie ***** bo mnie zaraz **** strzeli, masz tu link statystyk i wyjazd na google!! EDIT To po zasranego grzyba zakładałeś ten temat, zresztą po cholerę podajesz wyniki? Wątpię że kogoś to obchodzi, a jeśli to przepraszam... LOL. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi