Maximal Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 PsichiX (17:58, 14.04.09): Za ładne oczy to zdejmuje tylko dzierlatkom :P PsichiX (17:58, 14.04.09): (nie, nie warny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 "Wie, czym jest spam. Idealnie nadaje się na admina! :D " "Gupi jesteś, on woli chłopców :<" "Ah, ok. To szukamy nowego kandydata ^^" Po latynowsko-nazistowskim uśmiechu w stylu zachodnio-azjatyckim, sądzę, iż to do mnie. Taki niewysublimowany, chamski żart nie jest na poziomie czlowieka, który w GM robi kod genetyczny na geja(patrz. sygnatura). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Po latynowsko-nazistowskim uśmiechu w stylu zachodnio-azjatyckim, sądzę, iż to do mnie. Taki niewysublimowany, chamski żart nie jest na poziomie czlowieka, który w GM robi kod genetyczny na geja(patrz. sygnatura). Co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Kofel, nie martw sie. Wyrosnie z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ... i Vice Versa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 tak to robimy. Poza tym i tak nie poprawnie. Robić abstrakcje to można, w toalecie, a Ty rysujesz/malujesz abstrakcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Bardzo bym prosił podawać linki do cytatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 A wiesz, że jak się naciśnie o ( ) taką strzałeczkę nad treścią cytatu to przechodzi się do tego postu? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Nie wiedziałem :) . To teraz już wiesz. Nie musiałeś się chwalić. To już kolejny twój post kompletnie nie na temat. Warn Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 teraz ponad 500 bo jeszcze na freevenge 75XxMichałxX przyznał się że to freeVenge! https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=236539 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Mr.Obvious to the rescue! Fervi tez ma ip Michala. Przynamniej tak Psikpsiks mowil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Bo fervi podarowal na jakis czas swoje konto michasiowi, co by mógł pospamić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 TERROR DRONE (19:57, 16.04.09): słucha ktoś muzyki z Resident Evil? Damian21 (20:20, 16.04.09): Jest taka gra Resident Evil :) Fajna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 mimo wszystko trzeba coś wymyśleć... (podpowiedź:7 od dołu tam gdzie najczęściej patrzymy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 mimo wszystko trzeba coś wymyśleć... (podpowiedź:7 od dołu tam gdzie najczęściej patrzymy) Co 7 od dołu? Nie rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 nowości z forum -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Nie rozumiem :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 to nie jest smieszne. Gostek nie wiedzial jak nazwac temat i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Wytłmaczę: 7 post od dołu i to, co wyżej trudno to nazwać armata Wyświetlanie punktów galeria grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 W temacie "Jak zrobić Wróg?" Wróg zrobić bardzo prosta. Ty kodzić w Game Maker. Wróg powstać. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=15306&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 A szkoda że post Ludzixa wypadł z dyskusji. :). @ EDIT: Witam! W tym temacie możecie publikować swoje piosenki i pieśni. Użytkownicy będą mogli oceniac swoje pieśni nawzajem. Nie można oceniać swojej pieśni. Dodawać piosenki można pod pewnymi regułami: 1. Piosenki nie mogą posiadać wulgaryzmów. 2. Piosenki nie mogą być kradzione. Piosenki trzeba wymyślić samemu lub samej! 3. Piosenki mają mieć co najmniej trzy zwrotki. 4 .Piosenki muszą być zrobione w całości. 5. Piosenki które nie mają nic ze sobą wspólnego typu: gmclan: portal dla twórczych inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Chce żeby dany kod. Mój to tam zmiana zmiennych...[...] O co mu chodziło ;d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Chyba już wiem. Chce żeby dany kod To chyba zrozumiałe. Idziemy dalej. No tak, pustka. Domyślam się, że tutaj pozostało miejsce na to, co było w nazwie tematu ( wykonywanie kodu tylko raz ). Mój to tam zmiana zmiennych...Czyli jego kod to zmiana zmiennych. W całości przetłumaczyłem to na: Chcę, żeby dany kod wykonywał się tylko raz. W moim przypadku to ustawianie zmiennychZaznacz aby przeczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 popsułeś zabawę Nobody :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nobody jesteś zły :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Przypominam, ze to temat służący do umieszczania cytatów, a nie spamowania. Kolejne takie posty będą karane warnami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 lubie placki gdzie? tu i teraz! kto? JA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 gnysek mnie rozwalił tekstem Zmień dilera jak ktoś napisał o grze że ma ładną grafę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tekst oklepany,ale w tej sytuacji śmieszy rzeczywiście. Musicie się bawić moim drzewem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Nowy rodzaj pliku: Nie mogę wsadzić do gry żadnego pliku ćwiekowego niż wav i midi https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=17577 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi