LolikZabijaka Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 taaa to teraz moja kolej :P dam wam link do tematu w którym występuję słowo "Screan" prosze zobaczyć Screan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Omg, Screan! Hahahahah! Boki zrywać, ale się uśmiałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Muzyka: Ja z netu taki paradoks https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry179982 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 @Harv: To są GMClanowe cytaty. Z forum lub shoutboxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Omg, Screan! Hahahahah! Boki zrywać, ale się uśmiałem... no dla mnie to śmieszne może dla ciebie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 taaa to teraz moja kolej :P dam wam link do tematu w którym występuję słowo "Screan" prosze zobaczyć Screan O LOL HAHah Tytuł: tytuł gry (np. Przygody Babcii Stasi i jej Bociana) Babcia Stasia chce uratować bociana, dlatego morduje wszystkich dookoła. XD supah xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Na GMClanie jest przykład RPG, przejrzyj go.Czyli gdzie ;///? O tu w mojej sygnie wisi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 TuxMan (18:09, 25.07.2008) Kazała mu ariyme, jego laska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Nie zajarzyłem o co kaman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 @Up: Lol, ponieważ: @TuxMan: Módl się, aby twój tekst nie znalazł się w "GMClanowych Cytatach". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 To była fota z zaskoczenia Jak można samemu sobie zrobić fotkę z zaskoczenia huh.gif ? https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...20&st=1680# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 [JS]Błąd kalędarza https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=13149 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=182049 Nie pasuje do niej określenie wiedźmy, wiedźmy to raczej z jakimiś staruchami na miotłach się kojarzą, a nie z takimi laseczkami ;p . No, chyba, że to nie jest bad witch, tylko bed witch ;> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 To trochę jakby grać w Tekkena kartami do Magic the Gathering, jeśli łapiecie o co mi chodzi A tu link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Nie możecie pobrać moją gre przez winrar? https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=184684 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Dlaczego ona ma cień w domu ? ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 lul, po co ci mp3 skoro midi mniej zajmuje a jest prawie taka sama jakosc? https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry184868 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Dziadekkleofas: Pisanie bzdurnych raportów. To, że ktoś nie wrzucił linka do tematu z muzyką to nie powód żeby zawracać od razu tyłki modom i adminom Teraz mi się posypią warny od dziada za byle co... Przecież inny user też tak nie zrobił i dostał warna, a Platyna nie wstawił linków, a ja musiałem dostać warna za niego :/. Ranma zauważył brak linków, a dziad wlepił warna jak już Ranma przyjął raport ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Po pierwsze który to użytkownik dostał warna za to, że nie dostał linka? To po pierwsze,a po dorugie co to jest przyjęcie raportu? Powtórzę raz jeszcze, wczoraj nie sprawdzałem raportów. Dziadek to czytał i powiedział mi, że dajesz raporty za zbyt małe przewinienia i czy może wystawić Ci warna, a ja mu powiedziałem, żeby robi co chciał, bo jest modem i nie musi się mnie pytać o zdanie za każdym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Po pierwsze który to użytkownik dostał warna za to, że nie dostał linka? To po pierwsze,a po dorugie co to jest przyjęcie raportu? Powtórzę raz jeszcze, wczoraj nie sprawdzałem raportów. Dziadek to czytał i powiedział mi, że dajesz raporty za zbyt małe przewinienia i czy może wystawić Ci warna, a ja mu powiedziałem, żeby robi co chciał, bo jest modem i nie musi się mnie pytać o zdanie za każdym razem. Ok ;) Ten, który nie dał linka i dostał warna to był Nikas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 On nie dostał warna za to, że nie podał linka - tylko za tekst w stylu " wszystko jest na youtube " a po drugie juz miał kilka wykroczeń wcześniej . Platyna za to nie świadom błędu i gniewu tuxmana napisał jakie zespoły lubi - jest różnica, prawda ? :o Nikas był świadomy co robi i nadział się na warna a Platyna chciał dobrze. Jak nie umiesz odczuc tej subtelnej roznicy to jestes tuxmanem. koniec ! ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 a ja zaglądałem nauczycielce pod spódnice i to co zobaczyłem było śmieszne,nawet bardzo hehehe https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=8719&st=210# ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 ta skala jest za mała,ja robie najlepsiejsze gry w gm,sam overmars do mnie pisał na mejla jak widział moje demo Link Według mnie i tak wszystkie jego wypowiedzi powinny się tu znaleźć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 cytat belcika: UWAGA:GRA OD 18 LAT BO JEST BRUTALNA I MA DUŻO KRFI takiego byka ortograficznego w życiu nie widziałem :D temat jest w "Dema Gier i Programów" i nazywa się "mietek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 HuderLord (13:19, 13.08.08): Dziwię się że jeszcze nikt nie opjechał gorkiego w tym dniu może ten rygor działa? copoconaco (13:21, 13.08.08): nie to okres ochronny przed sezonem polowan, najpierw sie zwierzyna musi rozmnorzyc zeby bylo do czego strzelac xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Nie mam kompletnie pojęcia co takiego do zakuwania jest w podstawówce ;x (...) Powodzenia w gimnazjum, tam będziesz mieć dopiero zakuwania. ja kowalem nigdy nie byłem. Haha! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Kolega napisał mi tak: 1. zakladasz sklep internetowy badz gielde(bazar) typu allegro.pl 2. zakladasz portal spolecznosciowy odwiedzany przez 1mln osob dziennie i zgarniasz kase za reklamy 3. robisz gre internetowa w ktora graja miliony osob i zarabiasz miliardy za konta premium i rozne bajery do gry Noo smile.gif opisał Ci wszystko co potrzeba smile.gif widzisz jakie to proste! Do dzieła! biggrin.gif miliony czekają =D https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry185704 i... https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...p;hl=do+schowka Btw. Jak czytam te cytaty to zaczynam wierzyć że co drugi GMClanowicz jest zboczony ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Belcik (19:10, 12.08.2008) gdzie jest jakiś czat dla gmowców g-Enjoy (19:11, 12.08.2008) Kliknij na GMchat;< Belcik (19:19, 12.08.2008) a wejdziesz pogadać ? :) g-Enjoy (19:20, 12.08.2008) rotfl... bez komentarza, chcesz lizaka?;( Belcik (19:35, 12.08.2008) prawie byłem ale mnie wyrzuciło Belcik (20:37, 12.08.2008) zrobi ktoś ze mną gre? KubaGM (20:38, 12.08.2008) Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Belcik (20:37, 12.08.2008) zrobi ktoś ze mną gre? KubaGM (20:38, 12.08.2008) Nie. Szczere ^^ W grze dostępne będą 3 rasy ale może będzie więcej - USA - Niemcy - Japonia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Może nie tyle co cytat, a obrazek, ale jedna z lepszych rzeczy jakie się pojawiły na gmclan ;p . W temacie o podawanie pomysłu na grę: https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=187077 @Matyxon: A link to gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi