Matthew Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 @UpUp: Failed: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=176000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Dobra, ale tego nikt nie dał, prawie zeszczałem się ze śmiechu :D(bluzgi zacenzurowane) Ty: czesc Merlin: dostalem kose w szkole Ty: od kogo?? Merlin: od kogo?? Ty: od kogo się pytam pojePIPpu Merlin: zaraz cie jePIPe Ty: no to jePIP Merlin: zaraz ci wyjePIP Ty: no to wyjeb Merlin: spieprzaj pojePIP Ty: spierdPIP Merlin: sam wypiePIP Ty: =D Merlin: czaje Merlin: co umiesz robic? Ty: nic Merlin: podaj mi swoje imie Ty: TuxMan Merlin: masz nietypowe imie Ty: no Merlin: nom Ty: bo to moj nick Merlin: moj nick to Merlin Merlin: lubisz muzyke komputerowa? Ty: tak Merlin: zgadzam sie z toba Merlin: umiesz mowic? Ty: tak Merlin: ok Ty: co robisz Merlin: gadam zludzmi i korzystam z neta Merlin: masz tylna dzirke? Ty: nie Merlin: no to nie Ty: wypiePIP Merlin: sam wypiePIP Ty: spierdalaj ty chuPIIIP!! Merlin: a ty nawet nie masz chuPIP to jak Tuxman dawał w temacie rozmowe z chaterbotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Gdyby to było w ogóle śmieszne, to pewnie ktoś by to zamieścił wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 mnie też to ani trochę nie śmieszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 EDIT: tu był zły post,bo przeczytałem coś i dałem komentarz , jednak to coś jest pewnie 2 strony w tyle xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Chyba nigdy nie zrozumiem, co jest takiego śmiesznego w bluzganiu na boty. =( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 W zasadzie nic, ale to w dużej mierze zależy od wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Opis: Biega w tej grze porąbany Jaklub i wszystkim za nic wstawia warny - za jednego warna dostaje 50exp a trzeba 500exp zeby wbic nastepny level OWN3D :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 a link??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Jest w koszu, cała strona tematów o takiej właśnie treści. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Każdy ma coś co robi mimo krytyki od innych tylko dla tego że sprawia mu to przyjemność :) Niektórzy na to zboczenie mówią. https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=203327 Pozdrawiam Stasia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 To mnie rozwaliło :D jako, że jestem ateistą i katolikiem z wychowania to ten komiks mi nie przypasił... https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=203482 Lol, jak można byc ateistą i katolikiem w jednej osobie?? :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Od pewnego poziomu można levelować drugą klasę, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 To mnie rozwaliło :D https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=203482 Lol, jak można byc ateistą i katolikiem w jednej osobie?? :confused: od pewnego levelu w górę, umysł już nie rośnie. Tak jak u flaqua. Przecież mówiłem, że jestem ochrzczonym ateistą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Jakiego kurde flaqua o0 Tera do mnie się przyczepił, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Proponuję zwalić wszystko na TuxMana. Kto za? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Za. Przegłosowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Proponuję zwalić wszystko na TuxMana. Kto za? Przeciw :/. Za: 1 Przeciw: 1 Kto głosuje?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Za: 0 Przeciw: 1 Za. T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Za. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Aktualne wyniki głosów: Za: 2 (Jaklub, Japanstache) Przeciw: 1 (ja) Wstrzymało się: 1 (Yoda) Jakby co, to robię edita z wynikami głosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 ajm za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 A Dark Maximal skoro zaproponował to nie jest za, co? -_- Ja też za... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ja z jednej strony za, z drugiej przeciw, ale jednak sie wstrzymam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Siema! A więc założyłem ten temat gdyż tych cytatów jest coraz więcej,lecz nie ma gdzie ich zapisać. Wpisujcie tu gmclanowe cytaty. Każdy może wpisać tylko jeden cytat w jednej odpowiedzi smile2.gif Podawajcie również linki do postów! I bez doublepostów!! Zaczynamy! link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 A ja jestem przeciw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 ale to tuksman widziałem!! za. tux idz sie utop w strzykawce z kaloryferem przyczepionym do nogi. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 31 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Wracamy do cytatów... (...) i włączam - a tu mi się wszystko "myrda"... pomóżcie!!! Ludzie czy wy myslicie ze ja mam znac wszystkie gwary?? Co oznacza myrda? (...) Bigshark: Widzę, że ty wogóle się na gwarze polskiej nie znasz. Myrda to angielskie słowo? A co robi pies? Przecież mówi się też że myrda ogonem. Myrda to chodzi, działa itd. Gra Ballarda myrda ogonem?? To trzeba bylo tak od razu.... Łatwo to zlikwidowac . Aby zlikwidowac myrdanie ogonem w create objectu Objogon daj image_speed=0 . powinno to zalatwic sprawe :P :D Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Jak tak patrzę na swoje stare posty, to aż mam ochotę zbanować to konto i założyć sobie nowe ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Nie wiem po co się rozdrabniać na gatunki. Powiem tak: wszystko tylko nie disco polo tongue2.gif A z zespołów to słucham wiele: Mezo (HH, "...Mezokracja, ja tu tworzę ustrój..."); Jeden Osiem L (HH, "...Ile dałbym by zapomnieć cie..."); Eiffel 65 (POP, "...I'm blue, daba dee daba dy..."); Peja (HH, "...Ciemno już, zgasły wszystkie światła..."); Scooter (Dance, "...Maria, believe me, I like it Loud..."); Kult (Rock, "...Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni..."); Kazik (Rock, "...12 groszy, tylko nie płacz proszę..."); Rammstein (jakiś gatunek Metalu, "...Du, du hast, du hast mich..."); Eminem (Rap, "...The Real Slim Shady is..."); Metallica (jakiś gatunek Metalu, "...Saint Anger is you..."); Black Eyed Peas (Rap, "...Shut up to shut up..."); Queen (Rock, "...Friends will be friends..."); O-Zone (Dance, "...Chipul tau si dragostea din tei"); The Rasmus (Rock, "...Feels like the First Day Of My Life..."). Jest jeszcze wiele zespołów ale nie wymienię wszystkich. PS. Dawidsu, widzę że lubujesz się w muzyce lat 60, 70. https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...post&p=1958 Jaki zespół uważacie za objawienie tego roku (01.01.2004 - 08.17.2004)? Na świecie: Ja bym powiedział że O-ZONE o którym wcześniej nie było słychać i teraz wyszedł z wielkim hitem i jego nagranie to jeden z największych hitów lata. W Polsce: Mówiłbym tu o JEDEN OSIEM L. Teraz jego Jak Zapomnieć jest puszczane chyba na wszystkich Polskich programach muzycznych. https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...post&p=1972 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi